Onsdagskaos!

Det är det minsta man kan säga om gårdagen på restaurangen. Kom in vid 17 som vanligt och som vanligt väntade ett diskberg på mig. Bara att bestiga det! När diskberget va klart tänkte jag att det skulle bli skönt med lite slappande eftersom det ju va onsdag och onsdagar inte brukar innebära särskilt mycke att göra precis. Fel, fel och fel! För det första va chefen på ett ruggigt uselt humör, vilket gick ut över oss andra som vanligt. För det andra va det inte alls lite folk...eller jo, till en början va det väl de men så fort klockan blev lite "mer", strömmade massan till. Måste ha varit miljontals människor som åt för jag fick inte en lugn stund. Här kan man verkligen tala om ett steg framåt och två bakåt då jag fick dirrat en sak, för att se två nya saker komma in för dirrning. När jag väl hade fått bort alla tallrikar, ja då kom köksdisken in istället. När jag fårr bort den, då kom mer tallrikar och glas och bestick och allehanda andra skitna grejer! Summan av detta blev: KAOS!

Anledingen till att jag inte bloggade inatt va naturligtvis att jag slutade sent. 01.00 den här gången för att va exakt. Det va ett ruggigt sätt att starta en arbetsvecka på, men det är ju bara ett pat veckor kvar så det ska nog gå. Dessutom genereade ju kvällen dricks också. 320 spänn denna gången, vilket är grymt mycke för en helg, ännu mer för en vardag. Drickslådan kommer snart att sprängas av alla pengar i den, men jag tänker inte klaga :P

Idag gick jag upp...eller rättare sagt, plågade mig upp, vid 11 för att gå ut och spela boll med illbattingen. Utanför mitt fönster, när jag drog upp persiennen, väntade en ullig figur på mig:



                                                                        Lömsk blick :P


Fotboll spelade vi i drygt 2 timmar och det va jobbigt som faen pga värmen och mina axlar har börjat flaga pga brännan. Dock va det kul och mitt boll-behov är tillfredsställt för stunden iaf :) (Premier League 16 augusti, gott folk!!!!!)
Efter bollen va jag som sagt helt slut, vilket ni kan se på bilden nedan (även om jag ser ut som ett miffo :P)




Jag gick således och durrade och sedan käkade jag mos och bacon. Därefter gick jag upp hit, till datan för att se hur det gick för Arsenal i matchen borta mot Stuttgart igår. 1-3 vinst gillar vi och det ser grymt lovande ut inför säsongen :)
Har grym Arsenal-fotbolls-abstinens just nu :P

Jaja, nu ska jag iaf gå ut och lägga mig lite i skuggan och slappa innan jobbet. Ni får ha det gött i det fina vädret. Skriver mer inatt kanske..pöss!

Blondinbella ljuger..

Kom ihåg var ni läste det först..

Tisdagar i Halmstad..

Idag började dagen lite senare än vanligt. Typ vid halv 12-tiden. Sen käkade jag och Anna lunch för att sedan ta oss ut till fots till Östra Stranden. Det va fint väder idag igen så det va ju ett måste.





Vi badade först en gång. VAtnnet va grymt skönt för övrigt. Måste ha varit minst 22-23 grader alltså :O
Sedan solade vi lite och torkade. Sen blev det ett bad till och när vi kom upp för att sola igen började det småregna. Solen lös fortfarande och folk låg och solade, men det regnade samtidigt :P
I vilket fall som helst vale jag och Anna att slingra hemåt. Vi gick hem och durrade för att sedan gå ut på en promenad till Galgberget. Med varin bägare med glass i handen kollade vi på utsikten och njöt av det grymma vädret.






Trapporna va jobbiga men utsikten och den svala brisen där uppe gjorde det värt besväret :)





Sedan gick vi hemåt igen och käkade tacos som vi köpte på hemvägen. Nu sitter vi och glor på TV och käkar



Det är typ det enda jag har att säga. Imon blir det jobb igen vilket suger manet, men det ska nog gå. Bara två veckor kvar nu och sen är jag ledig.........i tre dagar. Sen är det hemtenta och Nollningen. Men det ska bli kul.....inte hemtentan utan nollningen :)

Nu blir det TV igen :) pöss på er!

Nästa...Tylösand!

Så lät det på bussen idag när vi närmade oss vårt mål för dagen: Tylösand.

Annars började dagen med att jag gick upp runt halv 11. Anna va iväg ett ärende och sedan käkade vi lunch. Någon gång mellan 12 och 13 tog vi bussen från Österskans till Tylösand. För första gången va det grymt väder när jag är ledig och det skulle vi utnyttja till max. Väl på Tylösand träffade vi på Evvo och Westenheim som desperat försökte värva nya studenter till högskolan. Det va dock rätt dött där när vi kom ;)
Jag och Anna gick ner och la oss på den enda lediga fläcken vi hittade på stranden. De va rätt så fullt om man säger så.











Efter en stund, när jag och Anna tagit ett svalkande dopp, kom även Evvo och W-heim ner.



                                                          
Vattnet va riktigt skönt och jag badade hela tre gånger. Annars låg vi och stekte i solen och min bränna har förbättrats avsevärt :)

Vid kvart i fem bestämde vi oss för att det fick vara nog för denna gången. Vi tog vårt pick och pack och slingrade uppåt igen.


Vid den här tidpunkten hade även allt annat folk börjat gå också. Mycke berodde nog på att det va after beach 16-18. Vi valde dock att gå till närmsta busshållplats för att åka in till stan igen.


Bussen tog 50 stekheta minuter på sig att ta sig från Tylösand till Högskolan. Väl där durrade vi och frågade Johan om han ville hänga med och handla grillsaker på maxi. Det ville han. Vi gick och handlade revbensspjäll och andra trevliga saker och satte igång att grilla nere på Nyhem.






Det va riktigt trevligt må jag säga och gott va det också :D
Efter en stund kom även Evvo dit och snarrade lite och då blev det ännu trevligare såklart ;)

Efter att ha ätit oss mätta gick jag och Anna bort till Hemmakväll för att hyra film och köpa godis. Tre filmer blev det: Flood, No country for old men, Sweeney Todd. Såg Flood innan och den sög rätt så hårt. Dock va det fina kort-tillfällen på vägen hem, vilket ni kan se nedan ;)





Nu har jag suttit och glott på en film på TV och Anna sover sedan länge. Ska också lägga mig nu så jag orkar upp imon. Om det är fint väder blir det stranden igen. Tylösand eller Östra stranden? Vi får la se :)

Gonatt på er!

Dagens låt: Gyllene Tider - (Gissa vilken ;D).............................................................Tylösand såklart! :D

Where do you go, my Jocki?

I wanna know!

Till Tylösand! Nanandidananananadida! :D
Imon ska jag och Anna till Tylösand. Va just inne och kollade på Smhi.se och där va det en fet sol och 26 grader varmt. Woho! För en gångs skull vekar det som om det fina vädret finns här när jag är ledig. Jag har alltså lyckats, efter många om och men, tjata till mig att få ledigt hela tisdag också eftersom jag jobbade 7 timmar igår, söndag. Fy fan för att jobba på söndagar alltså! Alla är som i en dimma. Det är ingen human människa som tillåter slavarbete på söndagar men jodå, nog har jag jobbat allt. 13-20 blev det idag och OB all the time, precis som igår. Fick även 250 spänn i dricks igår vilket va mycke för en så lugn kväll som det ändå va. Jag längtar tills stunden då jag ska räkna mina drickspengar. Det är en riktigt fet hög med sedlar. Men igår va alltså slappt på jobbet och idag va väl sådär. Chefen hade en "privat" rövslickar-bjudning och vi slavade medan han satt och käkade. Hasse ha börjat fjäska för mig. Konstigt men han är väl rädd för mig eller nåt. Jag är grymt mäktig och majestätisk ju ;)

Kollade i min lilla bok där jag skriver upp mina jobbade timmar i (för att hålla koll så att chefen inte fuskar med lönen) och räknade timmarna jag jobbat den här veckan. 41,25! Lägg då till 39 första veckan i Juli + 38 andra veckan + 37,5 tredje veckan + två dagar till nu i veckan så har ni min lön. Skulle tro att typ 3/4 av tiden är OB-tid också. Min lön i augusti (15:e) kommer va så fet att den inte får plats på pappret :D
Det roliga är att det enda jag planerat att köpa i höst är en ny DVD (en riktigt fet en verkar det som :P) och en kabel till datan/TV:n. Annars vet jag inte. Det betyder att jag kommer ha ett oerhört fett "överskott" på kontot. Ska sätta in dom på ett paralellkonto så att räntan får gnaga lite på dom :)
Inga ekonomiska problem här inte iaf. Skulle ha råd att köpa en resa vart fan som helst i världen men jag är sugen på att tågluffa i vår. Se Europa! Anna lär ju följa med iaf men jag hoppas att fler också hänger på. Ni vet vilka ni är ;)

Gött att va i Halmstad nu iaf så jag slipper resa imon på förmiddagen och missa massa soltimmar. Istället tänkte jag gå upp vid 9-tiden (hugaligen! :O) och lapa sol med Annisen. Hon sover redan sött bakom mig och jag tror nog att jag ska följa hennes exempel nu. 19 grader ute, 27,5 inne just nu. Vi får la se om det går att sova. Innan va det 29,5 här inne men det berodde på andra saker.. ;O

Dagens låt: Lolli har nog gissat den redan och jag har den grymt mycke på hjärnan; samma som igår; No Mercy - Where do you go nanananadidananadidananadida :D

Ljuset i tunneln!

Erkänn först att mina rubriker äger! ;)

Idag har ilskan övergått till en axelryckning. Men igår när jag skrev va jag riktigt sur ska ni veta. Det kanske ni såg också :P
Idag på jobbet har det dock varit lugnt, mycke tack vare att jag total-ignorerade aset. Han va som luft! Illaluktande luft dock..
Men jag ska inte klaga. Jag ser ljuset i tunneln. Imon blir ett helvete med över 140 bokade gäster men sen är jag ledig både måndag, tisdag och halva onsdag. Lycka! Ska se om jag kan åka till Halmstad redan imon men vi får la se..

