Guitar Hero och Sunes jul

Igår (förrgår numera) började dagen med gym rätt så tidigt. Tyvärr slog jag upp en gammal skada i min vänstra axel som spökade resten utav dagen och känns fortfarande. Vid tre-tiden gick jag, syrran, Martin, Filé och Johan ner till stan för att käka buffé på Mårtenssons. Käkade någon sorts pasta med pastasås. Riktigt gott va det iaf.

Efter vi käkat och gett Evvo hennes avskedspresent, gick vi mot glasbanken. En flarra vitt och en flarra rött inhandlades. Det röda vinet sörplade jag och Lolli i oss hos Evve där vi va fram tills ungefär 23.15. Sedan gick vi mot Nyhem igen för att kolla läget. Vi blev dock rätt så fast i Martins lgh spelandes Guitar Hero (med sång, bas, trummor och hela skiten). Jag och syrran sjöng...och drack vin. Måste säga att jag är bättre än vad jag trodde på att träffa toner (inte sjunga alltså :P). När klockan blivit 03.00 gick vi hem. Dirrade och dansade till lite Cruuuuuuunk innan jag la mig.. :)

Idag vaknade jag, durrade och mötte sedan Lollis och Kickis här nedanför. Vi gick bort till Evvo för att hjälpa henne att flytta lådor och annat krafs. Evvos föräldrar va också där.
Förutom vissa problem med en apa i hissen (don't ask :P), gick det som smort och när vi fikat klart gick vi hemåt igen. Efter att ha dumpat diverse saker i syrrans lgh, gick vi mot nån konstig el-affär där Kicks ville köpa nån stake. Hon hittade dock ingen där. Inte heller på Maxi hittade hon någon. Istället hittade vi ingridienser till tortillapizza och vitlöksbröd som vi tänkte käga på kvällen. Vi köpte även pepparkaksdeg.

Efter att jag dammsugit (ja, jag gjorde det alldeles frivilligt) syrrans lgh och sett på när hon, glad som en stjärtgosse på Gay pride satt upp julsaker, bakade vi pepparkakor. Fast i mitt fal blev det även pepparkukar. Ja, jag är mogen! NOT! :D
Sedan gick vi upp till Kicki och spelade det äckliga jävla skitspelet rummibugg...kummigubb..gummilugg...rubiks kub..äh jag kommer inte ihåg vad det heter, men fy fan vad jag sög! Aldrig mer!!!! :@

Därefter kom Anna en sväng inom och vi käkade. Sen blev det En riddares historia och efter det Sunes Jul som va lika skoj som vanligt :)

Nu ska jag lägga mig. Imon ska jag försöka skriva på uppsatsen (som går trögt nu). Vid 17, om jag får igång mina jävla bajskanaler (sug röv, tele2!), ska jag och Martin (en av Lollos nollor som flyttat till Nyhem) kolla på Chelsea-Arsenal. Förhoppningsvis kommer även syrran och Evve och kollar. I vilket fall som helst så är det Evvos sista kväll i Halmstad  (på ett tag iaf) imorrn och det skulle va kul att umgås. Det blir nog bra :)

Nästa lördag blir det Gbg. Ska bli sköj! Nu däremot blir det sängen! Adios Amigos!

PS. Tele2 är som en stor böld i röven. Man kan fan inte sätta sig ner! Vilken position man än bestämmer sig för att inta, är det ändå lika jävla obekvämt! Tele2 består av en skock säckiga testiklar; man vet att svaret man får alltid är slappt och lamt. Vet inte hur sådana slängrövar får härja fritt i vårt samhälle. Vänligen skit på er, Tele2!

Dans!

Igår va det dags för fest igen. Det va Evvos sista Kårpub och vid 7 va det förfest hos syrran. Tror att vi va typ 10-12 pers eller något sånt. Kul va det iaf med ölspel (as usual) och andra saker.  Vid lite över 11 gick vi iaf bort till Kåren. Det va ingen kö, som vanligt nuförtiden och det va inte särskilt mycke folk när vi kom dit heller. Det fylldes dock på rätt så snabbt och vid 12 va det faktiskt rätt så fyllt.

