Mellandag

Torsdag är den typiska mellandagen. Iaf för oss studenter i Halmstad. Det är dagen mellan onsdagen, som betyder kåren och helgen som betyder..ja ni vet vad helgen betyder. Detta är dagen då man vaknar bakfull och sedan inte har någon ork att göra något vettigt alls. Idag har jag t ex bajjat och det är typ det vettigaste jag gjort också ;).

Igår va det alltså kåren som stod på programmet. Jag gymmade med Johan först vid 12 på dagen och sedan lallade vi ner till systemet. Höll på att blåsa bort på vägen gjorde vi också. Sedan sladdrade jag hem och förberedde inför förfesten som skulle vara här vid 7. Vid 7 strömmade folket in och festen började. Det va mycke trevligt om jag får säga så, även om Evvo va lömskare än lömskast. Men du får igen när du minst anar det, Evvus moahahahahah ;D

På kåren sedan var det faktiskt mycke folk och det va bra musik också (eurodance wohooo!!!! :D). Det roligaste som hände va iaf, och Mr. J får usäkta att jag driver med honom, att Mr. J, som inte alls va mer packad än någon annan, betalade 50 spänn i inträde, hängde in sin jacka i garderoben och sedan gick på toa. Sen såg ingen honom på hela kvällen. Va konstigt tänkte jag, ända tills jag fick höra orsaken idag. Den gode Mr. J hade nämligen fått för sig att somna på toaletten och inte vaknat förren vid 1-tiden då hans mobil brölade (vi kom vid 11 typ). Sen hade han, förvirrad, slingrat hem i natten. Mycket komiskt enligt moi och helt klart en förgyllande faktor en tråkig dag som denna :).

Imorgon ska sötis-Anna slingra ner till Ängelholm för att kolla på bio med sina föräldrar. Jag tänkte kolla på film och förtära godis här hemma på kvällen, efter att ha gjort skoluppgift på dagen. Om någon vill göra mig sällskap, tackar jag inte nej (om det inte är en lodis eller en svampplockare förstås) :D
På lördag nalkas det gym och sedan Arsenal-Aston Villa! Inga mer tabbar tack! På tisdag är det Milan-Arsenal i Champions League....brrrrrr!!!!!! :S

Nu ska jag kolla lite på TV tänkte jag. Vad det blir får mitt zappande finger avgöra. För bilder från gårdagens bravader hänvisar jag till min ansiktsbok :)

Och förresten; Egypten om en vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens låt: E-type - This is the way (fan vilket grymt tryck när den kom på kåren igår asså :D)

image19

                                                      Hurghada, here we come!!!!! :D

Eurodance <3

Jag är fullt medveten om att jag är ganska ensam om min musiksmak här i Halmstad men det skiter jag i. Eurodance är alltid den genre som tilltalat mig mest, även om vanlig dance och i viss utsträckning techno/club också funkar. Den enda anledningen till att jag gillar just eurodance är väl att jag gillar "soundet" i låtarna. Man kan höra på en låt om den är eurodance. Att eurodance härstammar från Hip-Hop och House musiken (som jag inte är ett stort fan av) spelar ingen roll då "rapandet" i låtarna ofta ackompanjeras av grym musik. Det va i USA som de första tendenserna till eurodance startade men det var i Europa, närmare bestämt i Tyskland, som den första riktiga eurodanceartisten, Masterboy, fick sitt genombrott. Dock var det inte honom jag hörde först.

Den första eurodancelåten jag hörde var Mr. Vain av Culture beat, även dom Tyskar. Detta va runt 1995-96 nån gång. Jag blev typ helt chockad av hur bra det va. Förut hade jag bara hört massa andra skitlåtar, men detta var bra, riktigt bra! Det slutade med att jag köpte deras skiva. Sedan har det bara "runnit på" så att säga. Nuförtiden görs inte den klassiska typen av eurodance längre och det närmaste man kan komma eurodance idag är väl Akcent - Kylie (som för övrigt e grymt bra). Jag vet inte exakt när det slutade men när 90-talet tog slut tror jag även att eurodancen dog. Synd som faen enligt mig då man antagligen aldrig kommer att kunna göra så bra musik igen.

Några andra eurodanceartister som jag lysnnade på när jag va mindre är Scatman John, Alexia, Double You, Basic Element, Ice MC, The Real McCoy och Captain Jack, för att nämna några. Nästan alla rappar i sina låtar men har ett eget sound. Det är soundet som jag gillar och det är även soundet som gör att sången blir bra. När det kommer till jämförelsen mellan kvinnliga eurodanceartister och manliga diton vet jag inte vad jag ska säga. Det spelar ingen roll i mina ögon (öron :P) då det är soundet som gör låten. Tror det är ganska jämt fördelat mellan könen faktiskt.

Det är som sagt inte så många som delar min positiva uppfattning om eurodance, vilket jag tycker e konstigt eftersom det är den perfekta partymusiken, då den innehåller både bas och grymt sound. Men om ni vill lyssna på Smurfarna eller Amy diamond så tänker inte jag hindra er ;)
Jag vet inte vad jag ska säga mer så jag lägger istället ut en liten lista på de (enligt mig) bästa eurodancelåtarna jag hört. Finns säkert fler bra som jag inte hört ännu, men det gör jag säkert snart i så fall :)

EURODANCE (ingen rangordning)