Idag har jag för en gångs skull absolut ingenting att skriva om jag ska va ärlig så jag tänker inte uppehålla er mer med skitsnack utan ni får en bild på mig där jag är glad istället ;D





Sedan vill jag bara nynna lite på en låt som jag haft på hjärnan hela dagen. Se om ni kan gissa vilken det är. Det är en one-hit-wonder :)

ohhh where do you go my lovely, where do you go...I wanna know...nananananadida..nanandida..

Jag älskar den låten! :D

Natt!

Arg! :@

Jag e grymt arg just nu. Jag e så arg att jag inte ens orkar bry mig om den jävla grammatiken eller något sånt. Om det e något jag stör mig på så e det personer som latar sig medan andra sliter. En sån person finns på mitt jobb. Hasse heter han och det e ett av dom största svinen jag träffat! Maken till lathet har jag sällan skådat och dessutom e han nonchalant och ljuger gör fanskapet dessutom. Har stört mig länge på hans sketna attityd men idag kunde jag inte hålla det inne längre! Efter diverse små-dispyter under dagen fick jag ett mindre utbrott på aset precis innan vi skulle gå hem. Jag sa precis som jag tyckte, att han va en lat jävla skithög och att han sög stor jävla röv! Han försökte försvara sig men det blev bara patetiskt. Jag avslutade med att säga att han var misslyckad eftersom han e 35 bast och extraknäcker som servitör samt vindsurfar. Inget annat! Patetiskt! Jag såg fan allt hur det där sista tog jävligt hårt på skithögen. Han tog nog åt sig rejält, vilket e bra! Jag hatar personer som honom! Om du läser detta Hasse vill jag be dig ta ditt pick och pack och dra åt HELVETE! Din stora, feta, suggiga, sladdriga, mjöliga, mustiga, rynkiga, utslitna, påsiga, helt jävla nedknullade jävla GETDASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sug stjärt!!!!!!!!

Alla som läser detta kan också suga stjärt!!!!!!! SKit ner er allihop!!!!!

Blä!

Det är de små sakerna som gör det!

Oh vilket väder..





..och grillen står på max!





Så sjungs det i första versen i Frondas alltid lika trevliga och trallvänliga låt "Rullar fram". Idag stämde det fullt ut!

Dagen började annars med att jag gick upp vid 11. Jag gick upp direkt när jag vaknade faktiskt och det är bara att konstatera det redan uppenbara; om det är fint väder är det mycket enklare att ta sig ur sängen än om det är uselt väder. Inte sant? :)
Direkt ut till fotbollsplanen med..





..och väl där spelade vi i lite över två timmar. Det va grymt varmt och jobbigt kan jag meddela men kul. Älskar fotboll! Men det visste ni nog redan.. ;)
När jag kom in va jag helt..






..och jag gick direkt in i durren.

Därefter va det dags för käk. Grillad kycklingfilé, bakad potatis, champinjoner, schalottenlök och aromsmör stod på menyn idag. Det va rätt så gott om man säger så :) efter maten la jag mig och bara njöt i skuggan ute i trädgården i min..






Vid 17 va det dags för jobb igen och om jag nämner direkt att jag fick 260 spänn i dricks kan ni ju gå tillbaka till min "Dricks-mätare" och kolla vilken jobbighetsgrad det va idag :P
Dock hände en sak som gjorde mig glad på jobbet. Det va ingen stor sak utan en väldigt liten. Diskmaskinen som jag dirrar i fick slut på torkmedel. Blöt disk vill ingen ha utan den måste va torr när den kommer ut ur maskinen. Sagt och gjort hämtade jag en ny dunk med torkmedel och kopplade in den. Problemet va bara att slangen som löpte till maskinen från dunkan vari torkvätskan kom från, fungerade inte. Då tog jag en chansning. Jag satte mig på golvet och höll i slangen samtidigt som jag drog igång maskinen. Efter att ha gjort detta 7 ggr hade vätskan hittat till maskinen och jag behövde inte längre hålla i slangen. Jag blev grymt glad att det funkade eftersom allt sånt brukar jävlas i vanliga fall. Små saker, som sagt :)

När jag kom hem upptäckte jag annars att jag hade bränt mig på axlarna..






..nähä!? Den bilden sög ju pung. Där ser man ju inte alls att axlarna är brända ju..fan ni får la helt enkelt tro på mig. Dom är helt röda iaf ;P

Annars har det varit en vanlig dag. Ändå hittar jag saker att skriva om. Det borde andra...host!..Lolli..host!..Evvi host!.. också göra även om dom inte tror att dom har något att skriva om ;)

Nä, nu ska jag lägga mig, klockan är rumpmycke ju :O

Gonatt!

Upprättelse!

Idag har varit en överlag slö dag. Jag vaknade 10 av att min morsa väckte mig. Vid 12 gick jag upp :P
Sedan gjorde jag absolut ingenting fram tills det va dags för jobb vid 17. Väl på jobbet hände väl inte särskilt mycke, förutom en sak som jag strax ska berätta om. Det är en sak som tog sin början i tisdags.

I tisdags, en och en halv timme innan hemgång (visade det sig) gick jag och Sandra bort och la in tvätten i maskinerna och satte igång dom. Meningen va att jag skulle gå bort och hänga in tvätten i torkskåpen innan jag gick hem för kvällen. Vis 22-tiden hade jag och världens slöaste rövhål till servitör, Hasse, just kört ner några vagnar med kartonger. Jag sa då att jag skulle bort och kolla tvätten och att han skulle hjälpa mig. Då sa Hasse att han varit och kollat tvätten för fem minuter sen och att Sandra sagt till honom att om inte tvätten va klar när vi va klara, skulle vi strunta i den. Jag svalde historien och tänkte då inte på att jag hade den enda nyckeln till tvättstugan i fickan på mitt förkläde. Det kom jag på när jag va på väg hem och då va det redan för sent. Han hade alltså ljugit mig rakt upp i ansiktet för att kunna gå hem lite tidigare! Notera då att aset är 35 år gammal också.
Idag fick jag dock min upprättelse. En stund innan hemgång följde jag med Sandra bort och hämtade tvätten i tvättstugan. Då passade jag på att fråga henne om det fanns mer än en nyckel dit. Nej, va svaret. Jag sa som det va och hon sa till mig att hon inte alls pratat med Hasse igår. Sandra konfronterade iaf Hasse och gestapo-frågade ut honom om gårdagen (tisdag). Man såg riktigt svettpärlorna i pannan och dom ljugande ögonen på honom. Sandra såg det också och när vi pratade efteråt kom vi överens om att Hasse, även om själva händelsen inte va särskilt allvarlig, va väldigt patetisk. Jag fick således min upprättelse och inatt kommer jag sova sött :D
Hasse kan skita på sig, den gubbröven! :P

Imon ska jag gå upp 11 tänkte jag. Jag har beställt täckes-ryckning av min morsa så vi får se :)
Tänkte kolla på lite skoluppgifter och sola i trädgården om det blir fint väder. Dom väntar ju iaf fint så..
På söndag ska jag jobba 13-stängning så jag kommer inte till Halmstad förren måndag-lunch. Då blir det Tylösand om det är fint väder. Vill Evvi följa med så att du får lite färg på ditt bleka Värnamo-lekamen? ;)
Håll tummarna för fint väder iaf!

Nu ska jag lägga mig iaf. Ni får ha det bäst! Skriver mer imon..

Natt!

Dagens låt: samma som förra inlägget. Den e grym!!!!! :D

Longing for Halmstad

Jag är trött på Varberg och jag är trött på att dirra i det där lilla sketna diskrummet. Just nu önskar jag bara att det ska bli 15 augusti så att jag slipper skiten. Till råga på allt så ska jag ju jobba hela söndgagen nu på söndag. Jag hade hoppats att jag skulle kunna va ledig på tisdagen istället men det finns folk som motverkar mig på restaurangen och säger att jag inte alls behöver vara ledig då och att jag klarar mig ändå. "Vill du inte tjäna pengar då?", säger asen. Jo, men jag vill fan vara ledig något också, era jävla gnagare! Fatta att jag har jobbat 6 dagar i veckan hela sommaren och att jag är sliten! Desutom, de som säger detta, har haft minst två veckors semester och då är det ju jävligt lätt att säga att man orkar. Skit på er!

Igår va annars en jävligt lugn dag på jobbet och det enda jobbiga va mega-disken som väntade när jag kom in pga att den andra diskaren(?) va sjuk. Hon är alltid sjuk eller har ont nånstans så jag får ta hennes pass hela tiden. Sliten! Dessutom är jag trött på att bo hemma och misstolka inte detta som att jag är otacksam för att det är jag inte. Jag är jätteglad att jag får mat och sånt här hemma och det är skitbra, men alla ni som flyttat hemifrån vet att när man väl flyttat, är det inte kul att "flytta" hem igen..

Iaf, i måndags kväll va jag och Anna först ute å gick. Vi träffade Evvi och hennes polare i Picassoparken och satte oss ett tag på deras filt för att snarra lite. Därefter slingrade vi vidare mot galgberget. Vid det här laget va det grymt fint väder och helt blå himmel i Halmstad så det va gött. Vi gick längst upp och kollade på den fina utsikten. Sen gick vi hem och tittade på film. Morgan Pålsson-filmen och en finsk film från 1989 som heter Vinterkriget. Den senare va grymt bra och jag rekommenderar den starkt. Speciellt till Tapio då den innehåller massor av finsk patriotism :P

Igår träffade jag Lollisen och Kicki en stund och hjälpte Lolli med lite saker innan det va dags att åka till Vbg igen. På tåget hamnade jag mitt i en grupp av snattrande kineser som pratade bakom ryggen på mig, bokstavligt talat. Vid 16.15 va jag inne på jobbet och det vet ni ju hur det gick redan. Slött, va ordet!
Idag ska jag jobba vid 17 som vanligt och det verkar bli ännu en slö dag (får vi hoppas).

Vill tacka min älskling för alla Hubba-bubbor hon gav mig i söndags också. Dom ska jag sluka nu i veckan ;)



 
                                                                  mmmm....Hubba-Bubba! :D


Sen hittade jag en person på Facebook som jag aldrig trodde skulle finnas på webben då hon inte visste "hur man kommer in på det här internätet" :P en blandning mellan en Eskimå och en Japan!