Förutom att köpa en drink och ta luft..... och halsbloss (:P) så dansade jag/vi den större delen av tiden. Musiken va väl sådär, men helt klart dansvänlig (till skillnad från röv-bandet som spelade på Halloween). Det va jävligt skoj och jag svettades som en gnu på savannen. Det va det dock värt :)

Vid 2 stängde Kåren (för tidigt tycker jag då jag hade rumpigt kul) och vi gick hem. Gick först me syrran, men efter ett tag kom en lite (årets understatement ;D) för överförfriskad Linn också. Jag och Johan följde henne hem (hon hade nog däckat i en buske annars), så jag va väl hemma nån gång runt lite i tre kanske.

Va inte jättebakis när jag vaknade idag. Har inte gjort något speciellt heller, utan jag tänkte skriva lite på C-uppsatsen och sen tänkte jag vänta på att syrran kommer hem. Vi får la se vad som händer ikväll..

Jaja, vi hörs senare iaf :D

Lite bilder från i lördags kan jag ju alltid lägga upp :)


                                                                         Huvudpersonen :)



                                                                            Wiiiiiiiiii :D



                                                                     Wiiiiiiiiiii igen :D

Benig sa ni?

På senare tiden har jag hört från diverse håll att jag ska vara, och jag citerar: "smal och benig". Ha! säger jag. Smal kan jag gå med på, för det har jag alltid varit, men benig? Nädu...och här kommer beviset! Och nej, jag har inte photoshopat mig själv, era as! :D



I rest my case, som det så fint heter.. :D

Vilken soppa!

Ja, Evvos grönsakssoppa va väldigt god alltså. Vad trodde ni jag menade, era skäggon?

Idag har jag skrivit på C-uppsatsen, varit på glasbanken med syrran, käkat soppa hos Evvo, chillat hos syrran och druckit te. Låter det slappt? Jo, det va de också ska ni veta. Men slappt behöver inte betyda tråkigt. Har haft det trevligt iaf :)

Imon blir det fest igen. Den här gången ska vi förfesta hos Lolli och sedan ska vi till Kåren är det tänkt. Ska bli roligt och jag hoppas att det kommer mycke folk. Ska supa och ha kul as usual! :D

I december hoppas jag på att vi åker till Lisebergs julmarknad, vilket vi antagligen också kommer göra, bara att vi får ta tåget istället för bil. I vår/sommar sen hoppas jag att det finns några mer än jag och Lolli och Anna som är sugna på att resa nånstans. Behöver inte vara något dyrt eller fint, det är sällskapet som är viktigast :D

Jo å sen hoppas jag på simhallen på fredag dag också...hehe, det va fan va mycke saker jag hoppas på då..hoppas någon slår in iaf :P

Nu ska jag lägga mig. Ska gymma tidigt imon... (VL)

Natti natti!

Avskedsfest på GT..

..va det i lördags. Dagen började slappt iaf. Jag durrade och sedan va det tänkt att jag och Lollis skulle gå bort till Evvo och käka innan festen. Brist på pengar gjorde dock så att det uteblev och jag blev strandad nere hos Lolli istället (vilket jag inte har något emot ska väl tilläggas ;P). Vi gjorde la typ ingenting...eller jag gjorde iaf ingenting. Kicki och Lolli lockade håret medan jag chillade i soffan typ. Sedan kom Anna med mat från Max som vi slukade i ett nafs. Nu va klockan uppemot sex och jag och syrran gick bort till Evvo. Lokalen vi skulle va i va rätt så stor så det va inga problem.

Först va det väl rätt så dött, men sanrt regnade det in folk och vi spelade ölspel bland annat. Spelade väldigt mycke kort, men det va kul iaf. Full blev jag också kan tillägas efter 8 alkolärr, 2,5 öl och lite drickande direkt ur vodkaflarran :P
Efter lokalen gick vi till en annan lgh, men där va vi bara i typ 10 minuter innan det va meningen att vi skulle till stan. Så blev det dock inte utan vi fastnade i Evvos lgh istället (i en stor hög i sängen). Vid typ 2 gick vi hem, dansade ringdans här utanför och gick och la oss.

Igår vaknade jag groggy som en våldtagen gnu. En treo + durr hjälpte och sen gick jag, syrran och Martin bort till Evve igen för att chilla och käga pirra. Tror gårdagen va den slöaste dagen på länge. Inte mycke uträttat fick man iaf om man säger så :P
Tror vi gick hem runt 9-tiden eller nåt kanske. Käkade tortilla-pizza, kollade på Da Vinci koden och lite spöken. Sedan i säng!