Culture Beat - Mr. Vain
Ice MC - It's a rainy day
Loft - Mallorca
Corona - Baby Baby
Basic Element - The ride (svenska, för övrigt)
Basic Element - Leave it behind
Cool - Paradise
Rednex - Cotton eye Joe
Maxx - Get away
Cindy Lauper - Girls just wanna have fun
Magic Affair - In the middle of the night
Modern Talking - Sexy sexy lover
Modern Talking - Geronimo's Cadillac
Antares - Ride on a meteorite
E-rotic - Do it all night
E-rotic - Sex on the phone
DIP- Give me your lovin' (en av mina favoriter helt klart, lyssna på soundet!)
DJ Bobo - Shadows of the night
Chaka Boom Bang - Tossin' and Turnin'
Ten Minutes - Your Toy
Base project - Future land
Masterboy - typ alla låtar men Everybody Needs Somebody e grym!
Haddaway - Rock my heart
Nina - Until all your dreams come true
Indra - Anywhere
Solid Base - Perfect Melody
Sash - Ecuador
Look Twice - Move your body
La Bouche - Be my lover
Capella - Move on baby´

Några nyare

Pakito
Basshunter
Laser Inc
Sash
Groove Coverage

Shit va många det blev och detta är säkert inte alla heller. Det var bara alla jag kunde komma på nu :P
Men nu vet ni iaf vad ni ska ladda ner nästa gång ni slingrar in på DC++ eller vad ni nu har för nåt program :)

Dagens låt: fan! Har ni inte fått nog av låtar nu!? ;P

image18

                                                          Boyeahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3

Bröl å söl

Vill bara säga att rubriken på inlägget inte har något att göra med innehållet i detsamma. jag kom inte på något bättre helt enkelt :P I vilket fall som helst så har besvikelsen från gårdagen (jag blev nästan rädd för mig själv när jag läste mitt eget inlägg :P) lagt sig en aning nu, även om jag fortfarande känner att det var ett sjukt onödigt poängtapp. Att Eduardo sedan kommer vara borta i ett år typ gör ju inte saken bättre (se bilder längst ner i inlägget! Varnar dock för att ruggighetsfaktorn är hög). Nu är det iaf Aston Villa hemma nästa helg som gäller och där är seger ett måste. På tisdagen nästa vecka är det dessutom match 2:2 i CL borta mot Milan. Lagom nervigt :)

Dagen har iaf utgjorts av att jag suttit å glott på fotboll. Sp*rs vann ligacupen och det svider naturligtvis som faen, men det kommer jag över. Jag har egentligen bara suttit å kollat på boll + gått på toa ibland. Fan va slö jag e :D
Imon (idag) är det iaf skola igen och grammatik. Efter skolan blir det väl gym som vanligt och sedan går väl jag å Anna å handlar som vanligt. Ingen aning om vad jag ska göra i veckan för övrigt. man sitter bara å väntar på att det ska bli den 6/3 snart. Hurghada! Ni som e avundsjuka kan suga min snabel ;)

Nä, jag kommer faktiskt inte på något mer att skriva om jag ska vara helt ärlig. Har liksom inte hänt så mycke idag. Men när det händer något spännande skriver jag nog det iaf :)

Dagens låt: nån hyllningssång till Eduardo!

image16


image17
                                
                                                                 Vidrigt värre! :(

Vilken pissig jävla lördag!!!!!!

Den pissigaste dagen  på riktigt, riktigt länge går mot sitt slut. Jag finner inga ord för hur jävlig å svinig denna dagen har varit och ändå ska jag skriva det! Notera att allt det jävliga med denna dagen är fotbollsrelaterat och har inget med någon person (här i Halmstad) att göra. Det började iaf med att Arsenal mötte Birmingham på bortaplan 13.45 idag. 3 minuter in i matchen - Eduardo da Silvas säsong (karriär?) är slut. Foten hänger i köttslamsor typ och det var otroligt vidrigt att se. Tacklingen av B-ham backen borde resultera i giljotinen, minst! Jävla svin!!!!!!! Det blir inte bättre heller när B-ham också tar ledingen i första halvlek genom en feldömd frispark. Arsenal vänder dock matchen på fem minuter i inledningen av andra genom två snygga mål av Theo Walcott. Arsenal har sedan otaliga chanser att avgöra men den fördömda jävla k*k ineffektiviteten gör sig påmind. Men Arsenal leder ju med 2-1 på bortaplan, så varför e jag sur? Jo, för i matchminut 94, efter att Clichy slarvat i eget straffområde, blåder f*ttdomarh*ran straff för B-ham. Felaktigt naturligtvis då Clichy, trots sin klantighet, lyckas träffa bollen före benet. 2-2 och stoooooor jävla besvikelse. Fy in i helvete vad besviken jag eeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Saken blir ju inte bättre av att Gallas löper amok på fjärdedomaren och antagligen blir avstängd...sug k*k bög-FA!!!!!!
Domaren borde kölhalas och slängas till brunstiga krokodiler!!!!!!!!!!!!!!! Mike Dean kan suuuuuga min rööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
För att göra saken ännu värre vinner Man U över Skitcastle med 1-5 och är nu bara tre poäng efter Arsenal i ligan. Fy faaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!! Kan det bli sämre? Jo det blev det! Christina Ronalda (ludret!) gör två mål och går om Adde i skytteligan..nuff said!!!!!!!

Och nej, jag e inte bitter alls..

Dagens låt: skit ner er!!!! det blir ingen dagens låt!!!!!!

Fortfarande chansen..

Arsenal har alltså fortfarande chansen att avancera till kvartsfinal i CL efter 0-0 hemma mot Milan igår. Dock "borde" Arsenal vunnit med minst 2-0 då Milan stundtals var helt utspelade. En kombination av oskärpa framför mål av Arsenals forwards (läs: Adebayor) och tur för Milan gjorde dock så att matchen slutade mållös. Adebayor hade den bästa chansen då han nickade i ribban (borde varit mål!) i 94:e minuten. Nu måste Arsenal få minst lika på San Siro för att gå vidare och jag är som vanligt pessimist. Men det KAN gå :)

På lördag är det, enligt mig iaf, en ännu viktigare match; nämligen Birmingham-Arsenal i ligan. 5 poäng ner till USA fortfarande!

