Orgie..

..i bilder.

Jag kom på att jag inte visat så många bilder på sistone och som ni säkert redan vet (eftersom jag sagt det innan :P) är jag en rätt så fåfäng man. Därför kommer här en orgie av bilder som jag tog innan...utan någon som helst anledning :D

Notera att Anna snarrar i telefon och inte "är med" på bilderna när jag tar dom :P















Och ja, jag är en "knasboll" ;)

Nattinatt!

Kul och skamligt

Så kan man beskriva kvällen igår.

Dagen igår började med att jag slingrade bort till gymmet vid 12-tiden. Det va meningen att Ägget också skulle va där men så blev naturligtvis inte fallet utan jag fick gymma själv som vanligt. Den enda fördelen med att gyma själv är att man får saker ordentligt gjorda + att det går snabbare. Evvo och Lolli efterlyses dock! ;)

Efter gymmet gick jag hem och kollade på boll. Detta gjorde jag ända fram tills Lolli kom hit vid 18. Anna jobbade så jag tänkte göra tortilla-pirra. Det gick faktiskt riktigt bra och blev minst lika lyckat som Carbonaran. Lolli överlevde iaf ;P
Nästa experiment-tillfälle kommer på torsdag så, Lolli, avboka alla fina restauranger du beställt bord på för Chef Jocki is in town och ska göra pastasås à la Jockis morsa ;D

Sedan, vid typ halv 8, gick vi ner mot stan för att bowla på B&B. Ägget, Evvo, jag, Lolli, Gurra, Kicki och Gurras kompis Andreas va med. Själva bowlingen gick väl inte särskilt bra (understatement of the year!) men det va iaf roligt :)
Därefter gick iaf jag, och tjejerna hem mot Nyhem igen för att spela TV-spel och äta oss feta på godis och chips :P
Spelandet höll på till typ halv 1 då alla sa att dom va trötta (utom jag typ). Men det va iaf en rolig kväll som jag gärna gör om...................om man bortser från en liten detalj..........Arsenal spelade halv 7 igår mot nykomlingen Hull City på hemmaplan i London. En säker seger var att vänta.....trodde jag och alla andra, men vad ser jag när jag tittar på text-Tv:n? Arsenal - Hull City 1 - 2!!!!!!!!!! Fy fan vad skamligt!!! Man FÅR bara inte förlora mot nykomlingar på hemmaplan om man ska ha en chans att vinna ligen. Det är skamligt och jag vet inte vad jag ska säga mer.....fy fan....

Jaja life goes on och idag hade jag och Anna planerat att ta en promenad upp mot galgberget då det är fint väder. Ikväll tänkte vi käka på Fox and Anchor. Vi får se helt enkelt :)

I fredags va det också fest förresten. Det va den roligaste förfesten på riktigt länge enligt mig. Vi spelade öl-spelet som vanligt men nu spelade vi även sanning eller konsekvens. Jupp det är ett fjortis-spel, men ack så roligt när man är full. Jag ska inte gå in närmare på vad som hände, men jag kan iaf nämna att man fick se både naken hud och slingrande tungor :P

So longkalsong!

Fyllesvin! :D

Igår jobbade jag på Kåren igen. Hade följe med Lolli å Evvi bort vid 19-tiden. Väl där bytte vi om (till den sedvanliga sketna tröjan :P) och sedan fick vi käk. Tacos som mer liknade bajsklumpar. Därefter blev vi utstationerade på olika ställen på Kåren där vi skulle börja jobba. Jag fick min första station i spritbaren i Caféet.

Det va trafficlight-tema på kåren igår, vilket innebar att man kunde få antingen ett rött (Upptagen), ett grönt (singel) eller ett gult (odefinierbar) band på armen när man gick in (för att lugna Anna och morsan vill jag bara säga att ag hade ett rött band hela kvällen ;D). Vid 9 började folk strömma in. Första drinken jag severade gick åt helvete. Det va en tjeje som skulle ha en gin och tonic. Inte så svårt, tänker ni då. Tycker inte jag heller......bara tonicen fungerar som den ska. Det va nämligen något fel på pistolen där man får drickan från så jag fick göra en ny drink åt henne, vilket hon accepterade. Ingen fara på taket där :)
Sedan fick jag servera lite olika drinkar, bla en drink till en kompis som bestod av 6 cl H-43 och resten mjölk (notera att man bara får servera 4:or, men va fan ska dom göra? Sparka mig och dra in min bartenderlicens? Haha! :D). Sedan gjorde jag en white russian till en tjeje som tyckte den va den godaste WR hon någonsin smakat (hon va inte full!).