Idag gymmade jag, själv behöver jag väl knappast tillägga egenligen (:P), vid typ halv 11, gick sedan hem, durrade, dirrade, kägade och blev precis klar med C-uppsatsen...............för idag :D

Senare ska jag la käka något med Anna och sedan gå en sväng och fråga syrran om hon ska hänga med upp.....till Kicki dit jag ska och kolla på film. Lolli hade dock en debatt imon så jag tänker inte tjata på henne. Spanska är svårt ni vet ;) hon har dock en godispåse som moraliskt stöd + att jag ska ta med en uppPIGGande piggelin ner sen till henne ;D

Nu ska jag ta en piggelin för att bli pigg...

Bye bye!

Det finns mycket..

...man kan göra en fredagkväll här i Halmstad. Man kan supa sig full och skita på sig i rännstenen. Man kan sitta ensam hemma och runka framför datan. Man kan till å med spela Guitar Hero (tro det eller ej). Jag valde dock en sak som jag visste skulle göra mig glad; jag umgicks med Lollo, Evve och Kicki. Jag kanske verkade lite sur när våran movienight blev "avbruten" av Guitar Hero, men det va jag inte. Att vara i ert sällskap gör mig glad. Om inte ni hade funnits här så hade min tillvaro här i Halmstad varit gråare än grå (med Anna som enda ljusstrålen). Det spelar ingen roll hur dåligt allt annat går, jag blir ändå glad av att umgås med er..

Detta är en blogg. Min blogg rättare sagt. Därför får jag skriva vad jag vill och om ni inte gillar det så är det bara att låta bli att läsa. Jag gillar att skriva om känslor och känslor skrivs det bäst om i samma ögonblick som man får dom. Väntar man med att skriva dom, kanske man inte vågar. Just nu känner jag att jag kommer vara väldigt ledsen efter att Evve flyttat. Jag känner att Kicki och jag kommer bli bra kompisar. Dessutom känner jag...och det hoppas jag att du redan vet...att man inte kan ha en bättre syrra än dig, Lollo. Behöver inte säga mer..

Imon blir det iaf fest på GT. Ska bli väldigt skoj och jag hoppas på en riktig röjarfest. Skriver naturligtvis om den på söndag. See ya then!

PS. Som sagt, antingen läser ni och tar till er vad jag skriver, eller så läser ni och struntar i vad jag skriver. Spelar egentligen ingen roll vilket ni väljer (ni som läser), det är ändå min blogg och ni kan inte göra ett skit åt de! Tji! ;D

...såvida ni inte har Copyright på ert namn..då tar jag tillbaka...

:D

Evelina

För att se förklaringen till detta inlägget, hänvisar jag till föregående inlägg.......resten kommer från hjärtat!

Till Evve:

Jag är en väldigt dramatisk person så du får stå ut med att jag gör en stor sak av detta. Jag vet inte om jag har förstått eller vill förstå att du ska flytta. Tror att jag medvetet har försökt att förtränga det. Nu är det dock inte så lång tid kvar och då vill man inte att tiden ska gå så fort. Önskar att vi hade träffats tidigare så att vi hade kunnat lära känna varandra bättre. Men även om vi inte känner varandra jättebra, tycker jag ändå att det bara finns roliga saker att minnas. Kan inte komma ihåg någon gång som vi varit ovänner. Vi har alltid haft kul när vi umgåtts. Det kommer kännas tomt när du flyttat. Varför? Du är en del av mitt liv här i Halmstad; en viktig del. Om Lollo är min syster, så är du definitivt min mamma. En MILF naturligtvis. Haha! Nä, skämt å sido, du betyder väldigt mycket för mig och jag kommer sakna dig otroligt mycket. Det kommer vara som att förlora en arm (eller testikel....hugaligen!). Men jag kommer inte glömma av dig bara för att du flyttar. Jag kommer alltid ha en plats i mitt hjärta för Evelina Dahl från Värnamo. Jag hoppas att du sparar en åt mig också..

Massor av kärlek från Jocki!! <3<3<3<3

Någon som känner som mig? :)

Vem som e bäst!?