                                                               Charlotte "Sälen" Claesson

Därefter kommer en............BILDORGIE!




                                                    Jag efter jobbet. Notera som vanligt flottet i pannan :P




                                                                       Min älskling! <3




                                                      Det ser ljust ut för oss, Anna :P Höhö!




                                                                               Ego! :D

Höhö! Det får vara nog för idag. Nu tänkte jag ta itu med min nionde uppgift i litteraturhistorian och senare blir det jobb som sagt. Skriver dock mer inatt om det händer något speciellt på jobbet. Ciao!

Dagens låt: Europe - Cherokee

Joakim Olsson, diskare/kock, 22, Varberg

Så hade det stått om jag varit med i Aftonbladet. Min kropp är helt utmattad och den hinner aldrig återhämta sig fullt ut heller eftersom jag bara har en hel dags ledighet. Idag jobbade jag bara 4 timmar men det kändes fan som 10. Det va totalt kaos på restarangen och det va då det hände; det va nämligen bara en kock som arbetade idag pga att det inte väntades bli så mycke folk. Han hann uppenbarligen inte med allt på en gång och jag kallades in i köket för att steka lammfärsburgare och steka lubb (en firre). Det hör inte till mina vanliga sysslor och jag fick även göra massa andra saker, typ skära grönsaker, bröd, ost och dylikt.  Allt gick dock bra och jag fick beröm efteråt med orden "du har just fått en ny anställning som kock" :P
Mellan allt matlagande hann jag även med att diska, samt tvätta och städa lite. Jag gör typ allt på restaurangen nu. Borde jag be om löneförhöjning? :D
13 till 17 jobbade jag iaf och sedan gick jag hem för att durra och åka till Halmstad 18.19. Ska strax komma tillbaka till det men först vill jag bara skryta lite till vad gäller dricksen. Ska snart ta ett kort på drickslådan så ni får se men jag skulle uppslatta summan i nuläget till, inräknat de 579(!!!) kr jag fick i lördags, att vara typ 3000-4000. Då har jag lite mindre än en månad kvar att jobba också. Trodde knappt jag skulle få ihop till en DVD med hjälp av dricksen men nu kan jag köpa flera stycken :P

För att gå tillbaka till tågresan kan jag berätta att biljettautomaten på stationen i Varberg sa att tåget va fullbokat som vanligt. Ok, tänkte jag. Jag får la stå upp då. När jag kom på tåget, som va 18 minuter försenat för övrigt, va det bara halvfullt och gott om sittplatser. Jag blev därför tvingad att köpa en dyrare biljett på tåget än vad jag hade varit tvungen att göra i automaten. SJ, om någon av er läser detta: SUG MIN FETA, SLADDRIGA RÖV ERA STORA, INKOMPETENTA JÄVLA KÄNGURUKUKAR!!!! :@
Jag hatar SJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När jag väl kom till Halmstad mötte Anna och Bosse mig på stationen. Vi gick först till Hemköp men där va allt slut så vi gick till Maxi istället. Där köpte vi godis och käk (Carbonara) för att sedan gå hem till mig och kolla på TV. Nu har jag kollat på två avsnitt av Most Haunted (Hemsökta Hus), vilket är rätt töntigt men jag gillar det grymt mycke om jag ska va ärlig :)

Om det är fint väder imon ska jag antagligen till beachen med Evvi och hennes polare samt Anna. Håller alltså tummarna för fint väder. På tisdag hoppas jag att jag hinner träffa Kicki och Lolli innan jag åker. En kram eller två ska man la hinna med iaf ;)

Nu ska jag lägga mig å sova. Skriver mer imon :)

Dagens låt: Arash feat. Rebecca - Suddenly

Kaos deluxe i Vbg!

Igår va en bra dag om man bortser från migränen jag ådrog mig i diskrummet framåt natten. Det kommer pga att det är så helvetiskt varmt inne i diskrummet. Ingen luft typ.
Dagen började iaf med att jag plågade mig upp vid 11.15. Jag satte mig vid datan och skulle skriva den sista uppgiften på Moby Dick (Val-jävel :P). Det gick alldeles utmärkt fram tils Lolli anföll mig på msn. Då kom jag av mig och uppgiften blev till slut ganska slarvigt gjord. Det va dock värt det då det va grymt mycke roligare att prata med Lollisen än att skriva om Moby Dick. Anfall mera tack! ;) senare anföll även Anna och då kom jag av mig helt :P
Anna får jag träffa imon (vilket är helt underbart då jag saknar henne otroligt mycke) men Lolli får jag vänta ett tag på att få träffa då hon inte kommer till H-stad förren på tisdag. Synd. Hade varit kul å gå allihop på Måndagsklubben innan den stänger för sommaren :)

Jaja, tillbaka till gårdagen. Efter att ha gjort uppgiften solade jag lite. Sedan var det jobb-dags igen. Finns väl egentligen inte så mycke att säga förutom att det va grymt mycke folk på restaurangen som vanligt på fredagar. Chefen stängde igen så det blev ingen dricks.......äh jag skoja, inte om att han stängde, men att det inte blev nån dricks. En av servitriserna lyckades få tag på dricksglaset innan hans labbar slingrade sig om det. 300 spänn i dricks va resultatet. Ett bord gav hela 800 spänn i dricks så det va helt ok :) har fått 700 i dricks den här veckan och då har jag inte räknat med idag....mumma!

När jag skulle cykla hem upptäckte jag att det varit nån jävel och luftat min cykel. Jävla as! Må du/ni brinna i helvetet! Jag fick alltså gå hem genom kaoset. Fy i helvete vilket kaos det va. Folk överallt och bilar överallt. Shit vilket kaos. Stackars poliser säger jag bara :P

Sen blev det durr och därefter sängen. Idag ska jag jobba vid 17 igen och jag kommer antagligen avlida då jag redan nu är "walking dead" :P jaja, tänk på pengarna Jocki, tänk på pengarna!

Nu pallar jag inte att skriva mer. Vi får se om jag fortsätter på inlägget inatt eller om jag inte pallar. Vi får la se :)

Dagens låt: Russetunes - Holidae in (satan i helvete va bra dom e!!! :O)

Until next time..

Nu är jag här igen :D

Blev inringd 15.30 till jobbet och har alltså jobbat 8,5 timmar idag. Det har väl mestadels gått alldeles utmärkt förutom att jag stuckit sönder min högra hand. Det hände när jag skulle sätta upp en bunke på en hylla ute i köket. Då råkade jag stöta till ett rivjärn och när jag skulle reflex-ta det i luften, satte jag handen rakt in i knivbladet. 3 blad gick rakt in i handen och två blad rispade handen. Det blödde rejält mycke och jag fick lägga tryckförband på skiten + att jag fick ha en plasthandske på mig resten av kvällen. Men det är lugnt nu iaf, gör bara ont när jag får typ tvål i det. Fick citron i det på jobbet och det va la inte så skönt :P
Annars har det varit mycke att göra idag me. Fick en mega-dricks idag på 579 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kr. På en kväll!!!! Det betyder att jag har fått sammanlagt 1300 spänn i dricks DEN HÄR VECKAN!!!! Sjukt!!!! :D



                                                                      Sargad hand..
 

När jag skulle cykla hem tog jag följe med Sandra............och ett fett jävla ösregn. Man va helt genomblöt efter tre sekunder. När jag kom hem va skorna fyllda med vatten och jag va som en blöt bäver. Värsta jag varit med om :O
Efter durren käkade jag marror och nu sitter jag här. Imon (idag) ska jag jobba från 13-17 och sen ta tåget till Halmstad. Ska messa Evvi och fråga om hon vill se på film med mig och Anna också. Lite fajita och godis på kvällen så är min dag gjord :)

Nä, nu ska jag lägga mig. Skriver från Halmstad imon, kära läsare (Lolli typ ;P). Hare!



                                                    Blöt som en bäver men glad ändå :D

Plötsligt händer det!!!

Idag har hittils varit en tillfredsställande dag. Jag gick ut vid 11 och spelade boll med min sladdriga lillebrorsa och sedan käkade jag en god grill-lunch. När solen sedan valde att komma fram (är fortfarande framme, wohoo!!!!) la jag mig och solade i typ 45 minuter i trädgården. Efter att ha solat var det dags för träning med hinkarna. Det va då jag upptäckte det. Mitt kors, som jag har runt halsen i en kedja, som jag fick på min konfirmation, va borta. Jag tänkte att det måste fan ha ramlat av när jag spelade boll innan men hur fan ska man kunna hitta något så litet på en sån stor yta!? Dock hade jag som en fördel att det kanske kunde blänka i solen då det är gjort av silver.

Morran och farran kom ut och hjälpte till att leta och det första farran gjorde va att skrika att han hittat kedjan i gräset. Fan va gött, tänkte jag, nu behöver jag inte leta mer. Men det va tyvärr bara kedjan, utan något kors på. Vart kunde korset ha hamnat nånstans? Vi letade i typ en kvart till och under tiden gick jag och tänkte på att om Gud finns, borde han leda mig till korset eftersom han vill att jag ska ha det på mig :P dessutom tänkte jag på den där jävla Triss-reklamen "Plötsligt händer det" och att det verkligen skulle "make:a my day" om jag hittade det. Jag tycker nämligen väldigt mycke om det förstår ni :)
Då, plötsligt hände det! :O jag va på väg in igen och skulle just skrika att jag gav upp då jag gjorde en sista avsökning med blicken på marken. Något blänkte till. Jag gick dit, fortfarande pessimistisk och vid första anblick trodde jag det va en jävla plastbit eller nåt. Det va det inte. I gräset, på kant, bakom en tuva, låg korset och blänkte. Jag blev ruggigt glad och jag höll upp det i triumf mor morran. My day is made!!! :D

Ska jobba om mindre än en timme, så jag skriver mer senare inatt som vanligt...until then... :)




                                                    Borttappad......och återfunnen! :D

Det finns egenligen inte så himla mycke att tillägga idag. Jag gick till jobbet vid 17 och slutade 23.30. Ingenting särskilt hände. Ingen dricks blev det heller eftersom chefen stängde idag. Då har dricksen en tendens att "försvinna" spårlöst..
Imon ska jag jobba igen och eftersom det är Wheels&Wings i stan nu, kommer det va rövigt mycke folk. Det är redan massa raggarbilar som kör runt med hög musik. Jävla raggare :P
Mina fingertoppar gör ont som faen också. Beror det på jobbet eller på bloggandet? ;P

Hyssen får vänta ett tag då jag inte pallar att minnas några just nu :P
En annan rolig sak som jag tänkte på va iaf att jag har sett på andra bloggar att många har olika listor. Typ vad man har på sig idag och sånt. Så tråkig tänker inte jag va utan jag ska ge er dom fem bästa låtarna jag vet, alla kategorier.