I övrigt kan jag väl berätta att jag tog spruta (Twinrix mot Hepatit A + B) igår och sköterskan lyckades typ träffa fel så jag höll på att förblöda :P Nä, så illa var det väl ändå inte men armen är väl lite slö idag kanske. Hon måste ha träffat rakt i en muskel i överarmen för den e seg som deg. Jag överlever dock :)
Nu hade jag iaf tänkt käka å kolla på Star trek och sedan göra lite literaturhistoria. Jag behöver inte men torsdagar är typ mellandagar så man har ändå inget att göra. Visst är jag duktig? ;P

Till sist vill jag också dedikera en STOR puss till Evvi och en lika STOR till Lollo. Ni e så sööööööta ;)

Dagens låt: vilken låt som helst som hyllar The Gunners :)


image15


Puss på er flickor å lycka till på tentan imon ;D <3

Mode = Skit

Det värsta som finns (förutom Milan och Man U fans) är definitivt modebloggare och personer som ägnar alla sina vakna timmar åt att kolla in senaste modet. Jag menar, hur kul är det egentligen!? Vem fan bryr sig om du har på dig kläder som är "inne" eller kläder du köpte för ett halvår sen? Det är så jävla töntigt bara. Har ni verkligen inget roligare för er? Modebloggare, som bara skriver om vad dom hade tänkt ha på sig ikväll och visar bilder på nån ny jävla T-shirt, kan suga min stjärt! Fattar ni inte att det bara är tattare och bastardos som läser era bloggar? Ska inte en blogg handla om vad som händer i ens liv och inte vad man har för kläder på sig? Tycker jag iaf. Snacka om att ta upp onödig plats på webben!
Jag själv köper typ nya kläder en gång i halvåret, medan vissa andra gör det två ggr i veckan. Hoppas ni blir panka och slutar i en hög med skit på gatan, nersupna och våldtagna av en struts! Det borde finnas "botar" som rensar ut allt patrask och drägg (läs: modebloggare) från internet. Världen hade blivit en bättre plats då! Jag kan ju bara säga såhär iaf: jag torkar mig i arslet dagligen med era röviga modetidningar och era lodiskläder!

Tror att jag fick fram mitt budskap där... :D

När jag fått tillbaka lite sans i min b-korv till hjärna, kan jag berätta för er att min digitalbox numera stolt brölar och sölar i min lägenhet :D och med det menar jag att det gick grymt lätt att installera den. Alla kanaler funkar, vilket betyder att jag numera har typ 30 kanaler mer än alla andra! Moahahahaha!!! :D Fan vilken grymt skarp bild det är också. Hur snygg som helst verkligen och ljudet är magnifikt :) Ingen kundservice idag alltså (det tackar vi för).

Ikväll blir det Champions League igen. Liverpool-Inter får det bli (även om jag kan välja vilken jag vill av matcherna numera) :) Imon är det Arsenal-Milan! Mumma! Hade även tänkt göra lite skolarbete imon + att jag ska gymma. Vi får se helt enkelt! Nu ska jag göra något annat iaf! So long, buljong! :)

PS. Puss på Lottis. Anledning? Ingen speciell, hon e söt bara ;) DS.

Dagens låt: Basshunter - Camilla (party edit)

image14

                                              Mååååååånga kanaler i denna!!!! ;D

Sprutor, G och TV-kanaler

Idag blir det inte så långt bloggande pga att jag e trött och hungrig som en utsvulten gnu. jag kan iaf säga att jag varit i skolan idag och haft Engelsk grammatik. Finite och non-finite former av verb va det som gällde idag. Blä för det, även om det inte är så himla svårt om man tänker efter lite. Men det är just det som är jobbigt, att tänka alltså :P. Efter skolan slingrade jag å Ägget till gymmet. Där va de fullt som vanlig på måndagar, men det gick bra ändå. Efter det gick jag å Anna till Hemköp. Vi köpte saker till kvällsmaten som är klar om några minuter (kycklingfilé, potatisgratäng, steklök och champisar, mumma!). Jag hämtade även ut min digital-TVbox som jag beställde förra veckan. Utan den kan jag inte se någon fotboll eftersom statsnätet numera är digitaliserat. Eurosport, Eurosport2, Tv4Sport, canal+sport1, canal+sport2 och viasatsport 1, 2 och 3 är de viktigaste jag har beställt *skryta, skryta* :).

I förmiddags ringde jag å Annus även till vårdcentralen (typ 20 meter bort) och bokade tid för vaccination mot Hepatit A och B samt att dom ska kolla min jävla böghosta som jag haft i 50 år :@. 15.15 på onsdag ska jag bli "sprutad" ;P Sen, 6/3, bär det av mot E-G-Y-P-T-E-N!!!!!!!!!!!!! Sug på den, alla sladdertackor där ute!!!! :D

Sedan undrar ni nog varför det står ett G i rubriken :). Det är nämligen så att jag gjorde omtenta i Fiction and Vocabulary i onsdags och resultatet slingrade in på LADOKen idag. G stod det och jag bajjade på mig av lycka...lr inte :P Glad va jag iaf. Slipper gå upp en gång till å göra skiten!
Jag tror jag väntar tills imon att koppla in boxen iaf. Det brukar alltid krångla (och man måste ringa deras jävla, sunkiga, röviga, sladdriga, diarré-kundservice) och jag har ingen lust att bli sur ikväll ändå :)

Nu ska jag iaf gå å äta flickvän-lagad mat! Jag skriver typ imon igen lr nåt, om jag inte drunknar i bajs före vill säga (hoppas) :D

Dagens låt: Akcent - Kylie (woho!)


image13
                                                  Kan suga min sladdriga k*k!

