Viva España!

Vann rätt lag EM? Hell yeah! Fotbollen har vunnit! Själva finalen va väl inte den bästa jag någonsin sett, men finaler blir sällan bra. Jag ska dock inte säga att den va kass för det va den absolut inte. Fan vilken kamp! Målet va väl ett skitmål det också men bolljäveln ska ju in så..
Fabregas startade för Spanien och han va varken bra eller dålig om jag ska va ärlig. Xavi överglänste Cesc idag, men Fabbe har ju minst sagt framtiden för sig. Han är grym och en starkt bidragande orsaken till guldet. Mumma för Arsenal! :)
Kamp och känslor! Teknik och styrka! Glädje och sorg! Där har ni fotbollen i ett nötskal! Leve fotbollen, den viktigaste av oviktiga saker i livet!

Spanien är riktigt grymma i vilket fall som helst och jag lyfter på sombreron för er!

Är i Halmstad nu iaf. Har gjort absolut ingenting idag, vilken är gött. Tåget va fullsmockat som vanligt (varför i helvete är det de!?) och jag fick stå upp hela resan igen. Varför är det inte bättre planering för? Är det så jävla svårt att ha mer än ett tåg som går fram och tillbaka? Jävla SJ! Sug min salami!
Imon vette fan vad jag ska göra. Hade tänkt gymma men jag pallar inte känner jag nu. Får bli att göra ingenting imon med. Det tycker jag att jag förtjänar efter att ha slitit i disken hela veckan :)
Jo förresten, jag ska ju hämta Evvis böcker borta på Ninnis Tobak. Får bli en liten promenad bort dit :)
Sen hoppas jag att jag hinner träffa Lolli lite innan jag sticker på tisdag (om det är då du kommer ner vill säga) och hämtar nyckeln (om du ska göra det förstås :P)..alltid kul att träffa henne ;)

Det är ju lite segt att det inte finns något att göra när man väl är i Halmstad eftersom alla flytt staden, men jag ska inte säga något eftersom jag gjort samma sak :P
Men men, bara det blir fint väder kan man ju slingra ner till stranden. Dock jävlas vädergudarna med oss för tillfället men nästa vecka väntar dom bättre väder. Lite strandbesök då kanske, någon som läser detta och vill hänga på? ;)

Har inte så mycke att skriva idag då jag, som sagt, inte gjort ett skit. Ska lägga mig nu. Skriver mer imon. Nedan är ett par bilder på ett firande Spanien. Cesc är med på alla :)









Min dag

Nu tänkte jag beskriva en helt vanlig lördag på Vin&Skaffaeri Hus no.13. Min dag började tidigare än förväntat. Jag skulle egentligen börjat 17 men så blev nu inte fallet. Därför kunde jag inte sova ut riktigt ordentligt så jag är seg som fan nu. Dom ringde iaf och väckte mig kvart i 11 och sa att jag va tvungen att komma in vid 14 istället pga mycke folk. Jag käkade lunch och begav mig sedan till fästningen.

14.00: jag kommer in och möts, som vanligt, av ett fett jävla diskberg inne i diskrummet. Smuts överallt och typ bajs på golvet. Det första jag gör är iaf att skriva in mig i liggaren och sedan tar jag itu med diskberget. Det jobbiga är att när man fått undan något, kommer det nåt nytt eller ännu värre, samma sak igen. Jag är måttligt trött och seg.

16.00: lunchen är slut och allt kommer, som vanligt, in på samma gång. Jag får en jävla massa att göra.

17.00: diskberget är borta och det är personallunch. Lammstek blev det idag (ja, det är lyxmat :P). Jag är grymt trött i både huvet, benen och framför allt, ryggen.

18.00: restaurangen öppnar igen och folk kommer i drivor till uteserveringen. Det är lugnt för tillfället i disken så jag tar itu med kartonger och annat skit istället. När jag kommer tillbaka in i diskrummet blir jag skjuten i ögat av den där jävla kranen. Jag går bärserk på kranen och den lugnar sig för tillfälet. Diskberget har återvänt och det är bara att ta itu med det. Jag är trött och seg.

21.00: fullt med folk. Disken kommer hela tiden och jag får ingen lugnt stund. Det tar oerhört på krafterna att va där inne, men jag klarar det nog :)

23.00: alla gäster har gått och det enda som återstår är fullt med disk. Glas, bestick, tallrikar, kastruller osv...
Vid det här laget går jag på reservkraft..

23.45: jag är klar med allt! Jag är helt slut efter att ha slitit hela veckan men får min belöning (i form av lönen givetvis) i form av 140 spänn i dricks. Helt ok! 9,75 timmar blev det idag. Kul avslutning på arbetsveckan....NOT! :D

På vägen hem höll jag på att bli påkörd av en Securitasbil. Om man ser att någon är PÅ(!!!!!!!) ett övergångsställe så gasar man inte och bromsar precis innan man kör på personen!!!! Fattar du inte det, ditt dumma jävla rövtryne!!!!????

Det roligaste som hände va väl att typ vid 23-tiden, när jag va trött som bajs, kom jag att tänka på Borat när han säger Väääääääääry naaaajs!!!! High five! Detta ledde till ett skrattutbrott och mina kollegor undrade om jag blivit galen :D
Borat äger! Eller hur, Evvo? ;)

Imon åker jag til Halmstad. På kvällen är det EM-final. Jag ska slappa :)

Nu ska jag sova. Imon bloggar jag från staden av halm :)

Gonatt!

Emerson är historia...

...på mer än ett sätt! :D

Det tar emot att säga det men efter att ha läst hela den megalånga texten On Self-Reliance och gjort en liten uppsats om det, är den faktiskt lite intressant. Det är när man börjar förstå vad man läser som det blir intressant. Emersons världsuppfattning och ideologi suger dock stor snabel..

Jag har fått en ny ärkefiende på mitt jobb. Kocken med usel humor? Nä. Min chef? Nä. Det är den där läckande jävla bajs-kranen i diskrummet som gäckar mig. Jag hatar den så himla mycke!!! Fanskapet sprutar mig i nyllet hela tiden när jag använder den. Den ska döööööööööö :@

Annars har det gått bra på jobbet idag med. Det va grymt mycke folk och jag jobbade till 00.30. Dricksen va också grymt bra idag; hela 150 spänn för 7,5 timmars jobb. Det enda som spökar är min rygg som får ta enormt med stryk av detta jobbet. Är helt försörd varje kväll + morgon. Men det är det värt :)
Ska jobba imon med och sedan är jag ledig i två dagar, tills på tisdag vid 17. Ska åka ner till Halmstad är det tänkt och kolla på EM-finalen på söndag. På måndag lär jag väl gymma om jag pallar och sen ska jag göra....tja...inget...eller jo, jag ska ju hämta Evvis böcker :P
Sen får vi la se om jag hinner hjälpa Lolli att flytta in lite saker i hennes lgh innan jag sticker på tisdag....eller hur va det nu.....husvakt va det ja ;)
 
En annan sak som jag har tänkt på är att om Anna flyttar i höst måste jag lära mig att laga mat. Jag får helt enkelt ta lektioner nu i sommar (av Anna :P). Jag gillar inte att laga mat så vi får la se hur det går :)

Har inte så mycke mer att förtälja för tillfället utan jag ska slingra ner i sängen. Imon ska jag inte plugga utan bara ta det lugnt fram tills jobbet börjar. Nästan så att man längtar till i höst med alla festar och sånt precis efter nollningen. Då är det fester nästan varje dag ju och det är ju aldrig fel :D
Det ska bli väldigt kul att se hur mina "små nollor" klarar av sina små nollor också. Jag tror nog det kommer gå bra. Dom har ju lite bättre sammanhållning än vad vi hade om man säger så :P

Nä, nu blire sängen! Ska drömma om hur alla kommenterar mina inlägg och besöker sidan 5000 ggr om dagen så att jag går om Blondinslampan :D ............ jaja drömma kan man ju alltid....zzzzz.......zzzzzzzzzzz...........

