Sista festen innan sommaren imon?

Antagligen är det så. Vi får hoppas att den blir grymt rolig iaf. Vi ska va borta på fartyget och grilla och supa. Kan det bli bättre liksom? :P

Idag har jag annars suttit nästan hela dagen och skrivit på min hemtenta. Det enda avbrottet jag gjort var när jag va ute å kickade lite boll med MJ runt 14-tiden. Har hunnit skriva nästan sju sidor och är i stort sett klar nu. Om jag får säga det själv, är jag grymt effektiv när jag väl sätter igång. Det går fort! :D

Finns la inte så mycket mer att skriva antar jag. Eller ja, det hände en rätt så rolig sak när jag, efter att ha varit på maxi och handlat innan, var på väg hem. Typ vid Trade Center mötte jag en snygg tjej. Vi såg varandra på rätt så långt avstånd. Jag va dock rätt så seg efter bollen så jag kollade inte så noga....i början. Jag kollade däremot när hon började dra upp sina tröja ända till halsen. Detta gjorde hon ända tills vi kom upp jämsides. Hon hade en snygg mage för övrigt :P

Jag: snygga abs!
Hon: tack!

Sedan gick jag hem. Ingen stannade eller så, men jag tyckte det var rätt så kul ändå att en snygg tjej, helt utan anledning(?) flashar sin magge för mig ute på gatan. Mer sånt, tjejer! ;D

Nu ska jag hitta the hay. Har just sett sista avsnittet av Generation Kill. En av de bästa serierna jag sett. Synd att det var så få avsnitt bara. Jaja, upp å gymma imon så...natt!

Dagens låt: East Beat Syndicate - Love Transmission

Star Trek, hemtenta och unga Engelsmän

Igår va det fest. Jag såg det som en fest inför lördag, men det va helt ok ändå. Kåren va väl sådär kanske, men jag hoppas det blir bättre på lördag..

Idag har jag suttit med hemtentan stora delar av dagen. Har sammafattat all fakta nu så jag har börjat skriva. Har iofs bara kommit en och en halv sida in i arbetet, men det känns ändå bra. Jag vet vad jag ska skriva, om man säger så.
Kvinnlig rösträtt är dock inget speciellt upphetsande ämne, men jag biter i det sura äpplet as usual..

Ikväll var jag dock och såg på den nya Star Trek-filmen. Hade väl inte särskilt höga förväntningar på den, men jag blev positivt överraskad. Mycket bra film. Grymma actionscener och helt ok story. En helt okej Begins-film helt enkelt!

Vad gäller unga Engelsmän, kan jag bara säga att Arsenal har två spelare med i U21-EM här i Sverige i sommar. Dessa spelare är Theo Walcott och Kieran Gibbs. Walcott visste jag redan om, men Gibbs måste jag säga att jag är överraskad över. Han har gjort en grymt bra vår och förtjänar definitivt platsen. Nuff said!

På lördag är det stor fest. Jag kommer vara där. Kommer du?

Dagens låt: är en partyhöjare vid namn 250 kg kärlek - Supa sång Enjoy! :)

Titi är Gud!

Nu har min personliga husgud, Titi Henry, vunnit allt som man kan vinna (som är av värde). Jag unnar honom Champions League-segern igår mer än något annat. Att han i intervjun efteråt säger, på frågan om detta väger upp förlusten 2006 med Arsenal: "Det är den värsta förlusten i mitt liv. Arsenal kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i mitt blod", är det som gör att jag älskar honom så mycket. Jag hoppas att han kommer tillbaka snart! Gud!

Titis titlar:

Premier League
FA-cupen
La Liga
Copa del Rey
Champions League
EM
VM

Behöver inte skriva mer....det talar för sig självt..



                                                                                         Gud

Tredelat inlägg

Först tänkte jag skriva om hur bottenstriden i PL gick igår. Sedan tänkte jag skriva om dagen idag och den tråkigaste lektionen i världshistorien. I den tredje delen tänkte jag skriva om hur det gick för min farsas favoritlag i England, Burnley, i Play Off-spelet till PL. Det är fem minuter kvar av deras match emot Sheffield United och Burnley leder med 1-0.