Efter någon timme blev jag förflyttad till entrén istället. Mitt i värsta rusningen (runt midnatt). Leo och jag fick våra firrar varma om man säger så. I kön mötte man både roliga och mindre roliga människor. Här är några av sakerna vi fick utstå:

- Människor som frågade efter en jävla stämpel hela tiden. Kåren har väl fan aldrig haft stämpel!? Ägg!
- Människor som inte kunde acceptera att det kostade 50 kr i inträde istället för 40. Live with it!
- Personer som stötte på en (trots de röda bandet). Dom trodde väl att dom skulle få rabatt eller nåt :P
- En kille som betalade, gick in och sedan ville, eller rättare sagt krävde, pengarna tillbaka för att han "ångrat sig". Nu måste jag bara inflika att Leo är en väldigt agressiv person i vissa situationer (no offence, Leo ;D) och att detta inte gjorde saken bättre. Dock förtjänade han det antagligen ändå. Killen till Leo: "vilket program går du? Jag ska spöa dig så jävla hårt". Leo: "stick!" Jag: "om du inte är borta härifrån om tio sekunder ropar jag på vakten". Killen till mig: "jaså? Vill du också ha spö? Vilket program går du?" Sen bad vi honom typ att dra åt helvete....och det gjorde han förhoppningsvis också. Må hans baksmälla ha blivit hård och brutal!
- En kille, på hemgång, frågar mig: "finns det några kondomer här? Jag: "där borta i skålen". Han går över och tar typ en näve samt säger till mig: "vi ses hemma hos mig om en timme". Därefter gör att fina pussmunnar åt mig och slängkysser även lite nätt sådär. Jag ger tummen upp och smilar. Trevlig kille :)
- Agera livvakt när kassan skulle upp til övervåningen genom folkvimlet.

Efter att entrén stängt fick jag slingra runt lite på "golvet". Tråkigt som faen, enligt mig. Sedan va det dags att städa och det gick segt som fan. Garderoben va överbelastad så det tog typ mer än en timme att få ut alla. Vid lite i fyra kom jag iaf hem och la mig vid halv 5 typ. Upp igen vid lite i nio, durra och skola. Där har ni min dag :)

Ska laga carbonara om en stund och Lolli ska avgöra om den är godkänd eller inte :P

So long!

Utsatta

Först och främst borde jag väl ge någon sorts förklaring till mitt förra inlägg. Problemet är bara att jag inte har någon. Iaf ingen vettig. Jag fick helt enkelt ett infall och bloggen blev mitt offer. Dock är jag man nog att erkänna att jag ibland kan vara lite...öhh...ehh...CP! Ja, just det! CP är ordet jag letade efter! Nuff said! ;D

För att gå vidare (så att ni glömmer mitt miffo-inlägg ;P) tänkte jag bara berätta lite om vad som hände i skolan idag. Jag och Johan hade väl inte riktigt gjort vår läxa och Anna Fåraf*tta va inte sen med att låta oss veta detta. Ingen kan klandra mig iaf eftersom kursen handlar om hur man skriver en C-uppsats i litteratur. Jag ska skriva min i lingvistik.

Saken blev ju inte bättre av att den enda andra personen, förutom jag och Johan, som va där, råkar vara en jävla pluggis som gör allt innan vi ens fått det. Hon hade naturligtvis gjort läxan, och det med fucking bravur! Vi gick således igenom allt från början och jag och Johan satt och ryckte på axlarna mest, medan pluggisen bajsade ut svar som en jävla ko  med rännskita. Så kom det då till den punkten där Fåraherden inte längre accepterade våra axelryckningar. Hon sa att vi skulle välja ett kapitel var i nån jävla röv-bok. Sedan skulle vi i tur och ordning gåfram till tavlan och skriva och "undervisa" alla andra (tre jävla själar) om ämnet. Jag och Johan, coola som vi är (om än långhåriga :P), höll våra håriga skallar kalla och gjorde vad vi skulle utan att briljera eller göra bort oss. Sedan kom näst kalldurr. Då va det dags att redogöra för den C-uppsatsen som vi (inte) hade sammanfattat. Låt mig säga så här: vi sög!

Resultatet av detta blev iaf att vi, istälet för en muntlig rapport på den, ska göra en 2 sidor lång rapport tills den 7 oktober. Fy fan! Som att man inte har nog med bajs redan! Jag känner mig som ett vietnamesiskt fem-dollarsluder under rusningstid! Haha! Klura ut den metaforen om du kan, din feta jävla *##%#%"%"!!!!!!!!!!

Nu är det också så att vi har en nätt liten bok på 370 sidor at läsa tills på torsdag. Dessutom 16 runk-frågor + nån jävla stjärt-text. Lycka till säger jag! Tack, Jocki!

Jaja! Imon har jag lovat att jobba iaf och eftersom jag själv ogillar människor som inte håller vad dom lovat, ska jag naturligtvis jobba. Blir en fröjd att stå i baren och servera sprit till en massa jävla sneknullade trafikljus!! Haha! Fan va bitter jag är!!! Haha! :D

Nä, jag är inte bitter egentligen. Det är bara att tänka på att det antagligen blir smashbros och Mariokart på torsdag kväll så blir man glad. Då ska det ägas! Eller hur, Lolli? ;)



                                                                    Snart igen?                                                     

Jag har haft sex..