Hjärtslaget

Jag ska skriva om Hjärtslaget men först måste jag bara nämna, i förbifarten, att det faktiskt spelades fotboll igår också. Man U(sch)-Arsenal i FA-cupen närmare bestämt. Jag såg inte matchen pga att jag va å festade istället och det är jag glad för kan jag säga. 4-0 till Utd och total förnedring :( Det enda som kan rädda veckan nu är att Arsenal tvålar dit Milan på onsdag i CL. Come on you Gunners!!!!

Så till Hjärtslaget då. På morgonen i fredags kom Lolli förbi med ett flak öl. Hon hade dessutom lyckats med konststycket att "minta" ner sina vantar. You go girl ;) Sedan, vid 15 gick jag, Anna å Maaaaaartin bort till Kåren för incheckning. Därefter slingrade vi hem till mig igen och allt eftersom började folk droppa in och förfesten började. Vi satt å söp typ å gick till Kåren vid 9. Då hade de inte ens öppnat, vilket vi trodde, men vi kom in ändå. Väl inne blev jag först antastad, typ, av en tjej från Jönköping, som dock tröttnade när jag ägnade mer tid åt min hamburgare än åt henne :P. Sedan gick vi upp å där spelade vi fylle-kortspel med ett gäng tjejer från Västerås. Bytte märken gjorde vi också, minsann :). Stämningen va väl rätt så avslagen om jag ska va ärlig men det berodde nog på att det va så lite folk där. En rolig sak till hände dock innan kvällen va slut. En av mina soldaters (i lumpen) flickvänner, Åsa från trollhättan, hade fått i uppdrag av sin kille Markus att leta upp mig här i Halmstad. Hon lyckades. Jag hade absolut ingen aning om vem det va när hon sa "Hey! Olsson!" och ännu mer förvånad blev jag när det första hon gjorde va att krama mig. Trodde att hon va en förrymd mentalpatient först men när hon sa att hon va Markus flickvän fattade jag iaf :). Världen är bra liten....eller inte :P
Vi dansade ett tag iaf, tillsammans med Anna och Maaaaaaartin och sen gick jag å Anna hem..

Lördagen började med att Evvus messade och väckte mig. hon frågade om hon och Lollus kunde "crasha" på soffan utanför min lägenhet ett tag. "Ok" sa jag och gick in i durren :). Sedan käkade jag och Anna och Martin kom hit. Då va de andra på Kåren redan och vi begav oss dit. Vi hade kommit typ halvvägs när Bolli ringer och säger att dom är på väg till oss. Bröl å söl tänkte jag. Sedan satt vi från halv 2 till 6 hos mig och söp (Philip är en A-teamer) för att sedan gå till sittningen på Kåren. Vi stod i kö ungefär halva sittningen och andra halvan satt vi och käkade och sjöng(?). Köttet smakade kånkelbär så det åt jag inte men gratängen va väl ok. Det va en jävel som svepte en flska punch också och hur mycket ni andra än tror att han tål, vaknade han nog upp på akuten, magpumpad. Efter sittningen gick vi till mig igen och söp ännu mer. Philles kompisar kom lite senare men det enda dom bidrog med va bajs på golvet.

Vi gick till Kåren vid 22 och då va det lika dött som på fredagen. När det bögigt usla livebandet kom, kom det dock lit mer folk. Allt som allt va det ungefär lika tomt på Kåren som i Äggets hövve ;). Bra musik från DJ:n dock. Dagens garv va två stycken iaf; Phille och Phille. Först va han nära att ramla ner i källaren och på Kåren bytte det skägget bort sin T-shirt mot ett tygmärke. Way to go! :D
Summan av kardemumman blir iaf att Hjärtslaget kan suga min stjärt! Jag hade träffat mer folk om jag hade övernattat i en offentlig toalett..

Idag har varit en sk "mellandag" och inget har gjorts eller inte gjorts, förutom allt. imon är det grammatik vid 13 och sen gym. På onsdag ska Milan få spö! Nu ska jag käka något ätbart! Bröl på er!

Dagens låt: Alla låtar med ordet BAJS i!

Lyckad invigning!

Igår va det alltså overallsinvigning för Språk och ASP (IT?). Det va rätt stressigt före med tanke på att jag, som vanligt, va tvungen att fixa det mesta själv. Men jag ska inte klaga. Det gick faktisk väldigt bra. På min station skulle nollan först lägga en multivitamin-tablett under tungan, svepa en dryck bestående av (låt mig se om jag kommer ihåg allt :P) blandsaft (apelsin), kaffesump, stark tacosås, olivolja, soya, cayennepeppar, paprikakrydda, vitpeppar och juiceextrakt. Mumma! Sen skulle nollan säga "sex laxar i en laxask" tio ggr. Det va ingen som klarade det :). Däremot va det tre personer som spydde, inte av drickan, utan av tabletten.
Efter vi hade invigt alla sladdrade vi upp till mig (både mint å svart) å förfestade. Jag hänvisar till min ansiktsbok för bilder av igår kväll :). Sen bar det va till Kaureen å där dansade vi till relativt bra musik (för att va Kåren). Jag kan väl erkänna att jag va mer än salongsberusad men absolut inte särskilt full om man jämför med andra. 7 alkoläsk, 5 brännvin + jordgubbssaft och en Redbull/vodka blev det. Wiiiiiiii!!!! :D Sen gick jag hem å bajja.. 