1

Igår var det alltså sista omgången i Premier League. Lite sorgligt som vanligt då man måste vänta ända tills i mitten av augusti innan man får se lite klassfotboll igen. Jag överlever dock ändå...hoppas jag. Abstinensen kommer krypande :P
Arsenal vann hemma mot Stoke med 4-1, men den matchen struntar vi i. Den gällde inget speciellt ändå. Istället koncentrerar vi oss på nedflyttningsstriden mellan Newcastle och Hull. Igår avgjordes det alltså. Hull förlorade hemma mot Man Utd med 0-1 och det krävdes då alltså att Newcastle även dom skulle förlora borta mot Aston Villa för att Hull skulle få vara kvar. Det blev 1-0 till AV och Newcastle gör alltså Middlesbrough och West Bromwich sällskap ner till The Championship. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att Newcastle kommer att komma tillbaka på ett bra tag. Det är inte lätt där nere. Tror att Newcastle kommer falla igenom ligasystemet och sedan långsamt arbeta sig uppåt igen. Återkomsten? 2020. Kommer sakna dom!

2

Idag hade vi HISTORIAlektion i EKONOMI. Ja, ni ser rätt. Vi hade alltså en lektion i Statsvetenskap och Europaekonomi. Det har absolut inget med något att göra. K G är ett stort skämt enligt mig. Jag vet inte vad jag ska säga längre. Det finns liksom inga ord kvar för att beskriva hur dum i huvet han är. Bah..............

Vidrigt tråkig va lektionen också och jag övervägde att begå seppuku med en smörkniv..

3

Grattis farsan! Ringde just och grattade farsan till att hans favoritlag, Burnley FC, gick upp till PL nästa säsong. Han hade inte hört nyheten innan så han blev glatt överraskad. Underbart kul tycker jag då det blir lite konkurrens i familjen framför TV:n (om jag nu är hemma när Burnley spelar mot Arsenal). Grattis, Burnley!

Sedan vill jag bara tillägga att det är CL-finalen på onsdag. Fest, också det på onsdag. Fest på lördag! Stooooooooor fest på lördag! Nu ska jag skriva på min hemtenta. So long suckers!

Avgörandet är här!

Idag är det sista omgången i PL för säsongen. Skriver senare om hur det gick..

Grönt är skönt och K G är en lodis!

Igår hade jag nog den tråkigaste och mest meningslösa lektionen i mannaminne. K G Skägglund hade förberett en diskussion om "Krig och Konflikter". "Ja, vad spännande! Äntligen lite intressanta saker", tänkte jag. Fan så fel jag hade!

Istället för att diskutera själva krigen och konflikterna hade vi, som fucking vanligt i skolan, en diskussion om förintelsen. Tolka inte detta som att jag inte anser att det är viktigt att lära sig om den ohyggliga förintelsen, för det tycker jag är väldigt viktigt, men det finns ett yttryck som heter "overkill". Det betyder att man har läst om ett ämne så mycket så att man slutat bry sig. Vi har fan fått det inpräntat sen lågstadiet om hur elaka tyskarna var och hur ohyggligt det var. Vi vet att det var bland det värsta som hänt i hela historien. Vi vet det nu! Give it up, for fuck sake!

I vilket fall som helst ledde inte diskussionen till något överhuvudtaget. K G hade, som vanligt ingen som helst röd tråd i sin undervisning och kom av på villovägar så otroligt konstiga att vi satt och rynkade på näsan hela klassen. Ett exempel? Jo, när vi pratade om en ny skåpbil (bara det liksom :P) som nazisterna hade utvecklat för att kunna ha en mobil gaskammare, kom K G helt plötsligt in på varför vi har flaggstänger här i Sverige. Han gick igenom det grundligt. Alla bara satt och gapade över onödigheten. I slutet sa han: "jag får se om jag hinner klämma in lite om krigen och mellankrigstiden också". Haha! Det viktigaste av allt liksom! Det dog för fan 10 miljoner i WW1 och över 50 miljoner i WW2. Är inte det då viktigt att ta upp!? Nä, K G diskuterar hellre varför rören i skåpbilen rostade och hur man skulle göra för att fixa det. BLÄ!

Sen hör man inte vad han säger för allt skägg, han läspar som en påtänd struts och hasar runt i sina jävla bög-tofflor hela tiden. Jävla zombie! Usch!

