Minimal chans..

Då menar jag naturligtvis att det fortfarande finns en minimal chans att Arsenal tar hem ligan. Det är två omgångar kvar och Arsenal, som står på 77 poäng, har kvar att möta Everton (H) och Sunderland (B). Både Chelsea och Manchester United står på 81 poäng, fast Man U har grymt mycke bättre målskillnad än Chelsea så troligast är att Man U och Chelsea slutar på samma poäng men MU vinner på bättre målskillnad. Kommer inte ihåg när det hände senast faktiskt. Man U har kvar att möta West Ham (H) och Wigan (B) medan Chelsea ska möta Newcastle (B) och Bolton (H). Arsenal har lätt det bästa programmet då varken Everton eller Sunderland har något att spela för längre. Chelsea har det svåraste med Newcastle på St. James' Park. Newcastle som är i grym form just nu + Bolton som kämpar för att hänga kvar i PL.

Man U har West Ham hemma, som dom iofs brukar ha svårt för (förlorat de tre senaste mot WH, 0-1, 0-1, 1-2), men WH har definitivt iget att spela för så där blir det en enkel seger för Man U. Wigan borta är klurigt. Arsenal fick bara 0-0 mycket pga den usla gräsmattan. Wigan är inget bra lag men kan störa om dom har en bra dag. Man U måste iaf tappa poäng i en av matcherna och förlora den andra för att Arsenal ska kunna gå om. Osannolikt!

Chelsea måste även dom tappa poäng i båda matcherna. Två lika räcker för Arsenal. Arsenal själva måste naturligtvis vinna båda sina matcher, annars är det kört.

Hur tror jag det kommer gå då? Jag har aldrig varit optimist och jag är det inte nu heller. Arsenal har tappat för mycket nu på våren och det är egentligen en bragd i sig att lyckas ha chans på ligan fortfarande. En uppryckning sen förra och förrförra säsongerna då Arsenal kom fyra, 25 poäng efter segraren. Nu har vi iaf Äckelpool bakom oss! Sug på den alla äckliga Scousers!

Nu i helgen:

Arsenal - Everton 3 - 1
Manchester U - West Ham 3 - 0
Newcastle - Chelsea 1 - 1

Helgen därpå:

Sunderland - Arsenal 0 - 4
Wigan - Manchester U 1 - 1
Chelsea - Bolton 2 - 1

Vilket ger följande sluttabell:

Manchester United 85
Chelsea 85
Arsenal 83

Detta är det mest troliga. Man U vinner ligan på bäst målskillnad och Arsenal slutar två poäng efter toppduon, vilket är en bragd i sig. Inte minst pga av alla "experters" nedlåtande kommentarer före säsongen. Den bästa va nog ändå "Arsenal kommer ha ett mellanår och kommer sluta mellan plats 5-10, efter Tottenham till och med". Tottenham ligger just nu på tolfte plats så börja käka dina ord, din jävla älg!
Jag är mer än nöjd med denna sluttabellen även om säsongen förlorades i 94:e minuten mot Birmingham tidigare i våras. Arsenal är bäst helt enkelt!

En liten kommentar om skytteligatoppen också. Emmanuel Adebayor sades vara Thierry Henrys (GUD!) ersättare och han har verkligen ersatt med bravur! 24 mål i ligan och 30 totalt från en spelare som är "usel, tekniklös och långsam". Ät skit, alla tvivlare!

Ligan:

Christina Ronaldo 28
Emmanuel Adebayor 24
Fernando Torres 22

3 mål mot Everton och 2 mot Sunderland så vinner Adde skytteligan! Det skulle smaka mumma! :D

Nästa säsong är Arsenals!!!!!! Mot äraaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!

En säsongssammanfattning kommer inom kort..

Vad tycks om detta, Lolli? ;)

Dagens låt: Soundtrack - The Last of the Mohikans


image49

                                                                Helt enkelt bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0