..stycken äpplen i min kyl ett tag nu. Men ingen av dom va särskilt frågvis. Om man inte gör det mesta av situationen förstås. Men då krävs det även en del vinäger och vinyl. Nu ska vi dock inte gå in på varför jag heter som jag inte heter, utan istället varför jag heter som jag inte borde heta. Ett flodhästyngel knackade nämligen på min madrass igår, och vad ska man göra liksom? Man kan ju inte bara gå och kolla på 76 avsnitt av Hem till Gården. Eller kan man det? Jag menar, räknar man med att molnen ska veta allt, borde dom inte veta allt då? Då menar jag inte brödrosten som jag hade sönder förra julen. Den är i helvetet och redo att förtäras med lust och harmoni. Jag skulle till och med kunna påstå att jag är. Ja, ni vet, det finns ju många som tycker jag är. Ska jag va riktigt ärlig måste jag nog påstå, även jag, att jag är. Detta är jag fullt medveten om. Men som en gammal get en gång kacklade: "det finns ost i geten och smör i hyllan". Nu tänker väl ni att: "fan, han har inte alla krokodiler i stallet". Men det ska ni veta, jag är en mal av stort beträdande. Och hör sen! Fina fiskar lever ju inte så länge är det sagt i boken, men jag vet inte om pudeln håller med. Jag menar, osten hör ju inte hemma i bollen, den hör hemma i bågen, om ni förstår vad jag metar. Öring och aborre. Namnen är av stor betydelse för utredningen. Utan badkaret skulle inte tanten bli ren. Saltet gör ju sitt också, ska ni veta. Peppar peppar! En gul bil! Aj! Varför slog du kon i magen för? Sju stycken rättare sagt. Lucky number seven! Finns det något roligare än att ha s.....ju stycken kameler utanför ditt balkongfönster när man ska sova? Jag har då inte sett en enda! Egyptierna lurade kamelen. Sa att den va en orm. Kamelen trodde honom. Inte jag dock. Jag vet att han va en fluga. Spyfluga. Sluta åk runt så mycke, flugjävel, så slipper du spy hela tiden! Tiden är hel. Helan och halvan är halvdana, men inte hela tiden. Bara halva.....jorden är täckt av vatten. Nu ljög jag. Det är fult att lj......umsken är en del av kroppen. Många vet att kroppen är en del av ljumsken. Lika sant som att hönan kom före tuppen. Eller va det ägget? Ägget är en mystisk företeelse. En naturens nyck. Många har försökt kläcka gåtan med ägget, utan att misslyckas. Det brukar man annars göra om man försöker ragga på en väckarklocka. Den bara väcker dig ur din dröm. Sånna kan vara coola. Drömde att jag vaknade. Sedan märkte jag att jag drömde, så det räknas inte. Eller va jag vaken? Naken va jag iaf...........inte så länge brevbäraren kollade på. När han gick blev jag jehovas. Allt innebär att pizzan blev kall och osten blev varm. Det finns ingen som skriver som jag. I alla fall inte idag..

En spexig vecka

Den här veckan har faktiskt varit en rätt så rolig vecka om man tänker efter. Eller nä, man behöver inte ens tänka efter för att inse att det varit en rolig vecka. Om man räknar bort allt läsande i Great Expectations och de två lektionerna vi hade + att jag måste välja ett jävla ämne till C-uppsatsen snart, kan man nog se det som en kul vecka after all. Det blev dock ingen fest i onsdags pga att alla är fattiga och panka i nuläget (förutom jag typ :P). Festen kom istället i fredags.

Vi har ju tidigare snarrat om att vi skulle ha festen på ett annat ställe än utanför min lgh. Detta beror på att förra onsdagen, på förfesten, va det rätt så grav-lik stämning. Vi trodde att det kunde ha något med rummet att göra, att vi tröttnat lite på det eftersom vi varit här så himla mycket det senaste året. I vilket fall som helst; innan örfesten i fredags, som för övrigt var förlagd hos en viss Lolli ;D käkade vi Anna-lagade lövbiffar, pommes (à la Lolli), lök och persiljesmör. Det va rätt så gott om man säger så och jag tror inte att jag är den ende personen som tyckte det ;)

Därefter gick vi ner till Lollis lgh och förfestade. Före festen hade jag haft mina farhågor, pga att folk va/är fattiga, att det inte skulle bli så många. Så fel jag hade. Jag kommer inte ihåg exakt hur många det va, men jag skulle chansa på något runt 14-15 st. Kanske till och med ännu fler. Det i en rätt så liten (om än större än min) lägenhet. Vi gjorde väl typ dom vanliga sakerna man gör på en förfest; snarrar, super, spelar öl-spel och, till min stora besvikelse, spelar Guitar Hero. Hatar det spelet djupt!! Party pooper deluxe!! :@
Den här förfesten va ändå mycket roligare än den vi hade uppe hos mig förra veckan. Därför vill jag gärna tro att teorin om miljöbyte va rätt så korrekt. Vifår väl se nästa gång om vi kan hålla det uppe. Är det bara jag som tycker det va roligare än vanligt, även om vi inte gjorde något speciellt? :)