Nu ska vi dessutom göra en hemtenta tills den förste juni. I något roligt ämne? Haha! Trodde ni verkligen det!? Kvinnlig fucking rösträtt är ämnet! Super-mega-ultra-BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*paus för avreagering*

Idag åkte jag och Anna ner till Ängelholm och Hembyggdsparken. Där fanns en massa djur. Inga speciellt roliga djur kanske men det va mysigt att gå där iaf. Sedan käkade vi på stan (torget), på en uteservering för att sedan promenera runt lite. Därefter åkte vi till Halmstad igen och, här kommer du bli glad mamma, gick in på Blomsterlandet för att köpa växter till min lgh. Har tyckt att det varit lite instängt och trisst här på senare tid så jag ville ha lite färg och syre. Nu sitter jag alltså här. Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Kolla på lite debatt och Uppdrag granskning eller något kanske. Lägger ut lite bilder på mina fina växter här nedan (speciellt för mamma of course ;P)...






                                                                              Bonsai! :D











Ögongodis för mödrar, som sagt ;)

Jocki out!

PS. min chef förtjänar en alligator uppkörd i röven! DS.

10000 BC

Den filmen såg jag förra veckan och ända sen dess har jag gått runt och stört mig på hur äckligt många fel det fanns i den. Så, för att få utlopp för mina aggressioner (delvis från igår) ska jag nu såga filmen och göra en lista på alla fel jag hittade (eftersom jag läser historia och stör mig på allt som inte är historiskt korrekt):

- Filmen ska utspela sig 10000 f kr. Men i filmen kan man se metaller som koppar, brons och järn. Ingen av dessa metaller kom att användas före 5500 f kr.
- Hästar började inte användas som transport före 4000 f kr.
- De tidigaste pyramiderna i Egypten byggdes inte förren 2600 f kr.
- Landskapet skiftar från snö, till djungel, till öken var 100:e meter känns det som.
- Mammutar levde inte vid den här tiden och absolut inte i Afrika, där den här filmen utspelas.
- Fåglarna som anfaller i skogen levde i Sydamerika.
- Sabeltandade tigrar fanns inte heller då.
- Vart fan kommer skeppen ifrån i filem liksom!? De tidigaste skeppen skapades runt 4000 f kr.
- Bara för skojs skull kollade jag upp vart chillipepparn har sitt ursprung (dom äter det i filmen) och fick se att det va Portugiserna som förde den med sig från central och Sydarmerika på 17 och 1800-talen EFTER KRISTUS!!! Haha! Lite fel där va!? :P
- Samma sak med majsen i filmen..
- Hos den Egyptiske ledaren ser man kartor på ett bord. Ofta man hade kartor, eller ens papper 10000 f kr liksom :P

Fan, om jag inte är helt ute och cyklar så började inte människor bo i samhällen förren runt 7000 f kr. Skulle kunna räkna upp en massa mer fel, typ som att jag utgår från att det inte fanns slavhandlare som såg arabiska ut 10000 f kr, men vad ska man göra? Hollywood är alltid Hollywood. Filem sög dock stor mammut-snabel!

Bara att bita ihop och se glad ut, Jocke!

Håller på att storstäda min lgh just nu och har gjort så hela dagen. Nyss fick jag dock ett samtal från min chef. I det samtalet sa han att flera, eller "i stort sett alla" tycker att jag har haft en dålig attityd de tre gångerna jag jobbat nu i maj. Dessutom ska jag vara "lat" och "sämre" än förra året, under vilket jag enligt min superba (not!) chef endast var "medelmåttig".

Jag var/är förstås helt oförstående till detta eftersom jag både jobbat så hårt jag kunnat och verkligen tänkt på att vara trevlig mot alla på jobbet. Jag trodde att det räckte. Jag hade fel..

Det är ingen som ens visat på att de är missnöjda med min attityd. Jag har kommit bra överens med alla på mitt jobb. Jag fattar absolut inte vad fan jag ska göra för att få en bra attityd (enligt dom). Ska jag gå runt och smila hela tiden eller? Jag är grymt jävla sur just nu eftersom jag inte gillar att få skit som jag inte förtjänar. Speciellt inte utav min lata jävla chef. Han är antagligen det största aset som någonsin funnits. Bara går runt och slänger ur sig skit på alla hela tiden när han är den mest odugliga själv.

Nu är det dock så att jag behöver ha ett jobb i sommar så det är bara att bita ihop och se glad ut I guess..