Här är den:

1. Europe - Rock the Night (haha trodde ni inte va!? :D)
2. Culture Beat - Mr. Vain
3.
Basshunter - Camilla
4. Mike Oldfield - Portsmouth
5. Maxx - Get Away

Så om någon av dom låtarna kommer nån gång, vet ni att jag gillar den ;)

För övrigt så är Jerry Springer kult!!!!! :D

Nu däremot ska jag lägga mig. Sov gott, era murklor! :D



 
                                                  Kan ni se vad som är annorlunda med mig? ;)                     

Winnerbäck - En trevlig kille :D

Ja, Lollisen, om du va tveksam på om du va avis innan när jag sa att Winnerbäck skulle äta på restaurangen, lär du inte precis bli mindre avis nu. Läs nedanstående så lär du förstå ;)

När jag kom in på jobbet idag vid 17, satt Lars Winnerbäck och hans sällskap och käkade redan. Jag kände igen honom direkt (kollade på Google innan jag stack till jobbet). Jag gick in och började diska. Efter typ en halvtimme hände det :P jag hade diskat ett par brickor, vilka hör hemma i baren ute i restaurangen. Jag gick ut för att lägga brickorna på sina rätta platser. Jag böjer mig ner och när jag reser mig upp igen står Winnerbäck + sällskap framför mig. Här följer vad som sades under den korta dialogen. Notera att inget är ordagrant då detta skedde i början av kvällen och jag därför inte kommer ihåg exakt vad som sades.

Winnerbäck: "skulle jag kunna få betala kanske?"
Jag: "visst kan du det, men jag måste hämta en annan först.."
Jag ropade på Sandra (servitris). Hon kom och började räkna på hur mycket det skulle kosta. Under tiden fastnade jag där, framför Winnerbäck, av någon outgrundlig anledning :P
Då frågar han plötsligt, från ingenstans: "vad gör du här om du inte kan ta betalt?"
Jag: "jag e diskare"
Winnerbäck: "jaså? Är det jobbigt då?"
Jag: "inte särskilt"
Winnerbäck: "(vet inte exakt vad han sa men typ så här) "vad tycker du om min musik då?"
Jag: "nja, det är inte riktigt min musiksmak..." (här kom jag på vad jag hade skämtat med dig om Lolli, att jag skulle hälsa Winnerbäck från dig ;P) "....men jag vet en tjej i Eksjö som gillar din musik. Jag skulle hälsa från henne."
Winnerbäck: "haha! Vad heter hon då?"
Jag: "Lollo"
Winnerbäck: "haha! Hälsa tillbaka!"

Därefter gick jag in i disken igen och när jag kom ut nästa gång va han och sällskapet borta.

Så...Lolli, Lasse hälsar till dig ;)

Winnerbäck va riktigt trevlig och han log brett under hela samtalet. Han såg väl ut som vem som helst I guess och jag kan ju inte säga att jag blev särskilt upphetsad av att prata med honom. Som att prata med vem som helst :)
Hade det varit Basshunter däremot...då jävlar hade jag varit i extas :D
Kul att kunna säga att jag har snackat me Winnerbäck som ändå är rätt så känd ju. Kan ju göra lite folk avis iaf ;)
Han gav dessutom en hel del i dricks så generös va han allt, vilket mina 240 spänn i dricks också vittnar om denna kväll.
Som om inte detta va nog hörde jag även hela hans konsert genom fönstret i disken eftersom det blåste ditåt..

Resten av kvällen sög dock kraftig hängpung. Det va rövigt mycke folk och mycke att göra. Dricksen va som sagt 240 spänn vilket vittnar om just detta, att det va mycke att göra.
Kolla in denna listan som jag knåpat ihop :)

Under 50 spänn i dricks: va fan gjorde jag där egentligen!?
50-100 spänn: riktigt segt och lite folk
100-200 spänn: en normal kväll
Över 200 spänn: kaos!

Bra va? :D

Jag är på gott humör som ni kanske märker. Jag har hunnit med att göra en uppgift idag också vilket e gött. 7/13 gjorda nu. Imon ska jag spela boll med illbattingen och sen jobba igen vid 17. Men nu blir det Jerry Springer :)
Hysset får vänta tills imon då jag inte pallar att skriva det nu..ni får ha överseende :)

Dagens låt:
"Camilla om du börjar frysaaaa, så kan du få komma hit och mysaaaa...så ska jag värma dig inaaaaatt..." :D

Gonatt och puss på er! Löv ya! :)

Winnerbäck på besök..

Idag gick jag upp vid typ 11-tiden. Jag hade egentligen ingen anledning till att gå upp så tidigt men jag tänkte att jag skulle va vaken när Anna kom hem från jobbet. Det sket sig dock eftersom Anna jobbade över. Därför la jag mig i soffan istället och glodde på TV. Det sög mighty röv men det gick väl an I guess. Vid 15 tog jag det som vanligt fullsmockade tåget till Vbg. Sluta resa så jävla mycke, era as! Jag käkade lite och stack sedan till jobbet och jobbade 4,5 enkla timmar fram till 21.30. Sedan kollade jag på filmen Proof of Life för att sedan sätta mig här. Där har ni min mycket spännande dag, mina damer och märrar. Imon blir väl ungefär likandant skulle jag tro. Ska försöka göra en skoluppgift och kanske sola lite om vädret (bastardo!) tillåter.

Dock va det en sak som sades på jobbet idag som jag tror kan göra vissa lite avundsjuka ;)
En av servitriserna sa + att jag själv kollade upp det i bokningspärmen, att en viss Lars Winnerbäck ska äta på restaurangen vid 17 imon, den tiden jag börjar. Hmm, namnet låter bekant...visst ja, det är det där aset som bara har gjort massa usla låtar :D ska fan gå fram till honom och säga att han suger fet baguette! Hörde jag en avundsjuk suck från Eksjö-hållet? Jag ska hälsa från dig Lolli, jag lovar ;)
Ruggig reklam för restaurangen dock! Hoppas aset ger mycke i dricks också. Annars jävlar..

För övrigt, som ni redan visste, är jag helt såld på "Camilla" (nej, jag är inte otrogen mot Anna :P). Den är så sjukt bra så att man kan lyssna på den om och om igen utan att den blir kass. Kommer inte ihåg när en låt kunde vara sån senast. Sjukt jävla bra är den iaf! Men en sak som ni inte visste är att min morsa också är helt såld på den. Hon satt och diggade till den inne på mitt rum för en stund sen. Hon gillar även den svenska versionen. Haha, min morsa har bra musiksmak fanimej :D

Det tar emot att säga det men jag längtar fan tills skolan börjar. Det är så jävla enformigt att dirra hela tiden. Sjukt tråkigt men bra pengar, vilket också är varför jag jobbar ju. Duuhh!!?? :P
När skolan börjar, börjar även alla fester. Nog för att jag blivit bjuden på fester här i Vbg också och i H-stad, men det är inte samma sak. Det är inte så många samlade i Halmstad just nu och Varberg suger sjölejon. Snart så, snart så :)
Kom in på Engelska 61-90 nu också. Nu är det skärpning som gäller! Förra terminen va kass. Den gick utför redan från början. Den här terminen är jag mitt "riktiga" jag igen. Jag brukar ju fan inte få massa U. Är ju fan bra i skolan i vanliga fall :P jaja, skit samma..nu jävlar är det hög nivå på Engelskan och då får jag också höja mig! :)

Jaja, nu ska jag lägga mig iaf. Ett hyss ska ni få och det är inte vilket hyss som helst inte. På mårtens begäran kommer idag mitt favorithyss "Bruna huset" :D

Notera att nedanstående hyss ägde rum under en period som sträckte sig från 7:an till 8:an på högstadiet. Notera också att ni inte bör göta om detta hyss om ni inte är villiga och beredda på att springa som fan. Som ursäkt för mina illdåd under ovan nämnda period kan jag säga att min hjärna inte var fullt utvecklad och att den därför inte visste vad den gjorde. Alla hyss är utförda i verkligheten. Inga namn kommer att nämnas i texten, men det va jag, Viktor, Mårten och Sebbe....oj...helvete...jaja skit samma...här har ni ett hyss!

5. Det vanliga gänget var ute och gick. Idag hade vi hittat en kundvagn. Vi hade även plasthandskar på oss. Med dessa handskar plockade vi upp all hästskit vi kunde hitta från vägen och lade i en påse, som vi i sin tur la i kundvagnen. Vi bestämde oss (väldigt sent tror jag) för att kasta påsen på ett hus. Vi valde ut ett vitt(!!) hus och jag tror det va jag som svingade påsen första gången. Splatt på husväggen! Ingen reaktion. Jag hämtade påsen och kastade igen. Splatt! Ingen reaktion. Någon av dom andra tog påsen en tredje gång och kastade den. Splatt! Vid det här laget hade en stor del av väggen skiftat färg från vit till brun (hahahahaahahaaha :D). Men detta va inte nog tyckte vi. Med Sebbe i spetsen slingrade vi in i trädgården och Sebbe började smeta ut bajjet med händerna på väggen. Då hände det. Reaktion! En gammal, sladdrig Boråsar-kärring kommer ut ur huset bredvid (till höger) och yttrar dom idag legendariska orden: "våd guuuuur niii!?" Fy fan vilken fart det blev på oss. Vi sprang till skogs, bokstavligt talat. Efteråt garvade vi som fan. Den en gång så vita husväggen va till stor del brun och förblev brun i över ett halvår efteråt om jag inte minns fel (längre?). Svårt att tvätta bort kanske? :P Där har ni "Bruna Huset" mina vänner! Vad sägs, Mårten? ;D

Gonatt!