I vilket fall som helst så gick vi senare ner till stan. Mårtenssons hamnade vi på för att ta en drink eller två (hehe, jag är påverkad av Allan på kullen :P). Vi blev nog kvar där rätt så länge bland bugg-dansande pensionärer och annat otyg, för när vi sedan skulle gå och dansa på morfars, såg vi att dom stängde 02 och att klockan va 01.15. ngen idé att gå in om man säger så..
Istället gick vi till Martins lgh på Nyhem (jag, Anna, Lolli, Johan på toan och Martin). Där bestämde vi oss för att se på film. A nighmare before christmas blev det och jag drömmer fortfarande mardrömmar om den otäcke Oogie Boogie Man....NOT! :D

Den va inte så lång så vid typ lite över tre gick vi hem och sov.

Igår, lördag, gick jag, eller rättare sagt, plågade jag mig till gymmet vid 12. Naturligvis va ingen annan av dom som skulle varit där närvarande så jag gymmade själv. Efter gymmet gick jag och Anna till Maxi och köpte godis och Fajita till kvällen. Anna skulle jobba vid 4 redan så jag bjöd upp Lolli istället. De va trevligt as usual ;)
Vid typ tjugo över 6 slingrade vi bort mot teatern för att möta upp Kicki och Gurra. Spexet låg på schemat vid 19.

Det va faktiskt rätt så bra, men inte så roligt som jag hade trott. Skickligheten hos spexarna vägde dock över. Bra sångröster hade dom allihop också. Speciellt imponerad blev jag av han som spelade Baldwin (Badwin? :P). Han va både en bra skådis och hade bra sångröst. Sedan va hans karaktär den grymmaste också. Bjarki va också bra, om än lite gayig :P men på det hela stora va det lätt värt att missa Arsenal-matchen, som Arsenal för övrigt vann borta mott Bolton med 3-1, för att se på spexet.
Efter spexet va slut gick hela vårt sällskap på sju pers till Bulls. Där satt vi oss och snarrade och drack lite booze. Alltid trevligt :)
Därefter gick vi hem till K & G för att spela lite Smashbros, som för övrigt är grymt kul och beroendeframkallande. Min favvokaraktär är lätt Ike och jag tror jag vann alla matcher jag spelade med honom. Den enda nageln i ögat är den där jävla King DeDeDe. I hate him so much! :D ..........och Peach då, med sin jävla hjärt-attack!! Dumma dig!!! ;D

Efter att ha slukat godis och spelat ett tag slingrade jag och Lolli hem för att snarka sött. En mycket rolig kväll enligt mig och sånna kvällar vill jag ha mer av :)

Nu ska jag gå och kolla lite på boll iaf. Chelsea-Man U idag. Arsenal leder PL!!!!! :D

Skriver mer senare i veckan....typ... :D

Dagens låt: Black Sabbath - Paranoid

Från "fattig" till "rik" - på en dag

Jupp, så är det. I förrgår hade jag 700 kr på mitt kortkonto (dock har jag 35 000 på mitt andra konto) och jag kände mig allmänt fattig för att vara mig. Sen fick jag min lön för arbetet i augusti. Den bestod av 8600 skinande riksdaler. Sen fick jag även in alla 30 hp på LADOKen vilket betydde Csn och ytterligare 8000. Nu är jag inte fattig längre, utan rik.........med studentmått mätt naturligtvis :)
Jag ska dock inte köpa något speciellt för pengarna så jag har en del sparat om man säger så..

Annars händer et väl inte särskilt mycke. Va i skolan idag och ska till skolan imon också. Ska välja ämne inom lingvistiken imorrn hade jag tänkt. Gym efter skolan och sedan läsa i boken (som jag nu läst 50/370 sidor av). Man kan la säga att jag har "stora förväntningar" på den................NOT!

Verkar som om jag ska gå på spexet på lördg också, om det nu inte blir något krångel med biljetterna dvs..ska bli intressant att se om det är så bra som folk säger...har mina tvivel...

På fredag hoppas vi på fest.....och lite gladare miner....

Imon (idag) hoppas vi på Arsenal-seger nere i Kiev..

Så...kort och koncist..

Natt!

Jag och Anna :)


15,5 + 4 = trött!

Nu tar vi det hela från början här :)

I onsdags va det kårpub som vanligt. Och som vanligt va det förfest här (inget negativt med det dock). Förfesten va väl sådär om jag ska va helt ärlig. Det va inget fel på sällskapet eller så, utan det kändes bara avslaget på något sätt. Det va tyst som på Old Trafford. Den kom bara igång i slutet efter att Lolli börjat sjunga barnvisor :P
Min teori är denna; att det inte är varken personerna, spriten eller musiken det är fel på, utan lokalen. Med lokalen menar jag inte mnin lägenhet utan soffan utanför. Fråga er själva: hur många gånger har vi suttit och förfestat här? Är det verkligen kul? Skulle det inte vara roligt med ett miljöombyte?
Mitt förslag är alltså att vi omplacerar vår nästa förfest (på onsdag?) till en annan plats, och där lägger jag min personliga röst på Lollis fina och alldeles eminenta lägenhet ;) någon som har något annat förslag?