En lyckad kväll följdes upp av en sladdrig dag. Mådde typ som en våldtagen struts i morse, men inte så mycke värre än vanligt om jag ska va ärlig. Kändes typ som en blandning av migrän och bakfylla, vilket antagligen va orsaken. Men jag kan ju inte påstå att jag inte förjänade det så.. :P
Har suttit å gjort ingenting typ. Sökte lite sommarjobb på Platsbanken men hittade bara "latrintömmarjobb" typ..
Det löser sig nog ändå, brukar det alltid göra.

Sitter å kollar på SG1 nu och snart ska jag å Anna handla. Imon börjar hjärtslaget och håller på tills söndag. Ska bli roligt :). På lördag är det även Man U-Arsenal i FA-cupen å på onsdag Arsenal-MIlan i CL. Mycke å se fram mot.
Tentan igår gick förresten sådär. Skulle tippa på att det är typ 50-50 att jag får G. Mycke att se fram mot iaf :).

Dagens låt: Pimp Code - Like a Rocket (Radio Mix)

Va va vooooooom!!!!

image11

Generationsskifte genomfört! :D

Overallsinvigning

Imon gäller det alltså. Klockan 17 på Nyhem, vid volleybollplanen är det som gäller för alla som ska delta eller titta på. Jag garanterar personligen att denna invigning kommer vara snäppet värre än den jag blev utsatt för förra året. Moahahahaha! :D
Vi får hoppas att vädret är till vår fördel imon alltså, även om vi kommer genomföra det ändå. Det spelar ingen roll om det regnar bajj. Desto bättre i så fall :P. Efter invigningen blir det förfest (lär väl bli hos mig då jag antar att det inte är så många som orkar slingra iväg nån annanstans) och därefter, vid typ 23, ålar vi till Kåren. Sen får ödet bestämma vilka som överlever och vilka som förgås i spritångorna. Nä, skämt å sido (NOT!), så kommer det bli jätteroligt och kameran kommer berika ansiktsboken ytterligare med filmer och bilder ;). Ca 17 pers blir ni som ska invigas om jag inte räknat totalt fel, så det blir sköj :D. Inga kläder ni är rädda om och inga "bal-frillor". Ni får gärna ha det dock, blir bara roligare efteråt för oss! Moahahahaha! :)

I övrigt kan jag bara säga att Engelsk litteraturhistoria nog är det B-igaste som finns. Om man kan dö av tristess så fruktar jag för mitt liv..

Tenta imon kl 9 (omtenta i Fiction = baaaaajs) och sedan gym. Därefter ner till stan för de sista förberedelserna inför invigningen. Sen hem och bajja sönder toan så att alla som ska in där på förfesten förångas ;P


Dagens låt: Tunnan och Moroten - Bajs i bastun (dedikerad till Evve ;D)


Va va vooooom på allihop!!!!!

image10

De som håller i invigningen! Vackra, inte sant? :)

5 poäng!

Igår va det en bra dag, både Manchester U och Chelsea tappade poäng hemma. Om gårdagen va bra så blev det ännu bättre idag. Har just sett färdigt matchen Arsenal-Blackburn och min hals gör ont, som vanligt efter jag kollat på Gunners. 2-0 står det på resultattavlan och 63 poäng står det i tabellen efter 26 omgångar. 5 poäng före Man U och 8 före Che£$ki. 13 omgångar kvar till ligan är slut. 5, jag repeterar, 5 poäng ner till tvåan!!!! Arsenal va totalt uträknade inför säsongen, efter att Henry och Ljungberg lämnat och tippades komma på typ femte plats efter lag som Tottenham (!!!!!!!!!!!!). Ät skit, kritiker-as (speciellt Peter Wennman på Skitbladet)!!!!! :D

Detta var absolut ingen jättebra match av Arsenal (absolut inte av Blackburn), utan en "dag på jobbet". Senderos gjorde iaf 1-0 redan i fjärde minuten, på hörna från Eduardo. Sedan dröjde det ända tills 92:a minuten innan tvåan kom. Gissa vem? Emmanuel "Give him the ball and he'll score" Adebayor såklart. Mål för nionde matchen i rad. Han e GUD! :D

Jaja, nu i helgen är det iaf FA-cupen och Arsenal reser till Old Rövford för att möta Man U(sel) i den sjätte omgången av denna anrika cup. Seger är bara ett måste! :)
Nästa vecka gäller det ännu mer! Milan hemma på Emirates Stadium i åttondelen i Champions League. Hoppas vi sätter dit de där självsäkra k*ksugarna! Milans fans kan suga min salami!

Efter att ha lugnat mig lite nu iaf, kan jag berätta att jag varit i skolan idag och haft grammatik. Jag va även och gymmade (mycke folk på gymmet som vanligt på måndagar). Sedan satte vi (Moi, The Egg och Ulle) oss ner och diskuterade overallsinvigningen på onsdag. till alla nervösa x-nollor kan jag bara säga så här: ni behöver inte oroa er, vi har allt under kontroll och vi kommer "förse" er med diverse, låt oss säga "produkter". Den som lever får se, om han/hon inte är blind förstås, då blir det svårt att se. Ni som är blinda får lyssna istället ;).
Imon är det Litteraturhistoria och på onsdag tenta. Sen börjar det roliga :D!!!!!

Dagens låt: Arsenals hemmapublik - Adebayooooor, Adebayooooor, give him the ball and he'll score - Rysigt och gåshudigt värre :D


Va va vooooom och gonatt på er!!!!!!


image7
                           
                        Mot ligatiteln! Så här glad vill vi se Fabregas i mitten av maj!!!!

5 poäng imorrn?