Löning!

Idag när jag slängde ett getöga i mitt brevinkast såg jag en otroligt trevlig sak; ett kuvert. "Hmm", tänker ni då.."är miffot dum i huvet eller!?" "Såklart det ligger ett kuvert i brevinkastet". Då säger jag: skit på er! Det va inte vilket kuvert som helst. Det va nämligen från mitt jobb; LÖN! Jag hade väl förväntat mig typ 7000-8000 eftersom jag mest hade ströjobb i juni. Nedan ser ni anledningen till min upphetsning :D


11067 spänn!? Hur jävla mycke kommer jag då inte få i augusti (för juli) då jag jobbar 6 dagar i veckan nu i juli!?!? Dessutom en till lön i september (för augusti). Lägg till en estimerad total dricks på typ 5000-6000 spänn + Csn på 10000 i augusti. Ta sedan det minus dom 3500 jag betalar i räkningar. Då får jag det till.......boooyeahhh!!!! :D
Jag kommer fan ha typ 45000 på mitt konto. Måste ju fan sätta över på mitt Vbg-konto. Kan ju inte springa runt med så mycke cash på mitt kortkonto ju. Tänk om nån jävla lodis kommer och våldtar mig och snor mina pengar, går och köper en våldtäktsman som våldtar mig igen och sedan snor mina pengar igen.....eller vänta lite....det går ju i....äh screw it!
Hmm jag börjar fan bli girig känns det som..får ta och komma ner på jorden igen.....nu är jag nere...jag är lagom glad för alla pengar jag kommer få...bara lagom...som det ska va :)

Nä, nu ska jag prata om något annat så ni inte blir alltför ledsna ;)

Idag har varit en bra dag (som alla dagar när man är ledig för övrigt). Jag vaknade av att Anna kom hem från jobbet vid 12 och för en gångs skull kände jag mig utvilad. Det va länge sen sist så det va en skön känsla :)
Vi käkade Kinabox till lunch och sedan gick vi ner till glasbanken. Det blev dock ingen utgång ikväll men spriten finns iaf kvar till en annan gång. Xider: summer Edition finns det gott om i kylen :)
När jag durrade gick duschfanskapet sönder....eller jag ska kanske säga MER sönder än vad den redan va. Hela jävla duschmunstycket knäcktes av. Fick durra med slangen :P
Sedan har vi också käkat pizza och snarrat lite med Johan och Leo (som har ett inofficiellt skägg-mästerskap för övrigt :P). Därefter gick jag och Anna och hyrde film. Cloverfield och I am Legend blev det. Gillade båda två faktiskt. Cloverfield va dock den bättre av de två. Coolt filmad men lite kort kanske. IAL va också bra och jag gillar ju Will Smith så den va bra :)

Imon ska jag jobba igen. Fan va kul det ska bli! NOOOOOOOOOT!
Fet dricks ligger dock å väntar på moi..
Det suger gubbkula att jobba 6 dagar i veckan men ändå inte. Jag är sliten som en 60-årig kurtisan, men å andra sidan tjänar jag pengar som en hallick. Jag står ut iaf! I höst blir det fan fest alltså och gud nåde dig (och dig och dig och dig och...) om du inte följer med då!

Nu ska jag lägga mig iaf. Orkar inte skriva mer ändå.

So long, hoes!

Notera att nedanstående hyss ägde rum under en period som sträckte sig från 7:an till 8:an på högstadiet. Notera också att ni inte bör göta om detta hyss om ni inte är villiga och beredda på att springa som fan. Som ursäkt för mina illdåd under ovan nämnda period kan jag säga att min hjärna inte var fullt utvecklad och att den därför inte visste vad den gjorde. Alla hyss är utförda i verkligheten. Inga namn kommer att nämnas i texten, men det va jag, Viktor, Mårten och Sebbe....oj...helvete...jaja skit samma...här har ni ett hyss!

4. dagens hyss är ett riktigt elakt ett. Ja, mamma, vi ska be gubben om ursäkt. NOT! Iaf så va det en mörk höstkväll. På Haloween om jag inte minns fel. Det vanliga gänget va ute och bråkade som vanligt och den här gången ville vi göra något med ägg. Därför kom vi på den mycke enkla, men ändå så elaka planen att krossa en näve ägg i någons brevlåda. Vi valde en brevlåda (samma hus som i hyss nr. 1 för övrigt) och jag krossade äggen i den. Då märkte jag att det låg post i den. Vet inte exakt vad det va för post men post va det iaf. Skulle vilja ha sett deras min när dom öppnade brevlådan på morgonen och det luktade ruttna ägg + att det såg ut som om någon saggat i den! Haha! :D

Gonatt, era ägg!



                                                                            Bra dusch. NOT!

Get down, biatches! :D

Haha! Kände bara för att skriva en cp:ig rubrik idag :P

Först vill jag bara slänga iväg ett stort tack till Martin som försåg mig med Basshunters nya album över msn. Även om det va den Engelska versionen av Camilla så är jag grymt nöjd. Den svenska versionen är bättre men fan inte mycke bättre. Den är så bra så att jag får rysningar genom hela kroppen. När den svenska versionen släpps kommer jag ha en ny "All-time-favorit" sång. Den Engelska versionen äger alla andra låtar jag hört på mycke länge! Det är inte ens samma låt ju :D gå och ladda ner den då! Sitt inte bara där, era jävla våp!!!! :D

Ahhhhhhhhhhhhh extaaaaaaaaaaaaaaaaaas!!! Camilla på högsta volym!!!! Fy fan va bra!!! Kan inte sluta lyssna.. :P

Ähum..för att återgå till lite andra saker....typ vad som hänt sen senast (:P) kan jag väl börja med att berätta att jag jobbade 10 timmar i lördags (14-00) och därför va det lite svårt att slänga iväg ett inlägg på natten där då jag va mer död än levande om man säger så. Hur jobbigt som helst, men på tisdag väntar ca 500 spänn i dricks på mig i ett glas på jobbet :)
Jag jobbade även idag om ni undrade. Från 13 till 17.15. Jag jobbar alltså 6 dagar/vecka. Jag är helt färdig men helvete vilka armmuskler jag får. Sjukt bra träning för hela kroppen, men fan va det sliter på en. Rik (för studenter) kommer jag dock bli. Har OB typ hela tiden när jag jobbar så det blir saftiga stålar. Drickslådan är dessutom sprängfylld med sedlar. Har inte räknat ännu men om jag skulle vilja estimera hur mycke det va där i (och det vill jag) skulle jag säga att det va typ runt 15 hundralappar, 10 femtiolappar, 40 tjugolappar, massa jävla tior, femmor och enkronor..mumma! :D

Idag efter jobbet tog jag 18.19-tåget till Halmstad. Har jag förresten sagt att SJ suger? :P
När jag kom fram mötte Anna mig och vi handlade ingridienser till tacos. Evvi ville också käka med oss. Sagt och gjort så käkade vi och sedan glodde vi på film. Borat va kvällens huvudnummer och den gjorde ingen besviken som vanligt. Den va vääääääry nice!!! High five!! :D
Alla föråt sig även på godis så vi kommer väl baja ner oss allihop inatt I guess....men va fan, det va de värt! :D

Dagens känga (med hundbajs under) går till det företaget(?) som håller kvar Lolli i Oaklake så att hon inte kan va här med oss. Fy på er! :@

Dagens låt: gissa tre ggr :P

Notera att nedanstående hyss ägde rum under en period som sträckte sig från 7:an till 8:an på högstadiet. Notera också att ni inte bör göta om detta hyss om ni inte är villiga och beredda på att springa som fan. Som ursäkt för mina illdåd under ovan nämnda period kan jag säga att min hjärna inte var fullt utvecklad och att den därför inte visste vad den gjorde. Alla hyss är utförda i verkligheten. Inga namn kommer att nämnas i texten, men det va jag, Viktor, Mårten och Sebbe....oj...helvete...jaja skit samma...här har ni ett hyss!

3. ett mycke kort och simpelt. Jag och Mårten + Vigge och Sebbe ville jävlas med någon/något. Vi bestämde oss därför för att hänga en påse med hästskit på handtaget på en gammal kärrings dörr. Sedan ringde vi på och sprang och gömde oss för att titta vad som hände.Kärringen öppnade och till allas stora glädje (utom, ni vet vem :P) ramlade påsen med skit ner på trappen och splattades ut. Efter att ha garvat en stund gick vi hem till Sebbe och kollade film (vilket minne jag besitter! :O). När vi cyklade hem sen, cyklade vi förbi kärringens hus och kände då en stark lukt av såpa. Gissa vad hon hade haft den till.. ;)

Natti natti

Utarbetad!

Idag vaknade jag med grym jävla migrän. Jag hade mycke migrän när jag va yngre men det har gått över dom senaste åren. Dock verkar sporadiska attacker komma nu. Antagligen beror det på jobbet. Jag jobbar sent så jag är typ konstant trött på dagarna. Det är varmt och man får knappt någon luft i diskrummet. Detta tror jag kan vara bidragande orsaker. Migränen gick iaf över nu ikväll när jag jobbade så nu är det lugnt. Jag är utarbetad och sliten och jag är bara 22!!!! :D

Igår började jag även använda fluorsköljning. När jag va hos tandläkaren sa han ju att mina tänder va näst intill perfekta och att tandköttet va grymt mycke bättre än förra gången jag va där. Dock kunde tandköttet bli ännu bättre och för att det ska bli det, rekommenderade han mig att börja med fluor.




Min farsa använder också fluor. Man tar det och sköljer det i munnen i en minut innan man går och lägger sig. Min farsas fluor har dock bara "starkhetshalten" 0,025% medan min har 0,2%. Shit va stark den är att ha i munnen men man känner verkligen att den stärker tänderna. Därför tänker jag stå ut :)

Idag vaknade jag som sagt med migrän. Det hindrade mig dock inte från att va ute i två timmar med lillebrorsan (som suger för övrigt :P) och spela fotboll på planen här utanför. Varmt som bajs va det och jag kan ju inte påstå att migränen blev bättre, men kul va det iaf. Mina fotbollsskor passar fortfarande som handen i handsken :)




Efter fotbollen käkade jag lunch och sedan slappade jag lite och försökte bli av med migränen. Vid 17 va det jobb igen och det va la inte precis kul tyckte jag :P
Det blev dock inte så farligt, trots att det var fredag. Om jag säger att jag fick 200 spänn i dricks tänker nog dom flesta att "fan va mycke det måste varit att göra!". Inte alls, säger jag då. Jag slutade redan vid 22.45. Gött som faen!
Imon ska jag jobba vid 14 så det blir en lång dag. Usch! Ska iaf sova länge imon.