Idag va jag och snarrade med Chris vid halv tio i morse. Satt väl där i typ 50 minuter innan jag gick och gymmade. Gymmet va väl som vanligt förutom att jag sträckte en ryggmuskel när jag körde axelövningen. Det känns lite. Blev dock bättre efter Lollis knådning. Glömde säga tack innan förresten...tack! Du e bäst! ;D

Käkade fajita med Evvo och Lolli innan också. Mycke trevligt må jag säga :)
Evvo sa att hon inte får tillräckligt med cred på min blogg så jag tänkte dedikera nästa inlägg till henne. Kolla inlägget ovanför detta, gott folk (Evvo) ;)

Att Lolli får massa cred behöver jag väl inte förklara eller? Åhhh, fan va jobbiga ni är! Jaja, det är för att hon är bäst ju!!! Va fan trodde ni egentligen!? Dumjävlar! Alla vet det utom ni för fan!!! Åhhhhh........

:D

Ja, jag e trött....därav min användning av msn-språk... :P

Såg på Hancock innan iaf. Den va faktiskt rätt så bra. Gillar Will Smith så..

Imon blire väl typ C-uppsats som vanligt och sen får vi la se....hoppas på lite lejon, giraffer, flodhästar och zebror på savannen kanske.....en ö och en 2:a e inblandade också *pika pika pika pika pika* ;D

Nu ska jag skriva något annat (se inlägget ovan)..

Sambo

Anna har bestämt sig för att säga upp sin lägenhet här på Nyhem och flytta in till mig istället. Vi kommer dela på alla kostnader (förutom mina fotbollskanaler typ :P). Förändringen kommer dock inte bli avsevärt stor överhuvudtaget eftersom Anna praktiskt taget redan bor här och har gjort så i över ett och ett halvt år nu. Vi får hoppas att jag slipper måla väggarna rosa iaf :D

Jag är glad iaf! Älskar Anna! <3


Förnedrad

I lördags va en av dom tråkigaste dagarna sen jag flyttade till Halmstad. Orkar inte skriva varför men att Arsenal loosade hemma mot Aston Villa med 0-2 bidrog om man säger så. Att jag satt uppe till halv tre på natten och kollade på den b-iga filmen Budbäraren med Kevin Kostner gjorde ju inte saken bättre precis :P
Så här i efterhand önskar jag att jag hade följt med Lolli på Sensation White. Speciellt med tanke på vad som uppenbarligen hände där liksom. Jag hade iaf haft min biljett när jag skulle gå in om man säger så ;P också med tanke på att det va trist att sitta hemma. Men jag kan inte klandra mig själv med tanke på hur mycket det kostade. 600 danska kronor för en biljett liksom. Men ja, jag hade velat följa med....får la bli nästa år istället..typ.. :D

I söndags skrev jag på min C-uppsats, som för övrigt går riktigt bra ska ni (mamma) veta. Messade syrran å frågade när hon kom till Halmstad. 17 skrev hon och jag tog en promenix och mötte henne på stationen samtidigt :)
Sedan, efter att snabbt ha ögnat igenom bilderna från Köpenhamn, gick vi upp till Kicko och Gurrs. Där bestämde vi oss för att käka wok. Så off till maxi we gick. Anna kom också och käkade men va tvungen att plugga så vi fyra som va kvar spelade monopol. Egentligen vill jag inte berätta hur det gick, men va fan..............eller nää...................eller.......okej då, era tjatande as! Jag blev totalt jävla förnedrad och bankrutt!!!! Jag blev hånad och trampad på!!! Aldrig mer!!! ....eller kanske nån gång :D

Idag har varit en rätt så slapp dag. Skrivit på C-uppsatsen har jag gjort och sedan handlat och ätit. Efter maten gick jag och Anna ner till Lollipop och kollade på Crank som faktiskt inte sög. Sedan har vi bara chillat...precis som jag gillar det .... och ja, vi har ätit massa skit också.. :D
Ville se Madagaskar 2 och Hancock men dom segade sig (nedladdningarna) så jag hoppas på onsdag istället....om dom är färdiga då vill säga ;)

Nä, nu ska jag lägga mig. Tänkte gå upp tidigt imorrn eftersom jag skippade gymmet idag (pallade inte/ingen motivation). Ska på Annas filmvisning imorrn också på bibblan. Kom gärna dit om ni läser detta! Nu: natti natti, hattifnatti!