Emerson vill mig illa..

Jag är nästan klar med den första uppgiften (av 12) som ska va inlämnad innan hösten. Den går ut på att man ska skriva en liten uppsats om Ralph Waldo Emersons "On Self-Reliance". För det första är texten hur lång som helst. För det andra skriver aset i gåtor så det är nästan helt omöjligt att tyda vad det står (texten är dessutom från 1838 och på Engelska naturligtvis). För det tredje måste man svara på några frågor i uppsatsen men dom får inte skrivas som några direkta svar utan ska "integreras" i själva texten. Kul va?
Nu är jag iaf snart klar. Det har tagit typ 15 timmar sammanlagt att göra skiten och då är det bara EN uppgift också! Dom andra verkar dock inte lika jobbiga.

Annars händer inte så mycke. Igår jobbade jag til 00.00 och gick sedan hem och däckade. Gick upp lite tidigare idag för att kunna skriva mer och det funkade för en gångs skull. En annan rolig sak som hände på restaurangen igår, förutom att det va ett fult jävla jazzband med en hundraårig sjungande gubbe i där, va att semifinalen mellan Tyskland-Turkiet, som visades på storbildskärmar i restaurangen och som många satt och glodde på, blev tillfälligt avbrott. 4:an suger men det gjorde inte mig något. Jag hade ändå inte chans att kolla på TV utan jag hade radio i diskrummet. Det betydde att jag va den ende som visste hur det gick i matchen och det va typ massa folk, däribland gäster som kom in i diskrummet och lyssnade på radion med mig. Dom klagade inte ens på värmen eller lukten :P Fotboll säger jag bara!!!! :D

Nu ska jag ut och sola lite innan jobbet, men jag fortsätter på detta inlägget när jag kommer hem sen inatt............

Här är jag igen! :D

Har jobbat nu i sex timmar och jag är helnöjd med dagen. Det känns som om jag rider på en lycko-våg just nu. Allt känns faktiskt helt ok för tillfället, inte för att allt känns för jävligt i vanliga fall, men ni fattar vad jag menar :P
Inte ens lite schampo (fan va ful stavning :D) i ögat inan kunde göra mig på dåligt humör. Jobbet gick bra, jag fick 130 spänn i dricks och dessutom va Fabregas superb i matchen mot Ryssland! Det fina vädret gör väl sitt också I guess :)

På tal om det fina vädret......Varberg verkar ha drabbats av fula-fina-vädret-syndromet. Dagarna är ju fan exakt likadana; dom börjar mulet och fortsätter med regn vid lunch typ. Sedan spricker det upp och blir helt blå himmel och varmt. Idag va det t ex 27 grader i solen. Framåt kvällen blir det lite molningt och sedan spricker det upp igen när det blir mörkt. Så om ni vill va nånstans där ni vet hur vädret ska bli, är det bara att komma hit ;)

Imon ska jag jobba igen vid 17. Det är väl inte särskilt kul men jag kommer tacka mig själv i höst när jag sitter där med en ny DVD (som jag kommer köpa för mina drickspengar) och fett med cash på kontot. Dessutom får vi ju typ 9000-10000 i Csn i Augusti så det blir bra :)
Min lön för övrigt får jag den 15:e varje månad, vilket innebär att jag kommer få Junis lön i Juli, Julis lön i Augusti och Augustis lön i September. Det är skitbra tycker jag....varför vet jag inte, men bra är det ;P

Det kanske bara är jag som inbillar mig, men jag har märkt att det är många killar som flörtar med mig när jag är ute. Det är tjejer också, men dom brukar jag ignorera. Varför killar är så förtjusta i mig har jag ingen aning om. Utsrålar jag bögighet? Är jag bög-söt? Vem vet? .....................................nån som vet? :P
Jag har i vilket fall som helst inget emot det....all uppmärksamhet är ju bra uppmärksamhet så att säga :D

Annars kommer jag inte på så mycke att skriva, förutom att Fabregas låg bakom alla målen idag mot Ryssland. Det bådar gott inför nästa säsong i Arsenal. Finalen mellan Tyskland-Spanien på söndag...för att jag ska missa den krävs det att Harmageddon inträffar....nää inte ens då :D

Som sagt, jag är glad....are än vanligt och jag vet inte riktigt varför. Nu är en bra tid att be mig om tjänster och sånt eftersom jag alltid är mer hjälpsam när jag är glad....bara ett tips ;)

Gonatt, din gamla hattifnatt! :D



                                                             Jag är glad före jobbet :)




                                                                           My room :)






                                                                         Blåbärsstigen :)




                                                                  Fint väder i Varberg :)




                        Efter jobbet. Ser inte så glad ut, men det är jag :D

Dessa sega, humorlösa och konstiga människor..

Den nattliga underhållningen är här! Idag har jag jobbat den kortaste tiden hittils, bara 4,5 timmar och va således hemma redan vid 22. Jag har suttit och glott på en usel film tills nu. Men men, låt oss inte gå händelserna i förväg. Jag åkte alltså till Varberg innan idag och då tänker väl ni: "åååååå vad roligt......NOT!" Men tji, där går ni bet :D
Jag brukar alltid sätta mig i den vagnen som är reserverad för barnvagnar och sånt. Jag har alltid platsbiljett men jag orkar helt enkelt inte springa runt och leta efter platsen + att det alltid är nån jävla surkärring som redan sitter där och vägrar flytta på sitt sladdriga arsle. Därför sätter jag mig i första bästa vagn.

Ibland är det tomt och ibland är det smockfullt, som i fredags när jag åkte till Halmstad. Tänk er ett tunnelbanetåg i London under rusningstid....så mycke folk va det, hela vägen. Jag fick stå, inmosad i en fet göbbe. Jaja... *förtränga* ...för att komma till saken så vill jag iaf berätta om min tågresa idag (igår). Det va väl halvfullt typ men det va ändå fullr eftersom det va rullstolar överallt. Jag lyckades ändå få en plats och jag satte mig ner. Jag tittade mig omkring för att se vad det va för folk som satt i vagnen och här är vad jag såg:

Längst bort till vänster: Två rullstolsburna miffon. Jag försöker absolut inte göra mig rolig över handikappade men dom här två tjejerna tog fan priset. Hela jävla resan satt dom och snackade, högt och tydligt så att varenda jävel i tåget kunde höra, om vilka dom ville ha sex med! Det va David Beckham hit och Orlando Bloom dit. Inte för att vara oschysst, men jag tror inte att Orlando Bloom vill ha rullstols-sex :P
Två platser till vänster: en arabisk kille som satt och snackade i mobilen hela resan. Fy fan vad han snattrade! Jalla jalla! Allah Akbar! :D
Bredvid mig till vänster: den ende normala personen (jag räknar inte mig själv som normal ;P) i vagnen; en gubbe i 60-årsåldern.
Till höger om mig: ett medelålders par. Dom såg helt normala ut, men fy fan vad skenet kan bedra! Kärringen satt och glodde på min ZEN hela resan. Det va inte så att hon försökte tjuvkika på ett smidigt sätt heller, fanskapet hängde fan över mig! Gubben satt och beklagade sig över att han hade onte i foten. Ingen bryr sig om din jävla fot, din nersuttna rövdyna!!! :@
På andra sidan, längst bort till vänster: en tjej i typ 15-årsåldern som uppenbarligen gillade mig eftersom hon satt och glodde på mig hela resan. Hon försökte iaf vara diskret men misslyckades. Hon va väl rätt så söt......om jag hade varit pedofil!!!!
På andra sidan, lite längre till höger: två bögar som satt och hånglade hela jävla resan. Har inget emot bögar men jag vill inte se era sladdriga tungor kravla runt i luften hela jävla tiden!!!! Get a room!!!!!
Mitt emot: en fet, sladdrig jävla gubbe med magen hängandes tolv meter utanför. Han satt med biljetten i handen hela tiden, redo att visa den. När konduktören kom, la han den i fickan, för att åter ta fram den när konduktören gått. Smart.....NOT!!!!! Magen va så fet att man nästan blev tvungen att vrida på huvudet för att se hela. Haha! :D