Här har ni en bild på mina nya träningsredskap också förresten ;)




Och den obligatoriska Ego-bilden så att ni inte glömmer hur jag ser ut. Profil denna gången ;P




Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Måste vila ut lite inför imon. Men jag skriver naturligvis mer imon om jag har tid och lust. Här kommer iaf dagens hyss! :)

Dagens låt: Carlito - Who's that boy (snacka om att ha en låt på hjärnan asså!!! :O)

Notera att nedanstående hyss ägde rum under en period som sträckte sig från 7:an till 8:an på högstadiet. Notera också att ni inte bör göta om detta hyss om ni inte är villiga och beredda på att springa som fan. Som ursäkt för mina illdåd under ovan nämnda period kan jag säga att min hjärna inte var fullt utvecklad och att den därför inte visste vad den gjorde. Alla hyss är utförda i verkligheten. Inga namn kommer att nämnas i texten, men det va jag, Viktor, Mårten och Sebbe....oj...helvete...jaja skit samma...här har ni ett hyss!

2. Idag kommer ett ganska harmlöst, men dock så underhållande hyss. Det va väl typ på hösten någon gång i sjuan. Jag, Mårten, Sebbe och Viktor va ute och härjade som vanligt. Vi bestämde oss för att sätta oss över en tunnel borta vid Håsten och kasta kottar på folk som cyklade förbi. Kottarna va av en hård sort så dom flög bra. Den förste som kom förbi va också den siste (för oss) skulle det visa sig. När mannen, som vi efteråt kallade "Mannen med vita mössan", kom cyklande kastade alla sina kottar. Alla missade, utom jag. Min kotte träffade gubben (som va typ i 40-50 årsåldern) rakt i nacken. Han bromsade tvärt in med orden "nä nu jävlar!". Fatta att vi sprang. Mårten och Viktor sprang in till Mårtens morsa på Håsten. Senare hävadade båse Mårten och Viktor att gubben följt efter dom, men jag och Sebbe vet att det inte stämmer. Vad som hände va nämligen att Jag lade mig raklång på gräset. Sebbe joggade typ iväg åt andra hållet, med gubben efter sig. Dock hörde eller såg inte Sebbe detta eftersom det blåste kraftigt. Jag lyckades dock varna honom genom att skrika högt och vi sprang tillsammans, med gubben hack i häl, in på en garageuppfart i närheten. Vi gömde oss där under en bil och väntade. Vi såg, livrädda, hur gubben gick förbi på gatan och letade efter oss, utan att se oss. När tillfälle sedan gavs, sprang vi också till Mårtens morsa där vi mötte upp dom andra marodörerna. Då va vi livrädda, nu är det bara kul! :D

Godnatt!

Champagne, mina herrar!

Idag vaknade jag halv 11. Jag gick upp och gjorde en skoluppgift. Sedan kände jag att jag började bli lite svag i överkroppen så då gick jag ut och hämtade två hinkar i garaget. Vad ska jag göra med två jävla hinkar, tänker ni nu? Jag tog först en massa småsten från vårt grönsaksland och la i hinkarna. Sedan tog jag en stor sten och la i varje hink. Därefter hämtade jag en våg och vägde hinkarna. Båda vägde 15 kg. Därefter tränade jag. Inte för att jag vill låta som en träningsnarkoman eller nåt, men det kändes fan bra efteråt. Jag har ju inga tillfällen att gymma nu i sommar och då kommer jag ur rytmen. Det enda jag tränat hittils i sommar är magen, vilket funkat grymt bra iofs eftersom mina magmuskler är som sex stora jävla äpplen just nu. Känns gött och ser gött ut :P
Dock vill jag även träna andra muskler på överkroppen i sommar, även om jag vet att jag inte kommer förtvina om jag inte gör det. Därför fixade jag lite gratis-redskap. Smart va? ;)

Vid 17 väntade ännu en bajsig dag i disken. tisdag, onsdag och torsdag är s k mellandagar i disken; det händer inte nämnvärt mycke alls. Dock lyckas jag alltid få över 100 kr i dricks. Idag blev det t o m 110 kr. Dom stora drickspengarna kommer på fredag-lördag ju :)
I vilket fall som helst hände något på jobbet idag som jag tror är få förunnat. Ett gäng på fyra pers satt och käkade. Dom beställde in en champagne-flaska för 600 spänn. Dock drack dom inte upp allt, vilket vi (jag + två kockar) märkte efter dom gått. Flarran kom på något sätt in till köket därden blev stående. En av kockarna sa åt mig att hämta tre champagneglas och eftersom jag visste vad som väntade, gjorde jag det direkt. Sen kom det sig alltså att vi stod, mitt under arbetstid, och skålade i 600-kronorschampagne. Den va inte lite god heller. Champagne, mina herrar! Skål! :D

Imon ska jag göra min sista skoluppgift och sedan ska jag jobba igen. Inte så intressant kanske, men som ni ser hittar jag alltid något att skriva om ändå. Tycker att jag förtjänar en eloge som underhåller med ett nytt inlägg varje dag :)

Sen tänkte jag påbörja en liten serie här på bloggen. Ni kommer väl ihåg att jag för något inlägg sedan skrev att jag kanske skulle berätta om ett hyss jag gjort. Nu är stunden alltså kommen. Jag kommer berätta ett nytt hyss varje dag och när jag fått slut på hyss att berätta om (jag gjorde inte hur många som helst för fan :P) kommer jag lägga upp en omröstning på vilket hyss som är roligast. Det låter la bra? :)

Notera att nedanstående hyss ägde rum under en period som sträckte sig från 7:an till 8:an på högstadiet. Notera också att ni inte bör göta om detta hyss om ni inte är villiga och beredda på att springa som fan. Som ursäkt för mina illdåd under ovan nämnda period kan jag säga att min hjärna inte var fullt utvecklad och att den därför inte visste vad den gjorde. Alla hyss är utförda i verkligheten. Inga namn kommer att nämnas i texten, men det va jag, Viktor, Mårten och Sebbe....oj...helvete...jaja skit samma...här har ni ett hyss!

Dagens hyss:

1. Jag börjar med en av mina favoriter för att få upp ert intresse lite. Det va en kväll i oktober om jag inte minns fel. Jag, Viktor, Sebbe och Mårten va ute och hyssade. Det va kallt och mörkt. Vi hade bestämt oss för att busringa på några dörrar. Sagt och gjort så stod vi alla beredda att ringa på en dörr. Dörrens läge va perfekt för busringning då den kunde ses från ett mörkt skogsbryn bara tio meter därifrån. Tanken va att alla skulle springa ditt och gömma sig efter att jag ringt på. Men precis innan jag skulle gå fram säger Mårten till Sebbe: "jag slår vad om att du inte vågar pissa i deras rabatt". Naturligtvis skulle Sebbe bevisa att han visst kunde detta och ställde sig och pissade precis utanför dörren. Då passade jag på att springa fram och ringa på. Fy fan vilken fart Sebbe fick. Med byxorna nere sprang han efter oss in i den mörka skogen. Han snubblade flera gånger på byxorna och fick lera på sina ädlare delar. Vi garavde ihjäl oss och Sebbe slog oss medan vi garvade. Det va det värt! :)

Ett nytt hyss imon gott folk. Gonatt!

SJ är bäst!

NOOOOOOOOOT!!!!!

Vill först bara säga att anledningen till att jag inte skrev något inlägg inatt va att Varberg blev anfallet av ett stort åskväder och min lillebrorsa drog ut sladden till datorn. Sen kollade jag ju på Jerry Springer också, så det fick va så länge ;)

Igår vaknade jag iaf i Halmstad. Gjorde väl inget speciellt på dagen och tog tåget vid 15 till Varberg. Eller jag trodde iaf att det va vid 15. På tidtabellen stod det "avgång Halmstad 15.00 - ankomst Varberg 15.32". MY ASS!!!! För det första va tåget tio minuter försenat pga "lokfel" (inkompetens) i Halmstad. När det väl kom iväg stannade det nästan direkt igen; för att släppa förbi ett annat tåg trodde jag, men icke. Utanför (typ en mil före + efter) Falkenberg körde tåget som vanligt långsamt. Sedan stannade det utan förklaring ännu en gång, mitt på spåret, efter F-berg. 16.00 va tåget framme i Vbg. 28 (!!!!!!) minuter försenat. Hur jävla usla får man bli!? Nästan en halvtimme försenade och det va inte ens dåligt väder eller något sånt. SJ suger så jävla hårt att sugproppen blir överflödig. Så jävla usla!!!!

Sedan, vid 17, va det dags att börja ännu en spännade(not) arbetsvecka i disken. Det va la ganska lugnt hela kvällen och det fanns inte så värst mycke att göra. Jobbade till 23 och fick dessutom en hundralapp i dricks. Idag ska jag jobba vid 17 igen men det är sunkigt väder som faen idag så jag hoppas på lite folk.
På tal om sunkigt väder; det verkar som om åskan va kvar större delen av natten. Jag och resten av min familj, vaknade nämligen av en mega-knall på morgonen idag. Det va bara en stor jävla knall och sen blev det tyst. Väldigt mysko, men jag somnade snabbt om igen :)

Jaja, det glömde jag nämna. Igår när jag kom hem runt 16-tiden, väntade en gammal Varberg-kompis på mig här i vardagsrummet. Viktor heter han och vi gick först i paralellklasser från ettan till sexan på grundskolan. Sedan gick vi i samma klass från sjuan till nian. Där hände en hel del roliga saker som jag kanske kan berätta om. Lite "hyss" kan man kanske säga :P eftersom jag vet att min morsa läser detta ska jag berätta det extra detaljerat också :D
På gymnasiet va vi bra kompisar även där och vi va ett gäng som umgicks ibland, även om jag hade kompisar från den nya klassen också. Det va iaf kul att ses igen och vi bestämde att vi sskulle träffas snart igen.
SOm jag skrivit innan har jag ju tappat kontakten med dom flesta av mina "gamla" kompisar så jag tycker det va jätteskoj jag. Dock tycker jag jättemycke om mina Halmstadskompisar också :)

Nu tänkte jag faktiskt ta itu med ännu en skoluppgift. Har bara två stycken kvar på "min del" av de tolv som jag måste göra. Johan har dom andra sex och sedan ska vi kolla på varandras och "dra nytta" av varandras svar :)

Skriver mer inatt om jag inte blir överfallen av mer åska..