Dagens extas: Manchester United-Manchester City 1-2!!!!!! Det hela inleddes fint med en minnesstund för München-katastrofen 1958. Det var faktiskt väldigt fint, fick gåshud över hela kroppen. Om det gav mig gåshud så gjorde matchen det definitivt också. Inför omgången ledde Arsenal med 2 poäng före Man U och 6 före Chelsea. Pesonligen trodde jag inte att United skulle tappa poäng men City proved me wrong :). Tack för det! Vassel inledde iaf med att göra 1-0 till City i den 23:e minuten. United hade ingenting och Christina Ronalda var helt värdelös, för en gångs skull. 2-0 kom också i första halvlek (45') och det var Citys nyförvärv Benjani Mwaruwari som "axlade" in den. Benjanis målgest sedan är nog den grymmaste jag någonsin sett! Mot Unitedfansen! :D

Andra halvlek blev aldrig riktigt spännande och Utd:s mål kom i 92:a minuten genom Carrick. Gött som fan va det iaf och imon har Arsenal alltså chansen att, hemma mot Blackburn, skaffa sig en ledning i PL på 5 poäng. Det behövs verkligen inför den tuffa perioden som väntar nu. 

I övrigt så vann Egypten i finalen av ACN över Kamerun med 1-0 och Chelsea fick bara 0-0 hemma mot Liverpool. Så det har varit en helt okej dag :).

Dagens garv: domaren i Chelsea-Liverpool, Mike Riley, blev "nedskjuten" av en boll och hela publiken jublade när han föll till marken, rakt i en lerpöl :P. Jag garvade!

Imon gäller det för Arsenal att vinna för att ha fem poäng ner till närmaste lag. Det klarar dom! Håller alla tummar och allt annat för dem imon iaf! :)

Imorrn är det även skola kl 13. Grammatik närmare bestämt. Sedan vid 3 är det gym och sen hem och kolla på Arsenal vid 21. På onsdag är det först tenta på morgonen och sedan overallsinvigning och sen fest! :D

Nu ska jag sova så att jag inte avlider på lektionen imon :)

Dessutom måste jag säga att Lollo är SÖT! ;)


Va va vooooom på er!!! :)



image5

                                                 Dagens hjälte! Benjani Mwaruwari!



Mauretanien

Har precis gått upp. Vaknade typ vid halv elva men valde att somna om en gång till. De 90 minuterna genererade en grymt konstig dröm. Jag och min familj satt på en pizzeria. Om jag inte minns fel hade alla beställt en varsin pizza och ätit upp den redan. So far inga konstigheter. Men sen kom jag på att vi skulle åka på semester till ögruppen Mauretanien, som inte är en ögrupp egentligen, utan ett land i västra Afrika. Men i drömmen visste jag också att det var just ett land i västra Afrika och jag försökte förklara det för min morsa som insisterade på att det "bara" var en ögrupp. Jag var också säker på att det var en ögrupp OCH ett land i Afrika, men argumenterade ändå för att det bara var ett land, samtidigt som jag fortsatte tjatat om att vi skulle åka till ögruppen Mauretanien. Mitt i allt detta beställer jag en pizza till av pizzabagaren, som jag minns som stor, tjock och skallig med en mustasch. fast jag beställer inte pizzan från pizzerian vi sitter på utan jag ber pizzabagaren att ringa och beställa från en annan pizzeria, vilket han också gör. Sedan säger han att pizzan kommer om en kvart och börjar tjata om hut gott det ska bli för mig att äta just den pizzan. Detta är typ i slutet av drömmen och jag kommer ihåg att jag tänkte på en flagga i drömmen. Vet inte varför men jag gjorde det iaf. Sen tog drömmen slut och jag vaknade upp. Mysko värre! :)

image4
                   
       Flaggan jag tänkte på. Gissa vilken det är. Den som först gissar rätt får ett superlativ ;D.


Idag blir det fotboll för hela slanten. Först ut är Manchester U-Manchester C 14.30 och 17.00 är det Chelsea-Liverpool på Canal+sport. 18.00, på Eurosport, börjar även finalen i Afrikanska mästerskapen mellan Egypten och Kamerun. Sedan rundas det hela av med La Liga i Tv4+ på kvällen vid 19.00 och 21.00. Paradiset för fotbollsälskare men Anna gillar det inte utan brukar sitta och spela Sims 2 på sin laptop istället. Nu tänkte jag iaf gå och käka något så att jag inte avlider av hunger. Lasagne (mamma-gjord) blir det nog. Smaklig måltid till mig! :)


Dagens låt: Pakito - Are you ready 2007

Un hommage à ceux que j'adore

Anna: behöver inte säga så mycke egentligen. Du vet hur mycket jag älskar dig. Dagen jag träffade dig är den bästa dagen i mitt liv, även om jag inte visste om det vid den tidpunkten. Varje gång jag är lite deppig eller nere och världen är grå och trist, är det bara att titta på dig så skiner världen upp igen. Man skulle kunna säga att du är som en personlig sol som man kan ta fram när man är nere. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Jag hade inte varit lika glad och lycklig som jag är idag iaf, det är säkert. Du är min vackra ängel. Gör vad som helst för dig. <3<3<3

Arsenal: började hålla på Gunners 1998 och har följt dem stenhårt sedan dess. Anledningen till att jag valde Arsenal är enkel; Ljungberg skrev på för klubben samma år + att tröjorna va (och är) oerhört snygga :)
Detta är som ett andra förhållande för mig (ja, ärligt) och om du vill ha mig, får du Arsenal på köpet ;)
Det är alltså tio år sedan jag började hålla på Gunners och jag tänkte lista några trevliga och otrevliga minnen.