Där har ni min händelselösa tågresa gott folk! Jag hade tur som har min ZEN så att jag slapp lyssna på allat jävla tjat. Kan inte människor bara respektera den svenska blygsamheten och sitta snällt och titta ner i golvet? :)
Jaja, så kan det gå. Nu fick jag ju iaf någor att skriva om ;)

En av kockarna på mitt jobb har den sämsta humorn ever! Han spelar allvarlig och säger sedan "jag bara skojar med dig". Ett exempel skulle kunna vara att han säger att din morsa har dött för att sedan, när du blir helt upprörd och förrvirrad, säga "jag bara skoja". Fattar du inte att det inte är kul, din förbannande fladderfitta!?!? "¤%#&#&#&##&&/%&/¤%/&¤%&%¤/¤/¤/¤/¤/¤%#%"¤!"#¤#&¤ :@ ahhh gött att få ta ut mina aggressioner ;)

En annan sak jag stör mig något fruktansvärt på är sega människor. Människor som tar sån jävla tid på sig i allt dom tar sig för. Det kan vara allt från att gå på gatan (ge fan i att gå mitt i vägen, luspudlar!) till att prata. Hur svårt kan det vara att inte va seg...och kom inte och säg att du är gammal ocg seg för den går jag inte på! Är du seg så får du fan göra något åt saken :D

Sedan har jag en förfrågan till Lollisen och Evvisen. Kan inte ni gästblogga på min blogg nån dag? Ni kan skriva om vad ni vill ;)

Dessutom vill jag avsluta med att säga till Evvi att hon kan vara lugn. Jag har t o m skrivit en liten kom-ihåg-lapp där det står "Hämta ut Evvis böcker på måndag". Så dina böcker kommer du få. Den du! ;D

Nu ska jag gå och lägga mig. Imon (idag) blire till att göra lite skolarbete så att jag får det ur världen. Gonatt och pöss på er alla (utom asen i min vagn + bajs-kocken + alla segisar...........jo gubben till vänster om mig får en pöss! :D)........zzzzzzzz...zz...z!

Till sist, en somrig bild för att få er på bättre humör i det tråkiga vädret :)




Tillbaks till verkligheten (diskandet :P) igen..

Nu är det roliga över. Jag hade iaf tur som fick ledigt i lördags så att jag kunde vara med å festa då också. Eller det va ju faktiskt jag som kompensations- arbetade så att jag skulle kunna vara ledig hela helgen. Det va det värt :)
Imorrn vid 5 börjar mitt sommarschema på restaurangen. Jag kommer jobba tisdag-lördag varje vecka resten av sommaren, 17 till stängningsdags. Det kommer bli tufft med tanke på att man typ blir ledbruten efter bara en dag. Det är grymt tungt att dels stå upp hela tiden (till och med när man äter) men också alla tunga lyft som tär på ryggen. Dock för det också bra saker med sig då jag får extra träning och slipper "gå ner mig" i sommar pga att jag inte gymmar lika ofta. Jag känner redan att jag är starkare i kroppen och då har jag bara jobbat i en månad ännu, knappt.

Jag ska dock inte klaga. Det är bra betalt (95/timmen + 16,50 OB-tillägg efter 20 på vardagar, efter 16 på lördagar och hela dagen på helgdagar) + att ju mer gäster det kommer, desto mer dricks får jag. Har fått dricks varje kväll jag jobbat hittils och är lätt uppe i över 600 kr redan sammanlagt (har jobbat typ 15 ggr). Dricksen är oftast runt 100 kr/kväll. Ibland mer, ibland mindre. Ni kan själva räkna ut hur mycket det blir om jag jobbar fram tills den 15:e augusti :)

Jag är som sagt ledig på söndagar och måndagar + att jag ju är ledig på alla dagar fram tills 17 så jag är mer än nöjd. En annan sak som gör det lite roligt är att på måndagar är det Måndagsklubben här på Kåren. Det är iofs 18-årsgräns men det är garanterat fullsmockat iaf. Någon klubb lär jag väl gå på och det skulle va kul om DU......ja du hörde rätt..om DU följde med! Jag vill inte ha någon annan än DIG!!! ;D

Annars har jag väl inte så mycke mer att förtälja ikväll. Det här med att det bara skulle bli något inlägg i veckan kan ni glömma......för det har jag gjort ;P
Det blir uppdatering varje natt när jag kommer hem. Jag vet att du gillar det, Lolli ;) ;) ;) något måste du ju ha att göra i Oaklake medan du väntar på bättre(?) tider, eller hur? ;P
Nä, jag ska sluta fula mig nu och krypa ner hos Anna. Vill ni mig något i veckorna är det bara att messa/ringa på mobilen. Efter 17 är jag dock onåbar. Vill ni prata med mig på msn är det bara att vänta tills typ 12 på natten. Då brukar jag logga in på min lillebrorsas data samtidigt som jag bloggar här. Annars är det bara att droppa en kommentar här....dooooooooooooooo iiiiiiiiit ;)

För övrigt älskar jag Anna av hela mitt hjärta och om det någon gång skulle behövas skulle jag offra mitt liv för henne utan att tveka en sekund..

Nattinatt på er!


          Månen vakar över oss när vi sover (eller feeeeeeeeestar) :D Godnatt på er!

Grattis, Evvi! :)

Idag fyller den bästa Evvin på jorden år. Jag beordrar alla som känner henne och alla som inte känner henne och alla som har känt henne och alla som kommer känna henne och alla som vill lära känna henne men är för dåliga för att lära känna henne, att gratulera henne ;D

Grattis, Evvi! Hoppas du får en mysig födelsedag och att vi ses snart igen! Puss! :)

Kul midsommar :)

Så va festligheterna över för den här gången då. Det hade känts helt ok om det inte hade varit för att resten av sommaren bestod av arbete, arbete, lite mer arbete, skolarbete och sen lite slappa och bad om vädret tillåter (vädergudarna är bastarder hela bunten :P). Vi får la se när nästa tillfälle att ha kul dyker upp. Får väl glädja mig åt att jag kommer vara, med studentmått mätt, rik i höst efter allt jobb. Det har iaf varit jätteroligt att träffa lite nya människor (från Oaklake). Lolli va ingen "ny" människa iofs, men henne tycker jag alltid om att träffa ändå ;)

Igår började annars på ett väldigt mysko sätt. Annas morsa ringde och va orolig för att hon hade pratat med Anna i telefon och samtalet brutits hastigt. Jag och Johan gick själv ut för att leta efter henne, men jag hade hela tiden i tanken att det nog va batteriet i hennes mobil som dött, vilket också visade sig vara fallet. Det roliga va dock att jag och Johan missade Anna med typ 5 sekunder borta på vägen utanför Nyhem. Hon kom upp bakom oss och träffade på Kicki, som vi också såg, men inte ropade till eftersom hon va för långt bort. Av någon anledning lyckades vi iaf missa varandra precis och jag och Johan gick därför bort till Eurostop och tillbaka i onödan :P

På kvällen, efter att tjejerna sminkat sig (väääääldigt länge ;D), gick vi först in till Kicki och käkade pizza....eller jag och Anna käkade pizza och dom andra grillade. Efter ett tag gick Anna och la sig eftersom hon skulle upp och jobba dagen efter. Vi andra gick upp till mig och förfestade. Vid typ 23-tiden gick vi ner mot stan och det blev, efter många om och men, Morfars igen. Vi dansade hela kvällen och det mest intressanta som hände va väl att både Johan och Leo va nära att börja slåss med några killar på dansgolvet. Dom måste ha varit sneknullade allihop så som dom höll på. Enligt dom fick man inte ens nudda varnadra ju. Men inget bråk blev det som tur va.
Själv va jag också inblandad i en liknande situation, fast den va inte lika allvarlig. En kille jävlades (med vilje!!!) med mig genom att stå och luta sig mot mig på dansgolvet, rygg mot rygg. Jag knuffade då tillbaka lite och Lollo gick emellan, vilket jag tyckte va fint gjort, även om det aldrig va någon egentlig fara för bråk. I alla fall inte från min sida.