                                                      Inte så fint sommarväder precis :S




                                                                                            Ego ;)




                                                                        Jag är uppe sent på nätterna :)

Damn! :O

Det är sällan jag blir chockad av våld på TV, avtrubbad (likt hela min generation) som jag är av allt våld jag redan sett. Idag hände det dock! Chockad är väl ett starkt ord, men förvånad över att det bara va 15-årsgräns på filmen måste jag ju va. Vilken film snarrar jag om? Den nya Rambo-filmen såklart..
Först vill jag bara säga att jag tyckte den va helt ok. Krigsscenerna va magnifika. Brutaliteten va....ja..ENORM!!!! Det finns ingen film, och jag har fan sett många brutala filmer, som kan mät sig med den här! Allverligt!? Det va barn som blev bajonettade hit, flygande huvuden dit, lemmar överallt och grymt mycke blod. Speciellt slutstriden, när Rambo slaktar med kulsprutan....jag finner fan inga ord för hur brutalt det är! Ben och armar, huvuden och kroppar bara flyger omkring. Grymt snyggt gjort, men fy fan va brutalt! Borde vara minst 20-årsgräns på den..
När jag, jag av alla personer, jag som är så avtrubbad av allt våld jag sett, sitter och skriker "fy faaaaaan" i soffan när blodet sprutar....då är det fan brutalt alltså! Vad säger jag om detta då? Se den!

Den andra filmen jag såg va National Treasure 2: Hemligheternas Bok. Egentligen en ganska töntig film, som ettan, men jag kan inte hjälpa det...jag gillar den. Att jag gillar den beror nog mest på mitt stora historieintresse. Jag blir grymt fascinerad av sånt. Hoppas att jag kan jobba med något som har med historia att göra i framtiden..

Annars har jag inte gjort ett skit idag. I vanliga fall skulle jag sett detta som en bortkastad dag i mitt liv, men icke den här gången. Varför? Jag behöver minst en dag i veckan då jag bara kan göra ingenting. Jobbar ju röven av mig och dessutom har jag ju massa skoluppgifter, usel som jag är, att göra. Imon ska jag alltså jobba igen, vilket suger pung, fast ändå inte. Pengar är ju alltid pengar så att säga :)

En rolig sak som jag fick reda på idag va att Evvi kommer till Halmstad på torsdag eller fredag. Jag kommer naturligtvis inte hit förren på söndag men då och speciellt på måndag kan det bli riktigt skoj. Måndagsklubben är ju på måndagar och jag vet redan att några personer vill va med. Det kan bli riktigt kul.....förfest här? ;)
Synd att inte Lolli kan komma bara. Rolighetsnivån höjs med 100% när hon är med. Det kommer dock fler tillfällen :)
Ett tips till Evvi är att om du fjäskar för Anna när du kommer, typ på fredag/lördag, kan du få både bakelser och se på dom filmerna jag nyss nämnt. Anna sov nämligen när jag tittade och hon har dom tills nästa måndag så.. *pika pika* ;) ;) ;)

Annars vet jag inte vad mer jag ska skriva om. Ska lägga mig nu. Skriver imon efter jobbet. Bör inte bli för sent. Förvänta er alltså ett inlägg runt 01 typ ;)

Ciao!

Hot nights in Halmstad!

Heta dagar går också bra, bara jag är ledig och befinner mig i Halmstad. Har jobbat sex dagar den här veckan. Jobbade alltså även idag och även om pengarna forsar in, måste jag säga att jag är sliten som en använd kondom..
Nu är jag dock ledig, men bara tills 17 på tisdag. Då drar ännu en jobbvecka igång. Som vanligt ska jag dock egentligen inte klaga då jag tjänar multum på att jobba så mycke som jag gör, men lite vill man ju hinna va ledig också. Har räknat ut att den totala drickssumman för den här veckan, bara den här veckan alltså, är runt 1100 kronor. Det är sjukt jävla mycket för en vecka! Räknar på hur mycke det blev efter sommaren sen. Mer spännande så :)

Idag jobbade jag från 13 till 16.45. Sedan durrade jag och tog sedan tåget till Halmstad. Naiv som jag är trodde jag inte att folk höll på att åka runt 18.20 på en söndag, men fy fan vad fel jag hade. Skittåget va överfullt som vanligt och det fanns fan knappt plats att stå ens! Jag fick fan sitta i luften hela vägen. Det är sjukt att det alltid är överfullt! Det enda bra är att man slipper köpa biljett, vilket betyder att man åker gratis bara man står upp. Tåget har dessutom börjat åka snabbt utanför Falkenberg nu igen vilket är bra eftersom det tog en kvart längre innan. Dock suger SJ fortfarande stor stjärt!

När jag kom till Halmstad gick jag direkt till Nyhem. Jag och Anna käkade pizza och sedan kollade jag på The Unit och därefter en Van Damme-film. Den sög.....på ett bra sätt ;)
Nu har jag precis tittat på två avsnitt av hemsökta hus. Fan vilken smörja det är alltså. Dom är ju fan helt jävla paranoida hela bunten. Tills jag ser ett spöke med mina egna ögon, inte på TV (man ser ju aldrig något ändå, man bara hör massa "ljud"), tänker jag vägra att tro på att dom finns. Vad fan tror dom att dom ska få se!? Hattifnattarna eller? Spöket Laban? Jävla fegisar! Så om någon känner ett spöke kan ni ringa till.............................GHOSTBUSTERS..da da da da...who you gonna call!? ......GHOSTBUSTERS.......I think you better call....GHOSTBUSTERS..da da da da.....

Imorgon tänkte jag göra.....öh....något typ....vet inte riktigt. Om det är fint väder blir det stranden, men chansen att det är fint väder den enda hela dagen jag är ledig är lika stor som (insert small word here)..äh....eh...ja..ni fattar my point ;)

Om man tänker efter är sommaren en rätt så tråkig tid. Det kanske är kul om man bara kan ligga och slappa på stranden med polare men för mig som har tappat kontakten med alla mina polare i Vbg suger det. Det är ju inte så kul att ligga på stranden själv och Anna jobbar ju i Halmstad. Dessutom jobbar jag ju hela tiden. Jaja, man får väl va glad ändå I guess. Jag kan iaf skratta all som legat och stekt på stranden i ansiktet i höst. Varför? Jag har pengar, det har inte dom (om det inte är rikemansbarn typ, då kan dom suga min salta pinne :)

Ni som känner mig vet att jag har två fobier här i livet. Den ena är frigolit, eller snarare ljudet den gör. Får kväljningar bara jag tänker på det. Vet inte hur eller varför det började men så är det iaf.  Det kanske verkar kul att plåga mig med det, men jag mår faktiskt illa på riktigt när jag hör det............................vänta lite...lite kul är det kanske ändå...för er alltså :P Banna frigolit!!!
Den andra fobin är hårstrån i maten. Ser jag ett hårstrå i maten kan jag inte äta mer av den. Det är så jävla vidrigt. Här vet jag dock vad källan är; en gång fick jag nämligen ett pubishår på min pizza. Urk! *spyyyyyyyy*

Nu har jag inget mer att skriva så jag spottar ut några bilder itstället. Håll till godo :)

Dagens låt: Yves Larock feat. Roland Richards - Zookey (lift your leg up) -----> Damn va bra! :D


                                                                    Blå himmel över Varberg i Lördags



                                                                Vinbärsbuske i vår trädgård :)



                                                                    Jag bygger på brännan :)


                                                          Läskad, Lolli? ;D



                                                                              Gubbar!



                                                                                       Fint område..



                                                                   Inte fullt så fint område..

Kaotisk kväll med många känslor

Jag är helt färdig. Igår jobbade jag från 17 till 01. Inte så farligt tänker väl ni då, men fy fan va jävligt det va! Inte en stunds vila fick jag. Så fort jag bara ut något från disken, kom det in dubbelt så mycke igen. Det kändes som om det va en miljon människor där, även fast det inte såg ut att vara särskilt många alls. Pga allt springande och lyftande etc är jag nu helt förstörd och har verkligen ingen lust att jobba idag. Då är det tur att Sandra från restaurangen ringde innan och sa att jag kunde komma in 17 istället för 14 som va bestämt sen innan. Gött! Det är ju medeltidsdagar på Varbergs fästning nu så det är grymt mycke folk och eftersom restaurangen ligger just på fästningen, är det dit alla turister (mest tyskar) går. Men jag ska väl egentligen inte klaga alltför mycke. Förutom att jag va duktig igår och gjorde en hel uppgift i litteraturhistorian och förutom att jag tjänade över 850 spänn på lönen, fick jag även 380 riksdaler i dricks. Ja, ni hörde rätt! 380 spänn....i dricks!!!! Det är för fan nästan fyra normala timlöner. Helt sjukt grymt!