Dagens/morgondagens och alla andra dagars låt: Dan Balan - Crazy Loop (mm ma ma)


They call me..

..crazy looooooop!

Det är fan inte ofta det kommer bra dance-låtar men här är en som kommer spelas på klubbarna och hemma hos mig :D

Dagens feting-låt: Dan Balan - Crazy loop (mm ma ma)

Njuuuuuuuuuuuuuut och daaaaaaaaansaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Städhjälp och AW

Idag började dagen med att jag gick upp och durrade. Därefter messade Lolli och jag gick ner för att hämta min spritflarra i hennes kyl. Det slutade dock med att jag (frivilligt) blev städhjälp och hjälpte henne att damma sin lgh (där ska bo människor i helgen när hon är i Köpenhamn).  Efter att ha sagt hejdå till syrran gick jag upp och skrev lite på C-uppsatsen (som för övrigt går framåt). Sen kom Anna hit och vi åkte och köpte godis. Efter det åkte Anna till jobbet och jag kollade lite på TV innan jag, Evvo och Alexandra gick bort till After Worken på Kåren.

Där va det helt dött. Vi käkade och började spela TP. Efter ett tag kom ett par killar och joinade oss. Helt okej. Efter ännu ett tag kom Silikon (som besudlar mitt vackra förnamn). Då blev det inte lika kul längre. Motivationen att spela sjönk som en sten och jag bara satt och störde mig på honom hela tiden. Hur kan någon tjej ens tänka sig att gilla en så uppenbart sliskig kille? Det är för mig ofattbart..

Efter att Evvo (som fucking vanligt :P) vunnit gick vi hem till mig (Jag, E och A) för att kolla på Idol och lite annat krafs. Det va trevligare tycker jag iaf. Hade Lolli och Anna varit med så hade det varit ännu trevligare men jag hoppas (och vet) att syrran har roligt nere i Malmö :D ..Anna har nog inte lika kul på jobbet däremot :P
Jag hoppas verkligen det blir en grym show imon där nere så att dom inte slösat en förmögenhet i onödan..men det e nog ingen fara ;P

Gym imon och sen Arsenal. Sen får vi se om jag hänger med ner till Skåne på gåsamiddag. Blir nog så ändå. Kan va skönt att slippa laga mat själv..

Jaja, bye bye!

Dagens låt: Sean Paul - Temperature


C

Det är bokstaven på mina läppar just nu. Hhar ju inga lektioner kvar i höst så det enda jag håller på med är C-uppsatsen som ska va klar typ runt nyår. Har skrivit lite på "introduction" och samlat lite "data", men annars går det trögt. När jag väl kommit igång med min "literature review" tror jag nog att allt släpper. Vi får C helt enkelt ;P

Annars, om ni inte redan visste det, så skriver jag ju om de Halländska och skånska dialekterna. Låter kanske inte så intressant, men det är det faktiskt. Dock är det väldigt jobbigt att hitta fakta om just detta ämnet, men det ska nog gå!

I övrigt händer väl typ ingenting. I måndags va jag (+ Lollis, Leo, Johan och Filé) hos Martin och spelade Snes samt kollade på film. Igår va jag (+ Evvo och Alexandra) hos Lolli och käkade tacos och glodde på film. Låter det enformigt? Det kanske det är, men det är lika kul varje gång och som om inte det skulle vara nog så ska jag till Kicki senare och glo på film och spela Tv-spel (I guess :P). Gymma gör jag fortfarande tre ggr i veckan + festar en del. När har jag tid att plugga då, undrar ni förstås? Ja, dagarna finns ju...typ.. :D

I helgen kanske jag och Anna ska åka ner till Köpenhamn och köpa sprit och sånt. Ingen fest för min del även om det finns två olika att välja mellan; en fest som Johan "raggade" upp på Moon o lördags och så har vi ju Bjarkis födelsedagskalas (barnkalas :P). Tror jag sparar mig tills nästa lördag då Evvo ska ha flyt-fest, hur det nu kan va något att fira :'( snyft..
Dessutom ska Lolli på nån megafest i just Köpenhamn på Lördag och utan Lolli blir festen bara hälften så kul..det vet alla! ;)

 Jaja, nu ska jag plugga lite till och sen handla. Sedan blire film som sagt..

Tjolahopp, sladdersnopp!

Grym festkväll!