Kommer samla på mig så mycket ilska under sommaren om detta fortsätter så att jag inte går att vara i närheten av efteråt..

Fuck off!

Torsdag - Söndag

I torsdags fyllde jag 23. Hur jag firade det? Jag blev först förolämpad av konduktören på tåget* och sedan jobbade jag till 00.15 i dirren. Mer än så gjorde jag fan inte på min födelsedag. Fick dock en finfin bollpump av mina föräldrar som jag kan pumpa min fotboll med. Den kommer väl till pass :)

I fredags va det en slapp (skönt slapp) dag. Jag vaknade typ vid halv 2(!) och gick upp och käkade lunch. Sedan gick jag ut och la mig och solade i trädgården. Därefter gick jag upp och "dog" i fåtöljen framför TV:n. Där stannade jag ända tills det va dags för grillning ute i trädgården på kvällen (ja, mina föräldrar har många TV-kanaler :P). Efter maten gick jag upp igen och la mig framför TV:n. Där satt jag sedan ända tills jag la mig.

Igår (lördag) gick jag upp vid halv ett. Jag såg Man U säkra titeln mot Arsenal på Old Toilet efter att matchen slutade 0-0. Jag är dock nöjd med Arsenals spel som förtjänade ett bättre öde. Att Man U nu vunnit tre PL-titlar i rad skär i en Gooners hjärta ska ni veta. Det gör grymt ont! Men vi kommer igen, vi kommer alltid igen!
Vid 17 va det dags för jobb igen. Den här gången var det ett bröllop på 110 pers. Kvällen va väl rätt så hektisk, men eftersom jag fick hjälp + att jag inte längre var till nytta vid 22.30, fick jag också gå hem den tiden. Det va grymt skönt och jag hann till och med hem till slutet på ESC. Alla låtar, speciellt den som vann, sög dock stor fallos. Sveriges bidrag var rent ut sagt värdelöst och jag säger det igen: svenska folket har absolut ingen som helst musiksmak! Hur fan kan ni tro att vi ska vinna med en sån skitlåt!? Hade vi skickat Alcazars låt hade vi iaf haft en chans men ni valde att skicka en skrålande jävla transa istället. Haha! Ja, ni får vad ni förtjänar, era sopor! Nästa gång skickar vi Basshunter med Boten Anna, så kanske vi har en chans iaf! :D

Annars kollade jag också på den eminenta serien Generation Kill i lördags natt. Grymt bra serie!

Idag vaknade jag, käkade lunch, glodde på lite boll, åt på restaurang med Illbattingen, morran, farran och Anna i Varberg. Jag åt Schishkebab (hur det nu stavas :P). Sedan åkte jag och Anna hit och här sitter jag nu. Imon blir det gym och sädning av min lgh. Här ser nämligen för jävligt ut :P

Nu: spöööööööööööken!

* När jag sa att jag ville ha en biljett till Vbg fick jag svaret: "varför köpte du inte en biljett före du gick på tåget?" Jag blev lite ställd av hans otrevliga ton och tänkte svara med en förolämpning, fast lyckades hålla mig och sa istället: "jag hann inte". "Har du kontanter då?" sa han då. Nä, det hade jag inte och jag ville betala med kort, vilket man alltid har kunnat göra annars. Då sa aset: "då får jag väl skriva en faktura. Du vet väl att det är dyrare på tåget?" Jag sa att det inte var första gången jag åkte tåg och fick då svaret: "det kanske det inte är.." Sedan var han allmänt otrevlig resten av tiden.

Hur fan är det ställt med SJ egentligen? Jag visste att de var dumma i huvudet men att man inte ens får betala med kort längre? Vet inte vad jag ska säga mer än att jag aldrig mer tänker betala för att åka tåg här i Sverige (180 spänn kostade det för övrigt mellan Halmstad och Varberg). SJ kan äta skit och dö!

Konduktören då? Hoppas han får gonorré i ögat och dör i en hög med gödsel!

23

Det är så mycket jag fyller idag. Vet ni hur jag ska fira min födelsedag? Jo, först ska jag sitta på tåg och sedan ska jag jobba i disken hela kvällen :P

Skriver mer imon när jag är ledig i Varberg..

Mer lättad än glad..