I vilket fall som helst så la inte aset av utan började igen att luta sig mot mig. Då fick jag nog och körde en baklänges-tackling i ryggen på honom så att han spillde ut sin drink på tjejen han dansade med. Dock gjorde han inget mer än att säga "vilket jävla cp!" Muckar man så får man fan tåla att bli muckad på tillbaka. Så är det bara. Oskriven regel :)
Bara man inte vänder sig "öga mot öga" är det ingen risk för bråk. Det är inte många som slår någon i ryggen, bara fegisar. Kan även nämna att Lollo gick emellan när Johan började tjafsa med några killar, så om ni ser ett bråk vet ni vem ni ska kalla på ;)
Jag tar det dock inte så allvarligt, utan ser det mer som en del av utelivet även om vissa blir "sne-fulla" lättare än andra. Inget att hetsa upp sig över :)

Det va iaf väldigt roligt att fest tillsammans med..ähh...dom jag festade tillsammans med :P en ljuspunkt i den annars så tråkiga och diskiga vardagen :)
Nästa festtillfälle blir någon av Måndagsklubbarna här i Halmstad som håller på hela sommaren. Det passar bra eftersom jag är ledig på just söndagar och måndagar och inte börjar förren 5 på tisdagarna. Så om någon är nere/kommer ner till Halmstad en måndag måste ni säga till så kan vi se vad vi kan hitta på ;) måndagsklubbarna är alltid fullstta, så mycke folk!

Tack för en kul helg iaf, alla som va här! :D

För övrigt vill jag bara säga att efter sommaren, när jag fixat en ny DVD och en kabel från datan till TV:n, måste vi återinföra B-films/Splatterfilms-kvällarna som jag, Johan och Lolli hade i våras. Speciellt i höstmörkret behöver man lite roligt. Någon som känner för att va med? :)

Det va annars ett grymt åskväder över Halmstad innan ikväll. Jag lyckades filma lite coola blixtar och sånt som jag lägger upp på ansiktsboken imon. Kan säga att en blixt slog ner så nära att jag kände den i armen som jag hade utsträckt genom fönstret. Det kittlas fortfarande. Vääääääry niiiice!!! :D

Dagens lycka: Fabregas byttes in mot Italien, spelade grymt säkert och bra och avgjorde sedan genom att slå in den avgörande straffen iskallt. Way to go, Fabbe! :D



                                                         Anna och jag på förfest :)



                                              Oaklake-flickor :) (Madde, Hanna och Ellen)



                   Mer Oaklake-flickor, båda dock bosatta i Halmstad ;) (Kicki och Lollo)

Ragg..

Igår va det fest. Lollo + polare hade kommit ner från Oaklake. Vi satt först ute på gräset på Nyhem och grillade (mycke gott för övrigt) och sedan, när det började ösregna, sprang vi in. Efter en stund samlades alla tjejer (och jag :P) uppe hos mig medan några andra lökar slingrade bort till Gamletull och spelade Bajs-hero istället. Vi satt hos mig tills vi gick till stan vid typ halv 11. Väl där försökte vi först komma in på Mårtenssons men där va det 23-årsgräns så vi fick nobben. Sen gick vi till stället med det fulaste namnet i världen, Morfars. Där va vi sedan hela kvällen och gjorde diverse saker. Jag satt mest å pratade och så dansade vi lite också. Det va varmt som faen ska sägas :P

När jag satt där med alla tjejer i soffan märkte jag hur många desperata killar det finns och hur usla raggningsrepliker det finns. Det kom fram killar hela tiden och raggade på tjejerna och dom usla replikerna avlöste varandra. Jag tänker inte säga att jag har bättre repliker, men jag försöker iaf inte :P
Jag gillar själv inte att gå runt och ragga på folk och här ovan har ni en av anledningarna; det finns inga bra raggningsrepliker. Vad man än säger låter det dumt. Vem fan går fram till en tjej och säger "du ser ut att behöva ett ligg ikväll. Låt mig hjälpa dig"? Eller "hur gammal tror du att jag är?" Det funkar inte..

Det är ganska patetiskt att se att det manliga släktet kan sjunka så lågt. Vill du verkligen ha ett fem-i-två-ragg är det väl fan bara att gå fram till någon och säga "ska vi knulla eller?" Så lätt va det.. :)

Fest idag också för övrigt. Bara väntar på att tjejerna ska käka färdigt sin frukost eller vad dom nu gör (sminkar sig om jag får gissa) ;)

See ya!

Jag skäms över att vara svensk idag..

0-2 mot Ryssland och världens sämsta jävla skitspel....behöver jag säga mer? Jag skäms..

Fotbollsrelation

Jobbade 16-23 idag. Dock va det inte det som va det roliga utan det roliga va att jag fick ledigt imon. Vad är det för kul med det då, förutom att jag slipper slita röven av mig i disken? Jo, det är nämligen så att anledningen till att jag fick ledigt imon är att Sverige spelar. Jag har en så kallad fotbollsrelation med min chef och eftersom jag jobbade i lördags när Sverige loosade mot Spanien, får jag ledigt imon så jag kan se på matchen i lugn och ro, vilket ändå inte lär bli fallet. Lugn och ro-biten menar jag. Dom som känner mig vet vad jag menar :D

Annars kommer Anna hit imon också och vi ska grilla på kvällen. Hon stannar dock bara tills torsdag eftersom hon måstre va i Halmstaden för att släppa in vissa Lollar och andra Eksjöar ;) ni slipper mig på torsdagen men sen kommer jag på fredagen (förmiddan/lunch typ) och då får ni dras med mig hela helgen :)
Ni får gärna va i min lgh på torsdagen om ni vill, bara ni inte trashar den....det ska vi göra på fredag ;D





                                        Så här glad blev jag över att va ledig imon! :D

Gissa vem :)

Kan ni gissa vem detta är? :)



En drink till den som svarar först ;)

Porr!