Igår va det dags för fest. Först va jag dock på gymmet med Evvo och Johan. Sedan såg jag Arsenal besegra Man United med 2-1 efter 2 mål av Samir Nasri. Glädje!

Vid 15 slingrade jag iaf ner till Lolli för att kolla när hennes brorra spelade handboll. En förlupen islänning va redan där men gick efter en stund. Efter handbollen, som inte gick särskilt bra om man säger så, gick jag upp en stund och käkade en bit för att sedan slingra ner till Lollisen igen. Fördrink bestående av redbull + vodka blev det och vid lite över 19 började folk droppa in. Det va väl mest "gamla" ansikten där, men även Linn vågade sig dit. Hoppas hon inte ångrade sig fööör mycke iaf ;P

Förfesten kom igång ovanligt sanbbt då vi började med ölspelet. Sedan fortsatte festen i ett grymt tempo och det slutade med någon sorts "orgie" i kroppar i Lollis säng..haha.. :P

Efter förfesten bar det iaf av till Club Moon. Där va det dött till en början men snart kom en hel del människor. Vi dansade typ hela tiden och iaf jag hade väldigt roligt. Vid typ 2 vandrade vi hemåt igen. Jag och Lolli ville se om en light-stick kunde flyta i Nissan, men det gick inte :(
Innan vi gick och la oss tog vi en sväng inom Martins lgh (jag, Lolli, Johan, Martin) för att dricka Cola. Vi kollade även en stund på filmen Cars, men eftersom folk va trötta gick vi snart hem (den långa vägen hem liksom..typ 15 meter.. :P).

Om man ser till hela kvällen va detta en av dom roligaste kvällarna på väldigt länge. Man kan även konstatera vissa saker; Lollis lgh är en "festhöjare" i sig självt, jag pallar att dansa hur länge som helst och "rumpdansen" är bara kul att göra med Lolli eftersom ingen annan "är med på noterna"... haha.. ;D

Jaja, det va grymt iaf och vi vill ha mer sånna kvällar, tack!

Imon ska jag gymma vid 12, sedan ska jag skriva på min C-uppsats. Därefter hoppas jag att vi kan slingra upp till Martin och spela lite Snes. Turtles! Cowabungaaaaaaaaa!!!!!!!

Sen har jag och Lolli planerat saker i förväg :P bla att vi ska gå på julmarknaden på Liseberg och att vi ska till Liseberg i sommar..hehe..jag vet att det är mer än ett halvår dit, men skit på er..vi har tummat på det juuuuuuuueeee ;D

Nu ska jag handla lite iaf! Pöss på er!

Mästerkockarna!

Orkar inte skriva så jäkla mycke men jag ville bara berätta om hur grymma jag och Lolli är :P
Igår skulle vi iaf käka Lövbiff, pommes, lök och vitlöksbröd. Allt blev helt perfekt och vitlöksbrödet är antagligen det bästa jag någonsin ätit. Kolla bara på dom liksom :D




Annars hände väl inte föööör mycke igår om man säger så. Va i skolan och hade sista lektionen i Engelskakursen (någonsin?). Nu är "bara" C-uppsatsen kvar....och Cecilias bajs-uppgifter som vanligt..

Idag har jag iaf varit nere på stan och köpt sprit till festen imon. Ska bli kul. Ska hem till Kicko senare och försöka mig på att äta sushi. Har dock ett reserv-alternativ med mig i form av en Findus-portion :P

Nu pallar jag inte skriva mer idag. Men kolla gärna hur Anna ser ut på morgonen, sovande :D

Min kommentar: SÖT!



Dagens låt: Ying Yang Twins - Drop

PS. Clayfighter är grymt coolt! "Hey watch the hair man!" :D

I medgång OCH motgång!

Håller man på ett lag så jävla hårt som jag gör, spelar det ingen roll hur dåligt det går för laget, man håller lika jävla mycke på dom ändå! Idag kom Arsenals tredje raka match utan vinst (0-0 hemma mot Fenerbahce i Champions League) och det talas om kris i Arsenal. Jag är väl inte direkt villig att hålla med om just det ordet, men något fel är det fanimej! Saken blir ju dessutom inte bättre utav att nästa match är på lördag......mot Manchester United på Emirates Stadium. Jag är pessimist i grunden och jag kan ju säga att magkänslan jag har inför matchen inte är fööör bra, om man säger så.