Iaf så gick vi till kåren som vanligt och där, tycker iaf jag, att det va mer dött än vanligt. Jag tänker inte gå in på det mer dock. Jag må ha överreagerat en aning men jag tror faktiskt att många skulle hålla med mig i samma situation.

I torsdags gick jg till skolan (bakis som ett nykläckt ägg) vid 10 för att möta mina demoner (läs: Cecilia). Det gick dock bra och efter lektionen gymmade jag själv eftersom ingen annan dök upp :P sedan gick jag till Nyhem och våldgästade Lolli. Där fick jag reda på, förutom att vissa människor kan hålla andan i 17 minuter under vatten (Go Oprah, it's your birthday :D), att det va planerat att gå ut på Club 4 på kvällen. Eftersom Anna jobbade kände jag för att hänga med....eller jag hade hängt med ändå...jag är skadad förstår ni...fest-skadad ;P
Vi gick först till Maxi och köpte tacos, sedan hem till Evvo och åt densamma för att sedan förfesta ett bra tag. Vi körde fyllelekar och annat skit som gjorde att man (läs: jag) blev rätt så dragen och började sjunga Get low tillsammans med Lolli på vägen ner till stan :P
Väl nere på stan gick vi till Mårtensson och lyssnade på kareoke och drack öl för att sedan upptäcka att Club 4 antagligen inte ens hade öppet (så va också fallet). Istället stannade vi och lyssnade på massa fulla rövar som sjäng falskt....vilket va kul :D

På redagen vaknade jag upp, bakfull som en sneknullad mussla. På dagen gjorde jag väl inte ett skit..inget som jag kommer ihåg iaf..men på kvällen gick jag och Anna + Martin och Lolli upp till Kicki och Gustavs lgh. Där spelade vi Smashbros (fan va kuuuuuuuuuuuuul :D) och kollade på film. Min tumme har fortfarande inte fått tillbaka all känsles efter TV-spelandet! Dumma prinsessa!! ;D

Vi satt nog hos Kicki till runt två-halvtre tror jag..

På morgonen gick jag upp 8. Tåget gick 9 så jag stress-durrade, stress-sket (tror fan jag missade toan) och stress-gick till stationen. Jag hann precis, vilket inte är likt mig då jag alltid brukar va i god tid, men men..
Jag stck hem en snabbis i Vbg innan jobbet som började vid 11. Resten är historia. Och med historia menar jag min längsta jävla arbetsdag någonsin. Igår, lördag, jobbade jag från 11.00 till 02.30, oavbrutet. Det är 15,5 timmar gott folk. Jag jobbade alltså nästan två arbetsdagar på en dag. Satan va sleten jag va när jag vaknade idag vid 08.30 och skulle ta mig upp till jobbet som började 09.30. Men jag klarade och gjorde fyra äckliga timmar till idag (dom va äckliga pga av att jag va/är förkyld + trött). Sedan tog jag tåget hit och här sitter jag nu, trött och sleten, men vid liv och typ 2000 spänn rikare på två dagar. Inte illa för en gröda som jag :)

Vi får la se när slavdrivaren (läs: Sandra ;D) ringer nästa gång..

Nu ska jag gå och slappa..see ya soon!

Helgens citat: Sandra till mig när jag precis hade diskat fyra bestick: "Torka dom!" - haha, slavdrivare! Kram på dig! :D

Naturligt eller spöken och Ligvistik, here I come!

Som ni säkert redan vet brukar jag kolla på TV-serien Most Haunted på söndagar. Den går typ ut på att det är ett gäng "spökjägare" och annat löst folk från Storbritannien som besöker olika hus som sägs vara hemsökta. I början va jag väldigt skeptiskt och har alltid varit skeptisk till att det finns spöken. Är nog det nu också. Dock har jag ändrat uppfattning en aning sedan jag började kolla på detta programmet. Förutom att skiten ofta ger mig kalla kårar (bara för att det är läskigt att se deras reaktioner typ), finns det saker som är omöjliga att förklara. Det kan vara stolar och bord som flyttar sig själva eller, som i ett avsnitt, när en kameraman fick ett rivsår på ryggen från ingenting. TV-apparater som sätter på sig själva osv. Vissa andra saker, som t ex ljud och sånt tror jag inte så mycket på, men när man ser det med egna ögon är det en annan sak. Skulle ge mycke för att få va med en natt på ett sånt ställe.