Turkiet-Tjeckien 3-2. En av de sjukaste och mest dramatiska matcherna jag någonsin sett. Både jag och kommentatorn skrek av upphetsning. Det va porr på hög nivå och som fotbollsälskare var det allt jag ville ha och lite till. Fotboll när den är som bäst! Porr! Nuff said! :)

Lagen om allts jävlighet slår till igen :P

Måste bara berätta något kul som hände på jobbet innan. Anledningen till att jag använder ordet "kul" istället för ordet "jävligt" är att jag numer har vant mig vid att ha otur så jag bara flinar oturen i nyllet :D

Som ni säkert redan vet (och grämt er över) förlorade Sverige idag mot Spanien genom mål av David Villa i 93:e minuten. Men som om det inte va nog med att Sverige nu får en helt avgörande match mot Ryssland, förlorade jag även ett vad på köpet. Det va nämligen så att, som en kul grej bara, vi i personalen slog vad om 50 spänn. Den som kunde sätta resultatet i dagens match fick alltså hela potten på 300. Ni kan ju gissa vad jag hade tippat :P jorå...1-1 minsann...
Jag va altså 40 sekunder från att vinna 250 spänn. Jag höll på att flippa ur när Villa gjorde mål. Kan man ha mer otur!? :D
Jag frågade mig själv när jag vankade av och an där i diskrummet under matchens sista minuter: "Lagen om allts jävlighet, var är du?" Efter matchen sa jag bara för mig själv: "Ahh! Där är du ju!" :D
Började bli lite orolig att aset inte skulle dyka upp, men han kom till slut ändå. Dessutom är hon som vann inte alls intresserad av fotboll vilket gör det hela mer irriterande...men men..jag tänker inte haka upp mig alltför mycke på det..fick ju ändå 100 i drickspengar ikväll (det va en jävel som lämnade 920 spänn i dricks!!!). Dessutom har jag haft OB hela dagen så mycke pengar blire :D

Imon blire Halmstad igen och på tisdag ännu mer jobb. På fredag och den helgen (som jag nu är ledig på..wohoo!) ska vi festa och ha kul..gäller bara att vädret inte jävlas.....jag måste typ va jinxad eller något...haha :D Fru Fortuna, vart är duuuuuuuuuuuuu!!!???? ;D

Jag ska bränna några skivor som vi kan spela i boom-boxen om vi sitter ute (om det inte finns andra alternativ förstås). Några önskemål på låtar, Lolli/Johan/någon annan Eksjö-snärta? ;)

Vill avsluta med att säga att Anna är en ängel sänd från ovan. Hon äger halva mitt hjärta. Utan henne dör jag..

Nu blire sängen! Natti!

Det Varbergska språket

Även om inte jag pratar "äkta" Varbergska, har jag ändå bott i hålan i 20 år och vet därför mycket väl vad jag snarrar om. Man skulle kunna säga att det finns två olika sorters Varbergska; nämligen "Stads-Varbergska" och "Läjet-Varbergska".
Stads-Varbergskan är den mer sofistikerade av de två och är den som talas av de som bor inne i själva Varberg eller precis utanför (typ max 2 km utanför dvs). Stads-Varbergskan kan höras genom att lyssna på vissa ord, speciellt de som innehåller bokstaven R. Ett exempel är just namnet "Varberg" som på stads-Varbergska uttlas [vaarrrrberrrrrg]. R:en hörs alltså väldigt tydligt och klart jämfört med t ex Göteborgskan där "Varberg" skulle uttalats [vååååbääääjjj].

Läjet-Varbergskan är den mer bonniga av de två. Den är mer lik Göteborgskan än stads-Varbergskan. Den pratas främst i Träslövsläge (Läjet är ett smeknamn för det) 7 km utanför Varberg. Den låter väldigt bonnig och det beror på att det bara bor massa jävla fiskare och lodisar där. Ett exempel på en mening (som en av mina Läjet-polare på högstadiet yttrade inför hela klassen under en lektion) är, "Ska vi knulla i kyrkan eller!?" På Läjet-Varbergska skulle meningen se ut ungefär så här: "Skavi knölla i köööörkan ällör!?" Det finns många ord där vissa bokstäver byts ut mot andra, t ex y mot ö i ordet "kyrka" ("körka") och u mot ö i ordet "knulla" ("knölla"). Tonläget är också väldigt mycke högre än det i stads-Varbergskan, vilket beror på att alla "Läjsingar" är vrålande jävla fyllon och lodisar. Möter ni en Läjsing är det bara att säga att det finns en obevakad butik i närheten att snatta i, så blir ni av med aset :D

I det Varbergska språket finns även ett antal ord som inte existerar, eller bara existerar i vissa andra dialekter. Nedan följer en ordlista över typiska Varbergska ord:

Flarra = Flaska
Dirra = Diska
Durra = Duscha
Värra = Väska
Snarra = Snacka
Drirra = Dricka
Pirra = Pizza
Firra = Fiska
Kirra = klara av något
Schyrra = Snälla (man ber någon om något)
Glarr = Glass
Burra = skaka av sig (typ vatten)
Murra = ja, det får ni räkna ut själva ;P
Flirra/Flirror = Flicka/Flickor
Molla = räkna ut det om ni kan..alla har olika ;)
Tyken = Uppstudsig

Det finns naturligvis fler ord, men dessa är sådana som jag hört och som jag själv använder när jag är i Varberg. Som ni ser har många av orden gjorts om så att man snabbare ska kunna uttala dom. Det är t ex mycket enklare att säga flarra än flaska. Vissa av dom fattar jag inte alls varför dom används, men dom är väl medfödda "fel" antar jag :P
Jag använder flera utav dom dagligen iaf, vilket säkert Anna och flera av mina kompisar kan intyga. Jag tror till och med att jag lyckats smitta av mig på vissa personer (känn er träffade ni som blivit smittade ;D). Många av orden har dubbel-r, vilket inte jag kan förklara varför förutom att konstatera att det går snabbare, som sagt, att säga orden då.

Ni som är från lite mer "sofistikerade/kultiverade" ställen (Evvi har ingen talan ;D) där ni inte har sådana här ord, kanske tycker att det är töntigt att hitta på nya ord. Till er kan jag bara säga; om ni är tykna ska jag molla er, era jävla murror!!! :D

Det, gott folk, är en liten beskrivning av det Varbergska språket och även om Varberg suger elektrisk ål, ska man aldrig uderskatta en Var-burgare. Titta bara på Varbergs stolthet........jag alltså, om ni inte förstod det. Jag kirrar biffen! ;)

Nu blire sängen och imon ska jag dirra hela dagen igen så, natti natti gott folk! :D

Dagens låt: Mange Schmidt - Gömma mig

Upplägg under sommaren :)

Har precis varit och kollat på när min lillebrorsa tog studenten här i Varberg. Ska snart äta och sedan ska jag se på Sverige-Grekland :D det va iaf rövigt mycke folk borta vid utspringet vid Sparbankshallen. Man kunde knappt röra sig alls. Schweinet va också seg på att hitta oss i massan så vi fick stå och frysa ett extra tag. Han får stryk för det senare :D
Jobbade också 9-14 idag men det sög så stor pung att jag inte orkar berätta om det här. Massa bilder togs iaf och dom lär väl komma upp på ansiktsboken och några kommer jag lägga upp här senare.

Sen tackar jag Lollisen för förslagen och tillägger att dom va bra allihop ;)
Jag har bestämt mig för följande vad gäller bloggningen i sommar: eftersom det är så svårt att komma på något nytt att skriva om varje dag och för att jag inte bara ska upprepa mig hela tiden, tänker jag endast skriva 1-2 inlägg/veckan från och med nu. Då kommer varje inlägg bli som en liten sammanfattning av vad som hänt under veckan eller om det hänt något särskilt spännande. Mycket roligare helt enkelt ;) låter det som något att hänga i granen, Lolli? :)

Nu ropar morsan från köket att jag måste hjälpa till med maten..jag går motvilligt ner :P

Håll utkik här senare efter bilder!

Adios!