Det finns inget värre än när Arsenal är i svackor. Hela mitt humör påverkas och jag blir allmänt nedstämd. Dock ska jag säga er en sak: är man en riktig supporter så håller man på sitt lag både i medgång och  i motgång. Inget snarr om saken. Finns inga ursäkter. Jag är och kommer förbli en Gooner!!!!

Annars suger skolan saftig dase just nu. Det är dock en enda person som är orsaken; nämligen Cecilia! Hon tror att hon är "snäll! när hon ger oss hemuppgifter istället för en tenta, men försök att få in i din sladdriga röv-skalle att vi hellre hade gjort femtio tentor före dina jävla knull-uppgifter!!!! :@
Uppgifterna är vedervärdiga och låååååååååååååånga!!! Den enda som gör dom är klassens (vi är 4 st) pluggis, Therese. Maken till plugg-hora får man leta efter länge! Redan klar med C-uppsatsen? Say what!?
Cecialia är den största biatchen i skolans sketna historia! Ni får ursäkta mitt ovårdade språk........eller nej, skit på er, era skäggiga strutskukar!!!! ahahahahahahaahahaahah xD

Imon tänkte jag iaf gå på den sista lektionen i den här kursen (med Cecilia). Vi ska ha läst King Lear (Shakespeare) och ha gjort en 5 minuters presentation. Varken jag, Johan eller Linda har gjort den. Plugg-ludret lär ha gjort en 50-minuters presentation så vi får lita på att hon gör Cecialia glad..

Sedan tänkte jag gå hem och göra lite på C-uppsatsen för att sedan käka vitlöksbröd och lövbiff med pommes med Lollisen (som för övrigt är duktig och arbetar på Kåren nu) ;D

Sedan vill jag bara säga: fest på lördag! Plats: okänd. Tid: okänd. Fest? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :D

Nu ska jag snarka lite så att jag pallar att gå till helv...äh jag menar skolan imon...Historia i vår...åhhh!!! *längtar* :)

Dagens låt: Trick Daddy feat. Lil Jon & Twista - Let's Go

3 dåliga egenskaper

Här kommer tre dåliga egenskaper som jag besitter:

- Jag hakar väldigt lätt upp mig på saker, vilket betyder att om/när jag får en sak, en tanke i huvet, kan jag inte sluta tänka på den förren jag gjort något åt saken.

- Jag har väldigt lätt för att tycka om personer, men minst lika lätt att störa mig på/ogilla dem. Alla som är där mittemellan nånstans kan känna sig lugna ;)

- Jag har verkligt usel självdiciplin. Vissa gånger är den så kass att jag inte kan läsa en halv sida i en bok innan jag tänker på andra saker.


Kort och koncist, as I like it :)

3 bra egenskaper

Här är tre bra egenskaper som du får på köpet om du är med mig:

- Om du någon gång känner för att festa och dansa all night long, är jag rätt person att vara med. Inte för att jag är snyggare, trevligare eller roligare än någon annan. Inte heller för att jag dansar bättre än någon annan. Speciellt inte bugg eller dyl. (ja, du kan sluta skratta nu, Lolli)
Varför ska man då vara med mig? Jo, av den simpla anledningen att jag kan dansa hur länge som helst. Jag blir aldrig trött eller får ont i fötterna då jag har fötter som tål det mesta. Jag är en evightetsmaskin på dansgolvet helt enkelt........förutom när Amy Diamond spelas då...

- Jag är (nästan) alltid i tid. Jag vet inte vem jag har fått det ifrån, om det är genetiskt eller något jag lärt mig, men jag hatar att inte komma i tid. Jag får skuldkänslor och dåligt samvete om jag inte är i tid. Därför stör (notera ordet) jag mig även på människor som inte kan komma i tid, och notera detta, utan att ha någon bra anledning till det. Fy på er!

- Jag ljuger väldigt sällan när det kommer till känslor. T ex: om jag tycker om en person, säger jag det. Om jag ogilar en person, så säger jag antingen det eller visar det på annat sätt. Personen i fråga vet vad jag tycker helt enkelt. Man skulle helt enkelt kunna säga att jag är ärlig när det gäller känslor.

Där har ni tre bra egenskaper med mig. I nästa inlägg får ni 3 dåliga..


RSS 2.0