Vart vill jag då komma med detta? Jo, det är så att, för ett par månader sen, innan sommaren hände något under en period som kan ses som "spökerier". Detta skedde väl typ runt tio ggr totalt och utspritt över en månad ungefär. Det va nämligen så att, mitt i natten, oftast runt 5-7-tiden nån gång, sattes min dator bara igång sig själv. Just vid den här tiden är man inte så värst pigg (:P) och därför undersökte jag aldrig det närmre, men en sak kan jag iaf konstatera: det krävs att någon trycker på knappen på hårddisken för att sätta igång datorn. Jag kan omöjligt se en förklaring till detta; är det något el-fel i huset (ingen annan har sagt något om datorer som går igång av sig själva mitt i natten) eller va det ett spöke som tryckte på knappen? En sak är iaf säker; det är väldigt läskigt när man tänker på det..
Tänk dig själv att du ligger och sover och plötsligt vaknar upp av att fläkten på datan brölar igång. Man ser ingen som står vid datorn och den enda andra personen i rummet ligger och sover bredvid. Dörren till korridoren utanför är låst och det är, förutom datan, helt mörkt i huset. Jag skulle gärna vilja veta vad det va men det lär väl aldrig hända I guess..

För att gå över till lite mer "normala" saker vill jag bara säga att min lärare Cecilia är en stor jävla hagga. I läxa tills på torsdag, som vi ska förbereda inför lektionen och som vi fick i lördags har vi följande: läsa Jane Eyre (410 sidor), svara på frågor om Jane Eyre (11 st), läsa en artikel om Jane Eyre samt svara på frågor, läsa 50 sidor i Texts and Contexts och VETA allt om New Historicism. Dessutom ska vi logga in på DUPen (som jag inte kan för den ligger typ nere) och skriva på nån jävla uppgift som finns där. Är detta verkligen acceptabelt? Får man verkligen göra så? Kan man inte överklaga? Tror hon på fullt allvar att man hinner göra allt detta på mindre än en vecka, när man förutom hennes bajs-kurs har två andra kurser samt en C-uppsats att tänka på? Hon är sjuk i huvet! Jag kommer iaf gå på lektionen på torsdag för att lyssna om inte annat, även om det lär bli pinsamt då jag inte tror att någon av de fyra som går i min klass har gjort allt.....jävla häxa!

Dessutom är jag trött på skiten. Vad är det jag suttit med hela sommaren och nu fram tills typ för några dagar sen? Jo, litteratur-skit! Är trött på skiten! Lingvistik, here I come! Fan värt att köpa 1000-kronors boken alltså!

På gymmet idag fick jag någon sorts hjärtklappning pga att jag är förkyld och har ont i halsen. Hjärtat höll fan på att hoppa ur kroppen kändes det som. Läskigt och jag gick in på toan och slog mig ned på stolen för att hämta andan. Har aldrig hänt mig innan så jag blev glad när det gick över :)

Snart ska jag iaf durra. Anna ska jobba vid 7 och jag tänkte slingra ner till Lolli och kolla på TV eller nåt typ. Imon ska jag till skolan och sen jobba vid 17.30. På onsdag blir det plugg, glasbanken och sedan feeeeeest!! Ska bli kul som faen! :D

Nu blev Anna klar där inne så nu blire durren..

Dagens låt: W.A.S.P - I wanna be somebody (den gillar du va, Martin?! ;D)



                                                                          Dödsorsak: litteratur

Välbefolkat..

..i min lilla lägenhet va det igår. Jag, Anna, Evvo, Johan (Ärke-Jalapeñon), Filé, Martin och Leo hade slingrat hit för att kolla på lite film. Tre filmer hade vi hyrt (3:10 to Yuma, The Signal och Walk Hard). Den mellersta va rätt så konstig om man säger så. Den första va väl sådär och den sista va bara kass. Sent blev det iaf och jag har för mig att grödorna slingrade hem vid typ 1-tiden.

Idag gick jag och gymmade vid 12 med Martin och Evvo. Ingen mer träningsvärk nu iaf :)
Sedan gjorde jag väl typ ingenting (as usual) och lite senare käkade jag mat och ännu senare kollade jag och Martin på fotboll här inne i min lgh. Vi satt i soffan och åt oss feta på allehanda delikatesser. Nu är vi två Jabba-the-huts :D
Annars har det väl inte hänt något. Fattar inte varför jag skriver egentligen...har väl ingen lust att lägga mig ännu typ :P

Imon ska jag göra....öhh...ingenting...och i övermorrn..ingenting....eller jo, jag ska nog gymma. På tisdag är det skola och sedan jobb i Vbg på kvällen. Men ni behöver inte oroa er, jag är tillbaka till festen på onsdag ;)
Sen nästa helg, när det såklart är grymt bra fotboll på TV, ska jag naturligtvis jobba hela helgen. Att det dessutom är "chefens" bröllop gör ju inte saken bättre precis. Han förtjänar inte ett bra bröllop, det aset :P

Men men, pengar är pengar, som någon jävla skäggröv sa nån gång...har inga financial problems iaf. Kommer ju dessutom få min csn + lön för augusti + skatteåterbäring exakt samtidigt...om typ en vecka så mig går det ingen nöd på :)
Har för mig att det va nån som förolämade mig gällande mina kläder nu i onsdags, men kommer inte på vem eller vad det va om...får la köpa lite nya kläder I guess..