Va just inne och kollade resultatet på historietentan som jag gjorde för nästan tre veckor sen. Fan, dom är inte lätta de här tentorna och den här gången hade jag fan Fru Fortuna på min sida alltså! 26/40 va ju G och jag fick naturligtvis 26 :P
På förra fick jag 28. Jag skrev ändå allt jag kunde på alla frågor så jag vette fan hur man ska få högre betyg, men skit i det! Jag är grymt lättad att jag slipper göra om skiten! Underfuckingbart!

Jocki out!

Allt för fotbollen!

I helgen hände väl inget särskilt så det är inte ens värt att ta upp. Igår va jag i skolan från 9-12 och våndades. Jag va grymt jävla nära att somna vid ett flertal tillfällen och det enda som hindrade mig var att skäggot (KG) harklade sig. Hans släpande jävla fötter är fan sövande ju! Segare människa får man leta efter! Ufo-Dan in disguise, Martin (Pelin)? ;)

Idag var det meningen att jag skulle ha lektion vid 13.15-16. Det va en ruggigt sunkig tid med tanke på att det var fint väder ute och jag va fotbollssugen igen (4 dagar i rad!). Det var ett seminarie och dem är man tvungen att gå på...........OM man inte har "eventuell frånvaro". Om man av någon anledning inte kan medverka på ett seminarie ska man, innan lektionen, skicka in en skriftlig rapport på högst två A4-sidor i det ämne som är aktuellt. Jag hade alltså att välja mellan:

1: inte skriva rapporten och istället sitta 3 äckliga, sunkiga, runkiga timmar i skolan, medan alla andra var ute och roade sig och lekte i solen..

2: sitta i drygt en timme på förmiddagen och skriva rapporten (som för övrigt var enkel) och dra bort till Bolmen och lira boll med E och MJ.

Svårt val? Nä, inte direkt! :D

Jag valde 2. Jag ångrar ingenting! Har fått lite solbränna + att jag fått lira boll. Ibland är man smartare än man tror :)

Annars tänkte jag gå och durra snart (om jag pallar att ställa mig upp vill säga). Sedan tänkte jag kolla på lite boll och käka. Imon är det fest här vid 7. Ska bli kul. Skriver mer efter det!

PS: fick just reda på att jag ska jobba på torsdag och lördag. Varför är det så märkvärdigt då? Jo, jag fyller ju år på torsdag så min present blir att jobba i disken. Hurra! :P

Pinsamt, Gunners!

1-4 hemma mot Chelsea..

Pinsamt!

Nuff said!

The Miracle at St. Anna

En mycket stark och gripande WW2-film. Mycket bra. Se den!

Så tycker jag om..

... vår nya lärare i modern historia, K G Hammarlund: för det första är han en gubbe. Ja, det finns många gubbar som är lärare (och jag lär väl förhoppningsvis också bli en så småningom) och ja, det finns många lärare som är gubbar med skägg. Vad det däremot inte finns många utav är lärare som är gubbar med skägg, som läspar på grund av det. K G är en sådan lärare. Jag föreslog till mina klasskompisar att vi skulle starta en namninsamling med syftet "Vi som vill att K G rakar sig så att man hör vad han säger". Det blev inget av med det..
En annan sak som man bara MÅSTE störa sig på hos K G är att han hela tiden, oavbrutet går runt när han undervisar. Inte nog med att vi sitter i en ring för att diskutera, gubben ska nödvändigtvis gå bakom våra ryggar hela tiden, släpandes i golvet med sina mys-tofflor! Ibland stannar han till bakom ryggen på en och står där tyst en stund innan han fortsätter. Det enda som saknas är att han lägger händerna på mina axlar och säger med peddo-röst: "Joakim, min pojke". Scary stuff! Det tredje är att den delkursen vi har nu inte har något som helst att göra med dom andra tre vi haft tidigare den här terminen. Vi har i stort sett följt historian från Sumererna fram till Napoleon-eran och där trodde jag att vi skulle fortsätta från. Fel! Istället ska vi prata om hur Hedås-bönderna i Värmland på 1760-talet såg på Storskiftet inom jordbruket och hur många rågkorn det finns i varje planta. I R R E L E V A N T!

Sedan stör jag mig också på hans dialekt........................ men annars är han bra!