                                                      På väg mot utspringet




                                                           Samhällsprogrammet äger ;)



                                                          Det va mycke folk :)



                                                      Illbatting deluxe + fader :)



                                                Den bästa brorsan står till höger ;)



                                                            Kafferep med diverse tanter :P

Tankar och funderingar - 9 Juni

Idag började dagen med att jag och Ägget gymmade. Efter det inte alltför givande gympasset gick jag hem och förberedde mig inför Varbergsresan. Tåget skulle gå 14.58 men va som vanligt försenat pga något fel. Anna följde iaf med till Varberg och hon har varit med min morsa medan jag jobbat. Jobbet gick lätt idag och jag hann t o m se lite av båda matcherna. Imon blir det andra bullar; då ska jag först jobba från 9 till 14 och sedan ska jag hem och durra för att sedan gå på min lillebrorsas utspring. Aset tar nämligen studenten imon och jag, som ende innehavare av en digitalkamera i denna stenåldersfamilj, måste närvara för att ta kort. Jag hade säkert varit med ändå....eller nää...eller jo...fan! :P

Imon spelar ju även Sverige och jag ska gå i min sverigetröja hela dagen för att hedra mitt land *patrioten har talat* :D
Hoppas på en vinst men tvivlar starkt på det..

SJ suger för övrigt stor, sladdrig, hårig, ludrig, mustig, matnyttig, familjär, gratinerad, insmord, invand och milslång manslem..varför? Om man betalar så äckligt höga priser som man ändå gör för biljetterna, varför kan inte ens tågen hålla ihop då? Dom går ju fan sönder och är sena hela tiden. Det måste fan sitta ett gäng påtända hattifnattar i SJ:s styrelse. Brinn i helvetet, era molokna mördarkaniner!

Vissa personer har för övrigt en humor som lämnar mycket att önska. Det är inte kul att vara helt allvarlig för att sedan säga "jag skoja bara". Jävla morotskaka! Du kan köra upp dina så kallade skämt i röva! Jag säger som jag sa till Nilsson (den kuken!) i lumpen: "jag ser dig! Jag hör dig! Men va FAN vill du!?" :D

Nää, jag har egentligen inget mer att skriva. Börjar få idétorka, men jag ska fan inte ge upp :)
Lolli, eftersom du verkar vara den enda som läser min blogg (alla som inte läser den kan skita i byxan ;P), kan inte du komma med något förslag om vad jag ska skriva om? Snäääääääääääääälla??? ;)

Gonatt, era jalapeños!

Sagolik ledighet

Idag har jag varit ledig hela dagen. Det har varit hur skönt som helst att få ladda batterierna lite. Ska ju jobba imon igen men det är inte förren på kvällen. Sen jobbar jag på tisdag, 9-14 för att vid 16, tillsammans med Anna som följer med upp till Varberg imon, närvara vid min sladdriga lillebrorsas examen. Han ska nämligen "springa ut" då. Jag står beredd med kameran i högsta hugg :D

Idag har jag och Anna annars varit ute på en liten promenad och sedan käkade vi tacos för att därefter runda av kvällen med Österrike-Kroatien och Tyskland-Polen. På tisdag spelar Sverige och jag är redan nervös.

Jobbet suger rätt så hårt men det är grymma pengar man tjänar om man säger så. Det är tungt och skabbigt och blött och ingen respekt får man. Allt-i-allo skule min titel kunnat vara men nu blev det "Disk-Jocke" istället. Kan antingen ta det som en komplimang eller som en förolämpning. Jag väljer det förstnämnda :)

Vad gäller den här bloggen kan man ibland undra vad som står på. Statistiken går upp och ner som en jävla Bonka-bäver-maskin. Hade jag varit en vanlig bloggare som bara bloggat för andra skulle jag gett upp för länge sen eftersom läsarantalet är så lågt, men eftersom jag är jag fortsätter jag. Om det bara är någon enstaka person som läser vad jag skriver är det värt det :)

Haha! Tidigare va Johan här och lämnade sin mobil så att vi kunde ladda den åt honom. Nu satt jag och väntade på att aset skulle komma tillbaka och när han inte kom tänkte jag: "va fan, jag går och skiter så länge". Vad fan tror ni händer liksom när jag sitter där och bajjar?! Jo, det ringer på dörren!!! Så jävla typiskt tänkte jag och fick stress-torka mig i arslet och snabbt ta mig upp. Där stod mobilladdarsnyltarn själv. Lagen om allts jävlighet, någon? Bastardo! :D

Anna sover oroligt här bakom. Hon är varm och pratar i sömnen. Inte så kul kan tyckas kanske men lite kul är det ju ändå. Så här sa hon för en halvtimme sen typ, jag citerar: "En lång jävla dollarsedel vill jag se här.....och den ska va grön!" Hur kul är inte det!? :D Hon e så söt, så söt! <3<3<3

Jag ser annars ett svagt ljus i disk-tunneln; midsommar. Jag är ledig hela den helgen och dessutom kommer en bunt snärtor från den ekiga sjön ner ;) ska bli roligt och vi får hoppas att vädergudarna inte jävlas alltför mycke med oss...because if they do *hytta!*

Nej, nu ska jag gå och slagga. Ska gymma 10 imon med The Egg och jobba vid 17 så..natti natti! :)

Tankar och funderingar - 7 Juni

Här har ni eran nattliga underhållning! Direkt från metropolen Varberg! Tre på natten! :D
Jupp det blev sent idag igen. Har jobbat från halv fem till två. Det va ett Svensk/Rumänskt bröllop som tog sån jävla tid. Det va väl kanske bara 30 pers men fan va sega dom va. Dom bara satt där och höll tyst hela tiden typ. Det var inte förren deras ådror blev ockuperade av alkohol som dom kom igång. Det va nån Rumänsk folkdans som dom spelade hela jävla tiden. Trodde aldrig att den skulle ta slut och min hjärna nynnar på skiten hela tiden nu :P

Efter en stund kom riktigt musik på, men efter några låtar åkte skiten på igen och folket började dansa runt i en ring. Jag å servitriserna höll på att bajja ner oss av skratt. Det va komiskt att se.

Har aldrig varit med om så mycke dötid som idag. Kan tänka mig att minst hälften av timmarna jag jobbade bara satt jag på arslet och gjorde de rien. Jag han t o m att lyssna på Portugal-Turkiet på radion. Satt å snackade skit med Carro och Amanda (servitriserna) mest hela tiden och skit fanns det gott om att snacka om så att säga :P
Vid 02.00 slingrade asen äntligen hem(?) och vi kunde också gå hem. Ska lägga mig snart eftersom jag ska till Halmstad imon och träffa min älskling. Jag ska tyvärr jobba på måndag igen men det är inte förren på kvällen..

Jag har funderat på förslaget om att tågluffa i Europa nästa år nån gång. Först tyckte jag det lät trisst och jag ville hellre åka till typ London (Arsenal!!!!) eller nåt varmt land. Men efter att ha tänkt efter lite tycker jag det skulle vara ganska kul ändå. Om man åkte ett gäng på typ 3-5 personer tillsammans. Skulle vara kul att få se Europa faktiskt. Tror inte att det skulle bli så himla dyrt heller, om inte tåget stannar till i Milano dvs eftersom alla tjejer kommer köpa upp alla sina besparingar då ;) jag vet att Anna gillar idén (tror det va hon som föreslog den) men vad tycker ni andra som läser här? Läser det någon här överhuvudtaget? Lolli? Evvi? Någon!? ;P

Det finns många saker i världen man kan störa sig på och jag har hittat en riktigt jävlig en! Folk som går/cyklar mitt i vägen och inte bryr sig om att folk kan komma bakifrån! Hur jävla svårt kan det va att cykla vid den högra sidan och inte vingla över hela vägen som om ni vore några jävla alkoliserade babianer!? Nä, det borde fan va straffbart att inte bry sig om vart på vägen man går eller cyklar. Så jävla störande är det! :@
Dessutom, jävla gubbjävel som skrek åt mig att hålla mig på rätt sida vägen: HÅLL DIG SJÄLV PÅ RÄTT SIDA FRÅN BÖRJAN SÅ SLIPPER DU CYKLA IN I FOLK, DIN JÄVLA SKÄGGBIFF!!!! SUUUUUUUUUUUUUUG!!!!!!!
En hadouken är vad han förjänar!