Bästa minnen:

1 Ligaguldet 2003/2004 där Arsenal gick igenom ligan utan att förlora en enda match (Preston North End, 1888/1889 är det enda andra laget) och laget döptes till "The Invincibles". Henry vann skytteligan på 30 mål.
2 Inter-Arsenal 1-5 på San Siro, 2004, Champions League. Henry x2, Ljungberg, Pires, Edu. Henrys 1-3 mål är ett av de grymmaste jag sett. Tar bollen på egen planhalva, löper ifrån hela Inter, stannar upp och låter Interspelarna komma ifatt för att sedan rycka ifrån igen och sätta den i bortre hörnet. Jag skrek :)
3 Thierry Henry, 226 mål i Arsenal. Legend! Nuff said!

Sämsta minnen:

1 Arsenal-Chelsea 1-2, Champions League, kvartsfinal, 2004. Jag va deppig i en månad efteråt. Arsenal hade 1-1 med sig från första mötet. Reyes gör 1-0 i slutet av första halvlek och allt ser bra ut. Då händer det. Först Lampard 1-1 och sedan Wayne Bridge (av alla blåa svin) 1-2 i 89:e minuten. Arsenal utslaget och Porto vann CL.
2 24 oktober, 2004, Old trafford. Arsenal har 49 matcher i ligan utan förlust och matchen står 0-0 fram tills den 70:e minuten typ då Wayne "Gristrynet" rooney filmar till sig en straff för Man U, som van Nistelrooy (Hästnyllet även kallad) slår in. Man U vinner med 2-0 och sviten är bruten. Mike Riley heter domaren och han är för evigt stämplad som ett svin..
3 Förlusten i Champions League finalen mot Barcelona, 2006 (1-2).

Arsenal kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Lottis: om man leter efter en person med mycket energi, kan man sluta leta ;). Du är den spralligaste personen jag någonsin träffat. Man kan säga att du är en stämningshöjare. Det blir aldrig tråkigt när du är med. Tycker det är otroligt tråkigt att du flyttat, även om jag inte känt dig så länge. Men det behövdes inte så lång tid heller innan jag visste att jag tyckte om dig. Att jag har tyckt om dig mer och mer ju längre vi känt varandra är ingen överaskning för mig iaf. Vad jag vill ha sagt är iaf att jag tycker om dig jätte jätte jätte jätte jätte mycket och hoppas att du kommer på besök snart så jag kan visa hur mycket jag tycker om dig ;D. Kärlek i massor från din Hest, Lottis! <3<3<3

Lollis: har för mig att du va rätt blyg i början. Men det var bara inför "sånna du inte kände så bra" ;). Det verkar ha gått över nu, iaf när du är med mig. Du bråkar (;P) men jag tycker om dig otroligt mycke ändå. Hoppas att du har märkt hur mycket jag tycker om dig, annars får jag visa det mer ;). Pussa! <3

Evvis: du har alltid varit lite anti-mig ;). Men det gör inget, jag gillar dig ändå :). Kanske inte syns på utsidan men jag tycker om dig lika mycket som de andra. Hoppas du tar åt dig, för jag menar det :) puss på dig! <3

Sandy: det är synd att vi bråkade innan jul. Men det spelar ingen roll. Jag har sagt massa gånger att jag tycker om dig jättemycket och jag har inte ändrat mig. Tycker fortfarnde lika mycket om dig :). Hoppas att du kan vara med på lite fler fester framöver så att vi ses oftare :). <3

Phille: gängets egen A-lagare ;). Jag förlåter dig för att du hade sönder min jacka (om du bjuder på en öl på onsdag :P). Du e så go, skulle man kunna säga och det skulle dessutom inte va någon lögn att göra det. Vi borde kramas mer så jag kan visa hur mycket jag gillar dig ;D

Martin: my fellow Varburgare (smaskens!) :). Varbergare finns det inte gott om så de som finns måste hålla ihop ;)

Ägget: jag vet personer som ogillar dig för att du snackar så mycket. jag är inte en av dem. Jag ogillar dig för att du håller på AIK. Nä, skämt å sido, jag tycker att du är helt ok och det är dig jag har att tacka för gymmet. Väldigt tacksam för det. Jag har lärt mig att "stänga av" när du går igång som värst och det är antagligen därför som jag inte stör mig så mycket som andra kanske gör. Liiiiite jobbig kan du va ibland, men jag tror nog jag ska överleva ;)
Gym på måndag efter skolan som vanligt? :)

Josse: din fluor-tant :). Du ville att jag skulle skriva något om dig så nu gör jag det. Har lite svårt att förstå mig på din livsstil men som person har jag absolut inget emot dig. Förutom att du är bråkig då ;). En sak till också; Anna e min!


Nu vet ni hur känslosam man blir efter att ha spenderat kvällen ensam med Jackie Chan :P
Jag föreslår att ni njuter av detta ögonblicket, för det är första och enda gången i den här bloggen som jag kommer att skriva sånna här saker. Så håll till godo :D


Tout l'amour dans le monde à tout le vous! <3


Bottenham

Sitter och kollar på Aston Villa - Newcastle. 4-1 till Villa står det efter att Carew gjort ett äkta hattrick i andra halvlek. Aston Villa är verkligen på gång i år. tror aldrig att jag sett dem så bra som just nu. Newcastle å andra sidan måste vara ett väldigt jobbigt lag att vara supporter till. Inför varje ny säsong köps spelare för hundratals miljoner kr in och målet för säsongen sätts någonstans vid en 5-6 plats i ligan. Ändå, när vi summerar säsongen, måste vi slingra ner till mitten av tabellen (typ 11-14 plats) för att hitta The Magpies. Rätt så sorgligt enligt mig, men Newcastles fans (jag beundrar er för ert tålamod) kan iaf glädja sig åt att det finns ett lag som är sämre, år ut och år in. Gissa vilket! Sp*rs såklart! :D