... middag med stora delar av klassen på Le Bistro efter skolan idag: mycket trevligt! God mat och gott sällskap som man brukar säga! När jag först började i den här klassen trodde jag inte jag skulle umgås med någon alls. Alla verkade vara tråkiga bönder bara. Tur att ens fördomar blir motbevisade ibland. Har fått bra kontakt med de flesta. Vissa är naturligtvis inte lika sociala, men de flesta killarna och tjejerna är trevliga och dessutom är det kul att retas med Charlotte eftersom hon tar det så hårt hela tiden ;)

... att Arsenal inte vunnit något sen FA-cupen 2005: ve och fasa! Sälj allihop! Så kan det låta om du är 13 år och just börjat hålla på Arsenal. Jag tar det lite lugnare. För mig är faktiskt inte resultatet det viktigaste. Istället är det HUR Arsenal spelar som gör mig antingen nöjd eller missnöjd. Jag har varit bortskämd på senare år då Arsenal för det mesta spelat väldigt vacker fotboll. Den är dock inte alltid så vägvinnande, men det är, enligt mig, av sekundär betydelse. Men fotboll går väl ut på att vinna saker, undrar väl ni då? Visst gör den det, men fotboll är inget man ska ta på för stort allvar (säger jag och sedan sitter jag och lipar av lycka/olycka :P). Man ska se det som nutidens gladiatiorspel tycker jag. Fotbollen finns utav en enda orsak: att underhålla folket! Utan folket hade fotbollen inte funnits, det kan jag säga med all säkerhet. Vem vill springa runt och lira för tomma läktare för jämnan liksom? Det är av den här anledningen jag tycker lag som Chelsea borde bannlysas från fotbollens finrum; pga de står för någon slags anti-fotboll med större vikt på att inte släppa in mål, än att göra några. Även om jag också kan tycka att försvar är en konst (har själv spelat mittback ju), vill jag ändå påstå att fotboll går ut på att underhålla, och det gör man bäst genom att trycka upp bollen i nättaket!

För att återkomma till Arsenal då, vill jag säga att jag är nöjd med Arsenal hur det än gå, bara de spelar sitt spel och behåller sin själ. Min själ kommer alltid vara röd-vit iaf!

... bajs: luktar rätt så illa, men om man destillerar det innan man äter det är det ingen fara. Är även gott att ha till rött vin och jordgubbskräm. Är ett av de tre mest använda grundämnena..

En seger för fotbollen!

Har sett på Chelsea-Barca idag. Chelsea ledde med 1-0, och var i final, ända fram till den 93:e minuten. Då bestämde sig Andrès Iniesta för att dra upp bollen i krysset och ta Barca till final istället! Skadeglädjen är enorm och det är en stor seger för fotbollen vi har sett ikväll! Nu kan jag till och med se finalen ju! Hoppas Henry får sin efterlängtade CL-titel! Det är han värd!

Jocki out!

Så ser jag ut nuförtiden ;)


En Gooners tankar

Jag brukar aldrig skriva krönikor, men idag känns det som att jag måste vädra lite tankar. Igår satt jag i soffan, full av förväntan, inför den andra delen av semifinalserien i Champions League mot Manchester United. Emirates Stadium kokade och det var röd-vita flaggor överallt. Ljudet måste ha varit öronbedövande. Låten som alltid spelas innan Arsenals matcher på ES, "The wonder of you" (Elvis Presley), dånade ut från högtalarna och alla sjöng med. Förutsättningar kunde inte varit bättre och allt som krävdes var ett enda mål för att ta det hela till förlängning.

De första sju minuterna var bra, riktigt bra. Arsenal spelade snabbt och ville verkligen framåt. Sedan kom kallduschen. Arsenals vänsterback, Kieran Gibbs (19 år gammal), halkar till när han ska rensa bort ett inspel och Man U:s Ji Sung Park gör 0-1. Uppförsbacke eftersom Arsenal nu måste göra 3 mål för att vinna. Tre minuter senare kommer nästa kalldusch. Arsenals målvakt Manuel Almunia står fel/missbedömer en frispark av Christina Ronaldo (som är en hora av sällan skådat slag). 0-2 och Mount Everest! Inte en chans att Arsenal ska göra 4 mål. Lite stake vill jag ändå att de visar, sitter jag och tänker (och skriker också för den delen!). Så blir det inte. Istället gör Ronaldo 0-3 i andra halvlek innan vi får uppleva lite skadeglädje då Fletcher blir utvisad efter att ha rivit ner Fabregas i straffområdet. Van Persie sätter straffen i krysset till 1-3. Inget att glädja sig åt dock. Matchen är slut..