Nä, nu blire sängen..pallar inte med att skriva mer skit...

Skeet skeet!

Igår va första dagen i skolan den här terminen. Lingvistisk teori stod på schemat, med Chris Allen (från Birmingham). Gillar Chris starkt (nej, inte på det sättet, era as!) och funderar på att ha honom som handledare under min stundande C-uppsats. Det är nämligen så att vi måste, helst inom två veckor, välja om vi ska skriva uppsats om litteratur eller lingvistik. Just nu lutar det å lingvistik, mycket pga att man får antingen Hildebrandt (fetto) eller Cecilia (blä!) om man väljer litteratur. Dessutom är jag trött på litteratur efter att ha suttit hela sommaren med det. Vi får se. Ska bestämma mig inom några dagar tänkte jag.

Efter skolan gick jag och Johan till gymmet. Ont som faen efter i måndags hade jag, men det blev bättre under tiden jag gymmade. Nu är jag bara seg och snart har jag kommit in i rytmen igen. När vi gymmat klart gick jag hem och durrade och förberedde mig för förfesten som skulle va hos mig. Vid tio i(!!!!!!) sju kom Evvi och Lolli och därefter droppade folk in i en strid ström. Tror aldrig att alla har varit "på plats" innan halv 8 innan :P
Det va iaf jättekul på förfesten och sedan gick vi till Kåren. Det va ännu roligare. Även om det fanns en hel del störande moment på kåren va det ändå inget som kunde sabba helheten. Jag dansade som vanligt en hel del och när jag väl kommer igång, är det väldigt svårt att få mig att sluta. Fick igång Lolli också, vilket jag tyckte va hur kul som helst :D
Det roligaste va lätt när vi va på väg hem och vi hörde en bra låt innifrån dansgolvet. Vi bestämde oss för att dansa och plötsligt händer det: Lottas (och Lollis?) favvolåt nr 1: Lil John feat. Ying Yang Twins - Get low kommer! Det jävligaste (och roligaste :D) va inte att vi verkligen skeet:ade ner hela stället, utan att jag kunde texten till låthelvetet och sjöng med :P hur kul som helst va det iaf och när till å med Johan is getting low, då är det fan nåt speciellt! Mer sånt tack!! :D

Här kommer vi alltså till en annan sak; nämligen min musiksmak. Som ni lär veta (om ni läst bloggen eller känner mig) vid det här laget gillar jag ju Eurodance och dancemusik i allmänhet samt vissa nadra låtar från andra genrer. En genre som jag dock aldrig gillat är RnB och Hiphop-liknande låtar. Har aldrig tyckt att dom varit särskilt bra. Låt mig säga såhär: en person har väl rätt att få ändra sig? :)
Jag har ingen aning varför, men på senare tid (typ senaste halvåret) har jag lyssnat på lika många "sådana" låtar som dom jag brukar lyssna på. Ta en artist som Mange Schmidt: jag hade aldrig, för nåt år sen tyckt om hans musik. Nu: riktigt bra, speciellt Gömma mig. Låtar som typ Tooty Frooty, The way I are, In the ayre, Run this Show, Remember the name och nu senast igår Get low, är helst plötsligt inte bara massa skit....dom är grymt bra! Jag kan både dansa och lyssna på dom hemma! Jag fattar ingenting, men jag gillar det! :)
Kan Lolli ha ett finger med i spelet kanske? ;)

Idag va jag inte ens bakfull när jag vaknade eftersom jag dansade bort fyllan på Kåren. Drömde att jag rakade av mig allt håret och sedan ångrade mig. Kommer aldrig att hända.....att jag rakar mig menar jag ;D
Vid tre tog jag iaf tåget mot det variga berget igen. 17.30 skulle jag jobba igen (bara för att jag är så snäll ;D). Det va väl inte för ansträngade kan jag väl inte påstå, men man va ju ändå tvungen att ta tåget hit och allt. Det va lugnt som sagt och dessutom slapp man träffa chefen (som inte är min chef längre! Haha!). Snarrade med Sandra om att hon kanske ville komma och festa på Kåren nån gång i höst. Det skulle va jättekul tycker jag men då måste hon först bli fri från Slavdrivaren som håller alla i kedjor på Hus 13. Vi startar en revolt! :D
Hoppas iaf att du kan hålla reda på adressen den här gången, Sandra, så att du inte missar alla spännade saker som händer i mitt liv ;)