Nä, nu får det vara nog med skrivandet men snäll som jag är ska jag visa er lite bilder på området runt där jag bor. Dom flesta är tagna uppifrån vårt garagetak. Somriga är dom dessutom + att min morsa kom med på en (utan min tillåtelse) ;D Håll till godo! Natt!





























Tankar och funderingar - 6 Juni

Ja, ni ser ju tiden detta inlägget publiceras själva. På restaurangen idag har jag jobbat från 18 till 02. Det va någon sorts 50-årsfest med massa göbbar och kärringar. Fy fan vad dom drack, dom fyllesvinen! :D Nu ska jag räkna upp vad dom drack tillsammans, dom va totalt 54 pers och va där i typ 6 timmar. 47 flaskor vin varav 30 va Rosé, 77 drinkar, över 200 öl och andra diverse saker. Inte undra på att gamlingarna shaka rumpa på dansgolvet till Bob Sinclair - Rock This Party. Fy fan vilken syn alltså! Gubbar och tanter som försöker dansa sexigt och LYCKAS! :D Det ni alla ungdomar!

Annars va DJ:n jävligt grym. Typ en 55-årig gubbe med grym musiksmak. Han gillade eurodance och hans favorit va Culture Beat (Mr. Vain). Vi snackade om lumpen och massa nnat skit när jag inte hade något att göra. Jag är annars helt slut i ryggen efter allt bärande och snacka om att man får muskler av detta jobbet. Jag behöver inte ens gymma något i sommar, kan redan gå på stranden och muskla mig ;P
Lyckades också med konststycket att sätta i mig tre stycken kladdkakor deluxe innan. Mår illa som en våldtagen gnu med baksmälla. Trivs grymt bra på jobbet annars; servitriserna e grymt sköna att jobba med och att prata med och Magnus, kocken, kommer jag redan grymt bra överens med. Chefen likaså. Får beröm hela tiden, till skillnad från förra sommaren då jag bara fick skit.

Tjänar äckligt med pengar för ett så lätt jobb iaf och även om man får slita en del vid sena tider, så är det värt besväret. I höst kommer jag sitta där med mina pengar när alla andra som inte jobbat och har fin solbränna istället ligger på gatan och tigger ;)

En annan rolig sak som hänt är iaf att Evvi messade innan och sa att hon är i Halmstad i helgen och eftersom jag åker hem på söndag så hoppas jag det blir lite Tylösand då kanske :) alla som vill får naturligvis följa med. Hoppas vi träffar Basshunter så att jag kan kräva honom på ett svar om när Camilla släpps :P

Nu till lite mer känslosamma saker för en gångs skull. Det är inte min starkaste sida, vilket ni som känner mig vet om. Iaf kom jag att tänka på en sak när jag stod och diskade innan. Den senaste tiden har mina tankar varit upptagna med att fokusera på skolan, jobbet och andra diverse saker. Det enda jag inte tänkt på är Anna. Jag fick dåligt samvete när jag kom på det och jag vill därför ägna en tanke åt min älskling nu. Vi ses på söndag ju och jag saknar dig så otroligt mycke. Jag lovar att tänka mer på dig och inte på annat tjafs. Du är ju den som betyder mest för mig i hela världen. Hoppas du vet det. Älskar dig av hela mitt hjärta, Anna!

Slut på känslostunden, era lipsillar ;)

Imon börjar EM för övrigt. Ska jobba 16.30 men vi får la se om jag hinner titta något. Kul iaf, men jag vill gärna kolla med någon annan än min tråkiga familj :P

Lillebrorsan kom hem nu också precis..han har vart på Cypern..ska gå och plåga honom lite innan jag lägger mig :D

Natti natti alla snyggingar out there!

Puss!

Camilla :)

http://www.youtube.com/watch?v=caR8VdC6fgI

Mp3-filen lär va bättre men här är iaf en försmak :)

Tankar och funderingar - 5 Juni

Eftersom den usla bloggen skulle till att flyttas igår på natten, får jag skriva nu istället. Men det går väl bra det me? ;)
Om ni har tråkigt kan jag liva upp er dystra vardag en liten stund. Här nedan kommer några bilder på hur det går när man inte vet att man ska smörja in sig före man solar. Lova att inte skratta ;)





                                                Vill du ha ett kors? Jag har ett extra :P





                                         Är det en kräfta? Är det en livboj? Nej. Det är Jocki! :D





                                                   Bonna-bränna deluxe :)



Som ni kan se är det inte riktigt min grej det här med solkräm. Jag visste dessutom att jag skulle bli retad för det på jobbet igår så det första jag gjorde va att konstatera att jag såg ut som en kokt kräfta :D
Annars gick det bra att jobba, som vanligt numera. Dock hände en grej som jag inte tror hör till vanligheterna. Min chef, Mattias, som jag sagt innan varit så sur, började helt plötsligt när vi satt och käkade, han, jag och Carro (servitris), prata om sin barndom och varför han alltid såg så sur ut. Det visade sig att han blivit slagen typ av lärarna i skolan när han va liten och att han därför alltid va så sträng. Han sa att han visste att han va ett svin och att vi helt enkelt fick stå ut med det. Sen berömde han mitt arbete och sa att han gjort rätt som anställt mig. Snacka om helomvändning. Aset e dessutom Arsenal-fan och visade bilder på när han va på AFC-Newcastle i Januari i år. Fan va avundsjuk jag blev! Fick fan respekt för karln nu ju! :D

Annars va det ett kärring-gäng på 52 kärringar och käkade på restaurangen igår. Det va inte så farligt med disk och så så det va lättförtjänta pengar, men hur kan någon föra så mycke oväsen!? :O
Det va som att höra 1000 råttweilers (hur det nu stavas) skälla konstant i tre timmar. Gnat, gnat och tjat tjat. Dom skrålade och ålade. Ja, det va kaos! Men jag överlevde som ni kan se och idag (6 Juni) ska jag jobba igen, 18 den här gången.

Idag ska jag även börja göra en av dom 13 uppgifterna i litteraturhistoria som jag har kvar innan jag kan få mitt betyg i kursen. Kul.....NOT! :D

Att EM börjar imon är väääääry naaaaajs! Kommer titta så mycke jag kan men eftersom jag jobbar en hel del kommer det nog bli svårt att se allt. Dessutom är det roligare att kolla med kompisar som också gillar fotboll, men men..
Tror att Frankrike vinner för övrigt..

Nä, nu får jag nog börja skriva på uppgiften. Jag skriver ett till inlägg innan jag går å lägger mig inatt. Ni får försöka hålla ut tills dess ;)

PS. Idag fyller världens bästa Lolli år, så alla får ringa/messa/maila och gratta henne. Det e en order! Grattis, babe! ;) DS.