Nu ska jag dock säga, innan jag säger något annat, att jag förvisso aldrig trodde att Arsenal skulle gå vidare. Men att åka ut på detta sättet, att vika ner sig så grovt, är inte acceptablet om man bär den fina, röd-vita Arsenaltröjan! Helt oacceptabelt! För att visa på vad jag tycker om Arsenals spelare just nu ska jag ta dem en efter en och bedöma dem efter deras insats igår:

Manuel Almunia (målvakt): ja, vad ska man säga? 0-2 målet SKA han bara ta. Jag hade fan tagit den med kuken om jag hade stått där! I övrigt måste ändå sägas att han var stabil och jag anser att detta är en världsmålvakt och att Arsenal har löst sitt målvaktsproblem.
Kieran Gibbs (vänsterback): halkar olyckligt vid 0-1 målet, som är avgörande för hela matchen enligt mig. Efter det fick psyket sig en knäck och han blev utbytt i halvtid. Hoppas att detta inte påverkar honom för mycket bara då han är väldigt lovande.
Kolo Touré (mittback): enligt mig väldigt stabil och hade inget att göra med något av baklängesmålen egentligen. Var typ den ende som försökte gå framåt. Kolo är Kung!
Johann Djourou (mittback): bra med fötterna. Sämre i luften. Var väl ok igår då han inte kunde göra så mycket åt Arsenals usla offensiv.
Bacary Sagna (högerback): helt ok. En grym värvning som kom förra säsongen för ett pris som inte alls var lika högt som det han egentligen är värd. Hoppas vi får behålla honom.
Theo Walcott (högerytter): utmanade lite i första. Helt värdelös resten av tiden..
Francesc Fabregas (innermitt): inga ytor alls att jobba på. Helt bedrövligt usel igår..
Alex Song (defensiv mittfältare): sämsta matchen i Arsenaltröjan?
Samir Nasri (vänsterytter): den ende som jobbar över hela banan. En mycket bra värvning!
Robin van Persie (anfallare): gjorde straffmålet, men annars helt värdelös..
Emmanuel Adebayor (anfallare): sälj genast! Har aldrig sett maken till en så loj och nonchalant spelare i Arsenal. Han jobbar inget för laget, står offside hela tiden och hans first touch ska vi inte ens tala om. Kunde lika gärna satt in någon från publiken på hans ställe. Den personen hade iaf kämpat!

Jag anser att Wenger ska vara kvar nästa säsong. Det som behöver ske är att Adebayor ska bort. Bendtner, som iaf kämpar livet ur sig varje match, ska få mer speltid, och att Eduardo ska spelas in mer. Sedan måste Arsenal försöka att hålla alla spelare friska så mycket som möjligt. Om vi får ha de flesta spelarna friska hela säsongen, kan det bli bra. Ta hem Senderos från Milan också! Tänkte skriva mer men jag blir bara deprimerad så jag slutar nu..

Kommer alltid att älska Arsenal, vad som än händer!

GUNNERS! FOREVER IN MY HEART!

Förnedring!

1-3 hemma mot Man U. Ja, det är väl bara att inse att Arsenal inte räcker till helt enkelt....ännu! Jag skäms något oerhört naturligtvis, men samtidigt är kärleken till Arsenal större!!! Man United kommer snart få stryk! Arsenal kommer dominera inom något år! Up the Gunners! Vi ses nästa säsong!

Arsenal åker ikväll!

Japp, jag skriver "ikväll" eftersom det nu är efter midnatt och således tisdagen den 5 Maj; dagen då Arsenal gör ett tappert försök att slå ut Manchester United i Champions Leagues semifinal hemma på Emirates Stadium, men misslyckas. Jag är alltid pessimist, visst är jag det, men i det här fallet finns överhuvudtaget ingenting som talar för Arsenal enligt mig. Jag ställer in mig på en förlust så känns det inte lika jobbigt efteråt....men tänk om...nä, skit i det! Förlust blir det. Inte siffermässigt, Arsenal vinner med 2-1, men det räcker inte då Man U går vidare på fler gjorda bortamål. Jag hoppas innerligt att jag har fel och skulle Arsenal göra 1-0 imorrn (vilket skulle innebära förlängning), kommer jag skita på mig så hårt av nervositet att både jag och MJ ramlar genom golvet..