Så en sak till innan jag lägger mig för att orka upp och ta tåget till Halmstad igen relativt tidigt. Idag, precis efter jag åkte (snarrade med Anna som sa det) fick jag två mail. Det första mailet gällde hemtentan som jag slitit med nu förra veckan och för några dagar sen. Det stod att den va godkänd och att den dessutom såg "mycket bra ut". Jag är nöjd och 7,5 högskolepoäng in i kassan. = totalt 15 (Grammatik + Fiction)
Det andra mailt gällde litteraturhistorian. Ni kommer väl ihåg att jag satt typ hela sommaren med dom 13 fördömda jävla bajs-uppgifterna? Iaf så fick jag veta idag, via mailet att jag får G i kursen. Wohooo! 11 G och 2 VG blev det. Det hade jag inte vart nöjd med i vanliga fall men nu pallar jag inte bry mig längre. Gött att skiten är ur världen! Ytterligare 7,5 poäng in i kassan. = totalt 22,5 (Grammatik + Fiction + Litteraturhistoria)
Nu är det bara 7,5 poäng kvar och gissa vart dom ska komma ifrån ;) ... just det! Språkvetenskapen! Gjorde tentan för en vecka sen och väntar på resultatet nu. Tror att jag kan få G på den iaf! Hoppas!

Jaja, nu ska jag slagga iaf. Imon kommer jag till Halmstad och då ska vi nog se på film på kvällen. Ska bli skönt. Natti!

Var dag är vardag...igen..

Jupp, så är det nog allt. Va ju i skolan idag till och med och dessutom gymmade jag för första gången sen i början av Juni. Ja, jag är seg som en rädisa just nu :P

Men låt oss inte gå händelserna i förväg. Senast jag skrev, skrev jag ju att jag kanske skulle gå ner till Picassoparken och socialisera lite. Det va i fredags på byggkvällen. Sagt och gjort, jag slingrade ner till Picasso och väl där satt jag väl typ i en solstol (Lollis söndersuttna stol typ ;P) i fem timmar tills det att jag va halvt ihjälfruden och gick hem med Martin. Det va dock trevligt och lite eldshow fick man också se (som jag lägger upp film på när Anna hämtat min kamera som hon glömde i Gånarp :P). Mycke snack, lite verkstad som det så fint heter :)

På lördagen gick jag upp halv ett och slingrade ner till Nissan och Picasso igen för att se på Regattan (bilder på ansiktsboken snart). Det gick dock inte så bra för Språk/KK då klantarna (;D) lyckades med bedriften att krocka med Najaden (flärrigt skepp). Dock kom dom över på andra sidan först, vilket va mer än min årskull lyckades med, så jag ska nog hålla käft tror jag :D
På kvällen, vid 17, kom alla nollor hem till mig och här visade jag två filmer från förra årets nollning först och sedan kom årets stab med papperskassar på huvudet. Dom avslöjade sig sedan för nollorna och vi satt en stund och socialiserade innan merparten gick till finsittningsmiddagen. Vi som va kvar söp och skrålade typ. Vid 22 kunde vi också komma in på Kåren...trodde vi, men vi fick stå och vänta tills 23 innan vi kom in. Varför vet jag inte, men alla är tröga som mördarsniglar! Stod bakom ett gäng våldtäktsmän (dom dansade inte) i kön, vilket inte va så kul. Det va nära att jag blev av med oskulden där..

Väl inne va det grymt packat och man fick stå en bra stund för att ens få en drink. Vi dansade mycket och drack ännu mer....typ..sedan, när vi skulle gå hem blev Filé anfallen av en mordisk jävla taliban. Jag gick emellan och då anföll han mig istället. Drogad va aset och det krävdes en Islänning för att få honom lugn. Shit vilka idioter det finns i världen asså..
En rätt så kul kväll dock, även om Lolli och Evvi stack tidigt (får ni inte göra på onsdag ;D). Anna och Therese underhöll mig istället. God bless you! :)

Va bakfull redan när jag kom hem (jävla 1-timmes-kö!) vilket i sin tur innebar att jag inte va bakfull alls på söndagen. Hela söndagen gick åt till att kolla på boll. Jag missade ju Arsenals kross av Newcastle i lördags så jag fick trösta mig med lite annat smått och gott :) alla ligor är ju igång nu och jag kan se ALLA och då menar jag ALLA matcher jag vill! Slå den ni! :D

Idag gick jag till skolan vid 12, till gymmet vid tjugo över 12 med Johan, Ägget, Evvo, Lolli (senare) och nån jävla ryss som Tapio typ har raggat upp..
Känner att musklerna är slappa efter sommaren men jag kommer nog snart igång. Dessutom är mitt hår igång igen. Snart kommer dreadlock-tofsen tillbaka och då jävlar! :D Inte pilla! Nej, sa jag! Ahhhh!!! :@

Nu tänkte jag iaf gå och sussa eller nåt. Ska göra lite skolgrejor imon och på onsdag är det fest igen. Det ser vi fram emot! Natti natti!

Dagens låt: Flo Rida feat. Will.I.Am and Fergie - In the Ayer (Ohh goddam! :D) <---- nåt för Lolli ;)

RSS 2.0