Ruggigt cool bild, bilden alltså.. (det vita runt näsan e där jag smörjde mig) :P

Tankar och funderingar - 4 Juni

Först vill jag bara säga till Lolli att vi har hittat den bortsprungna nyckeln. Den hade ramlar ner i grannens brevinkast. Jag sa ju att det inte va något att oroa sig över så nu kan du sluta ha dåligt samvete, Lolli ;)

Sen kanske ni undrar varför jag har ett så gayigt namn på mitt inlägg. Det finns bara en ursäkt som jag kommer på för tillfället; inga roliga rubriker kvar :P
Jag skulle för övrigt kunna skita i att blogga helt och hållet i sommar pga att jag inte pallade, men det är ändå rätt kul och vad ska Lollo annars läsa innan hon lägger sig? ;)

Annars tänkte jag att de här dagarna som jag är i Varberg och jobbar, kan jag ju skriva lite vad jag tänker på eftersom man hinner med en hel del av den varan när man står ensam inne i diskrummet..
Idag jobbade jag t ex 10 timmar och en kvart, från 11.30 till 21.45. Bra pengar men segt då jag va slö efter magsjukan igår. Den har dock gått över nu. Hoppas du också mår bättre, Lolli :)

När jag tog tåget från Halmstad i morse (10.00) kom jag att tänka på en sak som jag aldrig tänkt på förut. Varför ska jag åka med SJ Örensundståg när jag kan åka med SJ Regionaltåg? SJ Regionaltåg är så grymt mycke skönare, tystare och bekvämare på alla sätt. Dessutom går det snabbare, kostar mindre och är allmänt fräschare. SJ Öresundstågen är gamla och skabbiga och personalen likaså; ett gäng övergödda suggor som (g)rymt från svinstian. Nä, nu är det slut med Ö-tågen! Regional hädan efter! :D

En glad nyhet som jag fick idag är att jag är ledig på midsommarafton! Det betyder att jag kan vara i Halmstad och festa med dom som tänkte festa där, vilka det nu är *räck upp händerna ni som ska festa i Halmstad på midsommar* ;P
På midsommardagen är det meningen att jag ska jobba men jag ska snacka till mig en ledighet där också så att jag slipper åka bakfull till Vbg på lördagen. Annars fick jag reda på att jag ska jobba Tisdag till Lördag, 18 till stängningsdags hela sommaren. De har stängt Söndag och Måndag. Det är gött tycker jag. Dels kan jag sova länge hela tiden + att jag bara jobbar när det är OB-tillägg. Så fort jag är ledig drar jag naturligtvis till Halmstad, va så säkra! :)

Jag fick i uppdrag idag att skala morötter och palsternackor. Dom hade en "super-skalare" som jag fick använda. Den va bra, lite för bra. Skalade av en bit på nageln...och tummen..hehe.. :P

Annars har jag lärt mig en ny sak idag; palsternackor flyter i vatten, men inte morötter..snacka om viktigt vetande!

Fan va många tankar jag tänker ändå. Jag måste vara sjuk ändå...eller ensam...nä jag har nog inte återhämtat mig från gårdagen riktigt än..vi får la se om det kommer något mer sånt här inlägg :P

Nä, nu blir det sängen..ska sova tils jag inte sover mer..typ..natti!

Dagens låt: Europe - Rock the Night (måste va en av dom bästa låtarna någonsin! Eller hur?)




image69

                                          Skalad tumme. Inte så mycke, men det duger :P

Mindre lyckad veckostart :(

Igår sög hela dagen pung, stor pung dessutom. Dock tänker jag inte gå in på detaljer här, men om någon vill veta så får ni fråga mig via msn/sms. Kan säga att det va en "stor" sak som gjorde dagen kass..

Då kunde väl inte saker bli sämre då iaf, tänkte jag naivt. Men lagen om allts jävlighet (as usual) ville annat. Vid 05.00 inatt vaknade jag av att jag mådde illa. Magen ville inte behålla sitt innehåll och det har resulterat i att jag för första gången i mitt 22-åriga liv har fått något som liknar magsjuka. Har typ spytt och diarréat ut skelettet..
Det som va ännu konstigare va att när jag pratade med Lollo innan om det sa hon att hon hade exakt samma grej. Vem kom först? Hönan eller ägget? Jocke eller Lollo? :)

I vilket fall som helst ska jag lägga mig om en stund då jag bara lyckades sova i fyra timmar inatt. Imon ska jag nämligen jobba i Varberg vid 11, vilket suger stor jävla melittapåse..

Till sista vill jag bara säga att både jag och Anna tycker om dig lika supermycke som vi alltid gjort, Lolli, även fast du råkade förlägga nyckeln och vi inte hittat den ännu. Ett sista försök ska göras imon genom dörrknackning av Anna. Men oroa dig inte, vi e inte sura på något sätt. Vi e glada att du ville va med i helgen. puss pårej! :)

Nu går jag och däckar..skriver från Vbg imon eller senare i veckan.......typ...

Dagens låt: har inte lyssnat på nån låt idag så det blir svårt :P

Lyckad helg :)

I lördags va det fest, men låt oss inte gå händelserna för mycket i förväg. Dagen började med att jag klev upp (nähä!?). Vid 14 kom Lolli ner från den ekiga sjön och vi gick upp en snabbis till Annas lgh (där hon skulle sova) och lämnade av lite sprit. Sedan rullade vi bort till Maxi och köpte käk till kvällens grillning. Sedan har jag typ någon sorts minneslucka (:P) men av bilderna (på facebook) att dömma satt vi och slappade i min lägenhet innan vi gick ut och startade grillen vid 17-tiden.

Det va riktigt mysigt och grillen fungerade som den skulle (nästan lite för bra va? :P). Det kom en del folk och vi satt och hade det allmänt mysigt, tyckte jag iaf :)
Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå bort till Kåren där det va Sommarfest. När vi kom dit va det inte så mycke folk men det skulle ändras snabbt. Det va längesen jag såg så mycke folk på Kåren (ja, jag vet att jag tjatar om det, Lolli, men det va ett mirakel ;D). Vi dansade väl lite, söp för mycke (ja, jag va rövigt packad) och hade allmänt kul. Vid 2, efter att ha mosats i garderobskön, gick vi hem till mig igen för att kolla på film. Hot Shots blev det, men Lolli och Johan somnade efter halva filmen och jag va också slö. Det blev alltså natti-time :)

På söndagen vaknade jag bakfull som en våldtagen gnu och jag va nära att spy men lyckades med bedriften att svälja spyan innan den kom upp ur halsen. Efter frukosten, som bestod av spyan jag svalde, ringde jag till Lolli och jag, Anna och Lolli gick ner till Östra standen för att lapa lite sol typ. Vi käkade även lunch/sen frukost där men min aptit va lika stor som en bodybuilders snopp. Vi låg iaf på stranden ett tag men gick snart därifrån för att Lolli ville kolla tågtider + att hon skulle slinga mig. Det visade sig dock att tågen till Eksjö på söndagar suger (va det tre byten?!) och därför stannade Lolli en natt till. Vi gick in i Annas lgh och slingade lite och vad än Lolli säger så blev det jättefint ;)

Därefter beställde vi pizza och kollade på handboll för att sedan spela brädspel (i detta fallet Tikal). Jag vann....ville bara säga det :P
Sedan satt vi uppe till typ 3 på natten och snackade om allt och inget. Jag berättade bla om Sälen Claesson och Laxermedelsattacken :D Nästa gång vill jag höra lite mer Eksjö-skvaller ;)
Sen gick vi och la oss och idag vaknade jag vid 11 och gick å gymma med Johan. Lolli stack vid 12 tror jag. Sedan va jag nere på stan med älsklingen och åt glass. Anna e min lilla mjukglass...mums! <3

Ikväll spelade jag, Johan och Filé mera Tikal (vem som vann behöver vi inte ta upp :P) och kollade på Terminator: serien. Filé bor numera 5 meter från mig. Det känns tryggt att ha en skäggig person så nära..

Nä, nu blire sängen och imon stranden..Tylösanden närmare bestämt tror jag..natti natti och tack för en skitrolig helg alla som va me och ett extra stort tack till Lolli som plågade sig genom den långa äckliga tågresan för att festa me oss Low-lives här i Halmstad ;)


image66

                                                        Grillning på Nyhem :)



image67

                                            Östra Stranden feat. Anna och Lollis ben ;P



image68

                                                                Nyslingad :)                          

RSS 2.0