UP THE GUNNERS!!!!!

Uppdatering från the real world:

I söndags kollade jag på fotboll precis hela dagen så där finns inget speciellt att förtälja. Igår (måndag), började dagen med gym tillsammans med Elias och MJ vid 11. Därefter gick jag hem och durrade och käkade. Vid 15.15 var det dags för skola, som idag bestod av en gästföreläsning av Uppsalaprofessorn Mattias Gardell i ämnet "Tortyrens återkomst i det moderna samhället". Det va mest en massa smörja om att USA va elaka som vanligt. Alltså inget som jag inte hört innan och sömnen var inte långt borta. Efer föreläsningen gick jag och mina klassisar till Maxi och handlade. Vi bestämde oss för att käka gemensam lunch på fredag, vilket jag tycker är trevligt :)

Efter affären gick jah hem och städade upp lite. Sedan kom Anna för att käka fajita. MJ kom också lite senare och glodde på Elfsborg-IFK och Aston Villa-Hull med mig. Har bara suttit och kollat lite dumburk alltså..

Idag har jag vidrigt nog lektion 9.15, vilket innebär att jag borde sovit nu, men va fan; är man nattuggla så är man :D
Kommer dock inte kunna lyssna på lektionen då jag kommer vara för nervös inför matchen ikväll. Onsdag innebär mer gym och mer fotboll. Torsdag vette fan och på fredag blir det skola bland annat. Har inte planerat så lång i förväg precis. Det enda jag vet är att jag ska jobba igen den 16:e. Nu ska jag dock sova!

Om att jobba igen..

Ja, vad ska man säga såhär dagen efter årets första jobb på Hus 13 (fästningen) i Varberg? Kan ju börja med att säga att jag började 17.00.. och slutade 05.00. Då förstår ni kanske vad jag menar. Om det fortsätter såhär under hela sommaren kommer jag bli rik..... och död.

Jag kom alltså in vid 17 och häsade på Mange (som jag arbetat med i två somrar nu) och Mattias, min alltid lika karismatiske (NOT!) chef. En hel del nya sevitriser fanns också där, utav vilka den trevligaste hette Sanna och va 86:a som mig. I vilket fall som helst tog jag direkt tag i disken och om jag ska vara ärlig så kändes det typ som att jag aldrig gjort något annat än stått i dirr-rummet. Kvällen kan beskrivas med tre ord:

Jobbigt.
Tristess.
Helvetet!

Först var det lagom mycket disk. Sedan kom en rätt så stor omgång och jag fick slita lite. Det var dock inget mot vad jag skulle få göra senare. Efter den första anstormningen, vilken bara kom från några få gäster, gick alla 130(!) 40-årskalasfirande göbbar och kärringar upp till Eskils källare för att fortsätta festen. Nu följde en timme av tristess då jag bara stod och gjorde absolut ingenting. Sen började helvetet, typ vid 20-tiden. Först kom 130 tallrikar och glas och bestick. Precis när jag (påstressad) blivit klar med dem, vilket jag blev rövigt fort (måste ha varit något slags rekord), kom en lika fet disk till. Jag va dessutom tvungen att åka skytteltrafik mellan restaurangen och källaren längre upp på fästningen så det tog tid. Sedan fortsatte det på detta sättet hela kvällen och jag fick inte en lugn stund. Om jag ska vara ärlig så trodde jag aldrig att jag skulle komma därifrån. Vid 5, när jag äntligen var klar, fans det fortfarande saker att göra, men de två servitriserna som va kvar fixade det själva.

Jag cyklade hem i dagsljus. När jag kom hem durrade jag och käkade ett par marror innan jag la mig vid lite över 6. Gick upp vid lunchtid (för mig) halv 2. Kollade sedan på lite Arsenal (som vann enkelt borta mot Portsmouth med 3-0) och sedan satte jag mig på tåget hit, där jag är nu. Ska kolla på El Classico med MJ snart så jag orkar inte skriva mer nu. En sak kan jag säga iaf; jag är helt förstörd, efter en dag på jobbet (12 timmar). Fortsätter det såhär blir jag som sagt rik då jag igår tjänade drygt 1300 kr. Vi får la se om det ruggiga tempot hålls uppe. Den 16:e är det dags igen.

Ha de!

Dagens låt: Maskinen - Pengar

RSS 2.0