Skulle behöva använda hela dagen till att skriva om hur usla Tottenham verkligen är men nöjer med att säga detta: det är nämligen så att för några veckor sedan vann Sp*rs över Arsenal för första gången på 21 matcher, i ligacupen(!) som är den minst prestigefyllda av dem alla. Dessutom spelar Arsenal oftast bara med sina ungdomar i denna turnering, för att ge dem speltid. Nu var det så att Sp*rs såklart ställde upp med sitt ordinarie lag (behöver jag säga mer?) och lyckades vinna med hela 5-1 på Shite Hart Lane. Efter slutsignalen jublade Tottenham-spelarna som om de vunnit Champions League eller något. Kan förstå att de tyckte det va kul att äntligen slå Gunners, men fy fan vad patetiska dem är! Jag va inte ens ledsen efter förlusten (jag brukar bli det efter Arsenal-förluster) vilket tyder på att den inte betydde så himla mycket.


Än mindre betyder den när man tittar på de två matcherna i ligan, tidigare på säsongen. Båda vunna av Arsenal givetvis. 3-1 borta och 2-1 hemma (där Robbie "Miffot" Keane missade straff). Att Arsenal just nu leder PL, två poäng före Manchester United States och att Tottenham ligger 11 gör ju inte saken sämre precis. Arsenal-Blackburn på måndag är det som gäller! Emmanuel "Give him the ball and he'll score" Adebayor nätar igen för nionde matchen i rad? I hope so! :)


Om jag ska berätta något annat, som inte har med fotboll att göra, kan jag ju säga att jag å Ägget gymmade vid 12 idag och gick sedan hem hit å svepte ägg. Eller ja, Ägget svepte ägget :P
Anna är nere i Helsingborg hos en kompis så jag är ensam hela kvällen och eftersom både Evvisen och Lollisen är någon annanstans får det bli en kväll med Jackie Chan. Inget fel med det förresten! Jag har ju godispåsen för mig själv iaf, så jag överlever nog :D

Nä, nu ska jag kolla på West Ham-Birmingham. Kanske kan Sebastian Larsson näta igen..


Dagens låt (fan va töntigt egentligen :P): RusseTunes.com - Unknown


image3

                                                 Adebayooor! Adebayooor! Give him the ball and he'll score!

Tjo!

Vill börja med att säga att jag egentligen tycker det är rätt så B-igt att blogga, men eftersom "alla" andra gör det och det inte verkar vara för ansträngande tänkte jag att "varför inte?". Det är ju inte precis så att jag inte har tid för det eller så. Har bara lektioner på måndagar och tisdagar för tillfället ändå. Visst har jag läxor och tentor också men de tar ju inte upp så himla mycket tid om man tänker efter.

För att på något sätt komma igång med skiten kan jag ju nämna att s k "modebloggare" är de lamaste människorna på jorden (förutom Manchester U och Milan fans naturligtvis). Jag återkommer til varför jag inte gillar de fansen lite senare. I vilket fall som helst så kan alla modebloggare sluta vara så jävla upphetsade nu, det är inte en ny modeblogg (hur många finns det egentligen?) som skapats. Om ni sedan tycker jag är för elak mot de stackars modebloggarna, kan ni ju alltid ta och suga min snabel! Bastardos! :D

Den här bloggen kommer istället att handla mycket om fotboll (i allmänhet och Arsenal FC och Premier League i synnerhet). Men det är absolut ingen "fotbollsblogg" utan handlar om allting...........förutom mode! Ha! Det trodde ni va, era as! :P
Arsenal leder just nu ligan och det kommer handla väldigt mycket om dem, men det är mina personliga åsikter som naturligtvis står i fokus.

När detta nu är utrett kan jag ju börja med att säga vad som hänt de senaste dagarna och vad som är på gång.
Igår var vi några personer som festade hos Evve på Gamletull. Vi spelade TP (i vilket jag ägde ;D) och söp (som vanligt). Sedan gick vi till Mårtenssons och Evvi och Lollis ville sjunga kareoke men det var för mycket folk, så det blev inte av. Sen hade vi typ en lam efterfest hos Evve igen, där vi satt å svarade på TP-frågor (fan va bra jag är alltså! Kan ni svara på i vilket land Moroni är huvudstad? Jag kan! ;P)

Idag ska jag skriva uppgift i Engelsk litteraturhistoria (blä!) som ska vara inlämnad inatt. Shakespeare och alla andra poeter kan gå och dränka sig i en latrin! inte föööööör svårt dock..:)
Ikväll blir det godis, mat och TV med Anna och imorrn gymmet vid 12 med Påskägget Anttonen.
Nästa vecka på onsdag är det först omtenta i Bajs-fiction och sedan lite senare overallsinvigning där mina "nollor" ska få smaka på allehanda otrevliga saker. Moahahahaha! Speciellt Lollo, som alltid är så bråkig! ;)
Sedan, nästa helg är det Hjärtslaget på Kåren.

Den 6/3 händer det roligaste. Då åker nämligen jag och Anna till Hurghada/Konungarnas Dal/Luxor i Egypten i en vecka. Kan man väl säga att man längtar efter utan att ljuga..

Nu får det iaf vara nog för den här gången. jag skriver säkert snart igen......eller något!


Töntigt inslag som jag snappat upp: Dagens låt (som jag ändå tänker använda mig av :P)

Dagens låt: Jo-Man - Du e så go


image1


Dessutom är Moroni huvudstaden i Comorerna :)

RSS 2.0