Tog mig en titt i min lilla låda där jag förvarar alla mina drickspengar. Den är proppfull med sedlar redan. Jag tänker dock inte räkna på hur mycket jag har ännu. Det gör jag efter sommaren. I den här takten lär jag lätt komma upp, om mina beräkningar stämmer, i minst 5000 spänn. Det blir alltså ingen dålig DVD/kabel :P

Nog om jobbet för nu. Jag vill skriva om en annan sak som jag upptäckt, kanske inte på senare tid, utan redan för ganska länge sen. Dock har jag aldrig riktigt brytt mig om att kommentera det förut.
Jag är iaf en person som gillar att säga vad jag tycker om saker och ting, vilket ni som känner mig bör veta vid det här laget ;)
Det inkluderar alla sorters känslor, både för personer jag tycker om och för sånna jag inte tycker om. Dock har jag märkt att det inte alltid, och inte med alla personer är så smart att säga vad man tycker, varken om den personen man pratar med eller om andra personer. Vissa tycker helt enkelt inte om att jag är så rakt på sak.
Det jag vill säga är att om du vill vara kompis med mig får du räkna med att jag säger vad jag tycker om folk. Det finns inget som kan ändra på det och jag tänker definitivt inte ändra på mig. Nu är det sagt :)

Sen vill jag bara ge en hink med härsken avföring till alla människor som går/cyklar mitt i vägbanan och inte bryr sig om ifall det kommer någon bakifrån som cyklar snabbare än deras sketna snigelfart. Blir lika arg varje gång!!! :@
Dessutom har dom mage att bli förnärmade om man cyklar förbi nära dom. Skyll er själva, era långsamma sumprunkare!!!!

Nä, nu tänkte jag faktiskt slingra ut och lägga mig lite i skuggan, eventuellt solen och lata mig tills jag ska jobba. Gött som faen säger jag! :D

Imon blir det Halmstad! See ya!

Dagens låt: Russetunes - Teenage mutant ninja turtles

Och här kommer nummer 100!!!!!

Gott folk, det här är mitt inlägg nummer 100! Jag kommer inte ens ihåg mitt första inlägg om jag ska va ärlig. Det är iaf kul att jag hållit på så här länge som jag gjort och även fast jag vet att det typ är en halv person som läser min blogg, tänker jag fortsätta ett bra tag till. Det händer ju alltid saker så det är svårt att "få slut" på saker att skriva om...........och ja, det va en pik, Lolli ;)

Idag på jobbet va det inte särskilt jobbigt alls. Eller det hade inte varit särskilt jobbigt om jag inte hade spelat fotboll med battingen i två timmar innan idag. Är helt slut i kroppen och huvet. Termometern visade 39 grader i solen innan idag vid 17. Ruggig värme va det och man kunde knappt röra sig utan att bli svettig. Saken blev ju inte direkt bättre när man kom in i diskrummet. Där är det redan varmt och fuktigt så det blev som en regnskog där inne. Damn va jag svettades (kolla pannan på bilden! :P). Det gick som sagt bra iaf och det va rätt så lite folk. Det lugnet förvinner dock imon. Fullbokat + drop in är det som gäller då. Räkna alltså inte med ett inlägg förren på dagen efter natten imon då jag antagligen kommer bli kvar på jobbet ett bra tag. Fy fan! Mina fingrar är kaputt, min rygg är kaputt och mitt huve är kaputt. Men jag lever och därför jobbar jag två dagar till den här veckan :)

Imon tänkte jag gå upp vid 11 och göra en skoluppgift. Sedan ska jag nog sola lite (om det är fint väder) och därefter blir det jobb. Väldigt kul och spännade dag alltså. NOT!



                                                                                   Mr. Skabb :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eftersom det här är inlägg nummer 100, ska jag dedikera det till en person, nämligen den personen som jag älskar mest av alla i hela världen; Anna.

Det här är till dig Anna..

Det finns egentligen inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig. Det är som att jag saknar en del av mig själv när vi inte är tillsammans. Ibland längtar jag så mycket efter dig så att jag bara vill dö för att slippa plågan. Men sen tänker jag; om jag dör kommer jag ju aldrig få träffa dig igen, så jag lever ett tag till. Om jag någon gång skulle känna mig nere och saker bara är skit, tänker jag bara på dig så går det över. Du gör mig glad. Du gör mig lycklig. Du gör så att livet blir som en Arsenalmatch, fint. Jag vill aldrig vara utan dig. Det finns inget liv utan dig. Jag kommer finnas vid din sida för alltid och inte ens döden ska skilja oss åt. Du är min ängel. Jag älskar dig, Anna.

Godnatt..

Mr. Vain

Det är jag det :D
På jobbet igår märkte jag att jag gick runt och kollade hur min frisyr såg ut hela tiden. Jag tittade i kakelplattor, fönster, speglar och allt annat man kan spegla sig i. Jag tänkte inte på det då men jag är nog rätt så fåfäng när det kommer til kritan. Men det är la inget fel på det eller? Eller? :P

På dagen igår, efter tandläkarbesöket, lyckades jag med konststycket att göra en hel uppgift utan att bli distraherad av något. Jag är stolt över mig själv! Bara 3 st kvar av "mina" uppgifter. Sen ska jag också kolla på dom 6 som Johan gjort och typ skriva av dom, men ändå inte. Ska iaf utgå från dom. Tänkte försöka göra en nu, även om jag är seg som en sladdrig rumpa pga att jag spelat fotboll med illbattingen i typ 2 timmar i den ruggga värmen.
Termometern visdade 29 grader i skuggan men steg sedan till 30. Det är varmt, om man säger så :P

Jobbet igår gick fint. Va nästan inget fol alls och jag jobbade bara från 17 till 22.45. Dock fick jag ändå 130 spänn i dricks vilket är grymt mycke för att inte ha gjort något typ. Kruxet är att man får pengarna från lunchen också, vilken jag inte va med på ens. Det är grymt gött med tanke på att jag fick 300 spänn sammanlagt förra året i dricks. Snåla jävlar!
Ska jobba idag med, även om jag känner för det lika mycke som jag känner för att bli våldtagen av en struts, dvs inte alls! Men jag ska inte klaga. I höst sitter jag där med en grym DVD + en kabel från TVn till datan (eller bara nån av dom, vi får se :P) och en jucuzzi i badrummet.....eller vi skippar nog jacuzzin förresten ;)

Jaja, jag tänkte börja med uppgiften nu iaf så jag blir klar. Skriver mer inatt om jag pallar. Ha det brau tills dess :)

Lite bilder att kölla på så länge :)

Dagens låt: Stian K - Nights in Palma






                                                                 Som sagt, Mr. Vain ;)




                                                               Vår altan, redo för lunch :)




                                                       Varmt idag. Vad tycker jag om det?




                                                                 Jo, att det är väääry naaaajs! :D

Grymma tänder!

Anledningen till att jag inte bloggade inatt är enkel; jag jobbade till 01.15 och jag skulle upp 07.30 för att gå till tandläkaren. Jag är alltså helt förstörd just nu och ni som känner mig vet att jag inte kan sova på dagarna. Därför kommer jobbet idag vid 17 bli en plåga men jag får sova ut imon istället.

Igår hände en del saker kan man la säga. Först gick jag upp och durrade. Sedan gick jag och Anna en promenad bort mot Klackerup-området. Där stötte vi på Lolli + Kicki + Linnea som skulle hämta ut Lollis nyckel. Vi slog följe med dom och hämtade nyckeln. Därefter gick vi till Lollis nya lgh (med fin utsikt över min lgh för övrigt ;P) och bar in massa saker. Det första som slog oss när vi kom in va dock avloppslukten från toaletten. Det luktade inte nice om man säger så. Sedan flyttade vi även in saker från min källare och därefter åkte tjejerna hem till Oaklake igen (tror jag :P).
Kul att jag hann träfa dom och hjälpa till lite iaf. Blir kul i höst när alla bor så nära varandra :)

Vid 16 tog jag Örebajståget till Vbg för att jobba. Jag kom till jobbet vid 17 och det va fan ingen rolig syn som mötte mig. En sak kan dock kontateras innan jag går in på alla otrevligheter; den andra diskaren, Rebecka, är totalt, komplett, grymt värdelös! Hon lämnar alltid massa disk, hon städar aldrig, hon kan fan inte ens sortera tallrikarna i olika högar. Är det någon som säger till henne? Knappast! Är det någon som säger till mig så fort jag gör något litet misstag? Japp! Direkt! Jävla svin!

I vilket fal som helst va det värre än vanligt på jobbet igår. Förutom att det låg ett berg av disk och väntade på mig, va också kranen + slangen som jag använder för att skölja av disken med (för att den ska bli ren lättare) trasig och läckte. Den gick inte att använda utan att det sprutade vatten överallt. Därför fick jag diska allt två gånger för att få det rent. Det va grymt sinkande! Att det första jag gjorde när jag kom dit va att skära mig rätt så djupt i tummen (bild), gjorde ju inte saken bättre precis. Blodade ner allt jag tog på och en av kockarna va tvungen att lägga tryckförband på den. Resten av kvällen va det rätt så lite folk, ända fram tills 22 då det kom typ 30 pers samtidigt. Dom satt och skrålade (på en tisdag!!!!) fram till klockan 00.45 typ. Sedan städade jag och cyklade hem. 8 timmar + en kvart jobbade jag. Mycke för en tisdag. Dock ska jag inte klaga (även om jag är totalt ledbruten) eftersom jag tjänade bra med pengar + att jag fick 110 spänn i dricks.

Jag har bestämt mig för att alla pengar som jag får i dricks, ska gå till en ny DVD, då min gamla avlidit. Hur fin och bra DVD det blir beror på hur mycket jag får i dricks under sommaren. Det bådar dock gott. Efter att ha jobbat typ 16-17 ggr (tror jag) har jag redan fått en bra bit över 1000 kr i dricks. Har ju en och en halv månad kvar också! Haha! Det kanske räcker till en Blu-ray till å med :D
Fina filmkvällar i höst nalkas iaf ;)

För att gå tillbaka till min förehavanden, kan jag säga att jag la mig inatt runt halv 3. Jag gick upp halv 8. Tandläkaren väntade och jag hade inte varit hos dom på typ två år. Därför förväntade jag mig att ha massa hål (som vanligt, vilket inte är så konstigt med tanke på hur mycke godis och läsk jag häller i mig :P). Resultatet av besöket blev dock det som det alltid blir; inga hål, fina tänder och en ändring från förra gången: mycke bättre tandkött. Jag har grymt starka tänder helt enkelt och det är väl något att va stolt över I guess :)

Nu sitter jag alltså här, seg som en våldtagen rullator och ska just börja skriva på en skoluppgift. När den är klar, vilket jag hoppas den blir snart, ska jag gå ut och sola i trädgården då vädret här i Vbg (och säkert på många andra ställen också) är grymt bra. Så ni får ha det bra tills nästa gång jag skriver och om inte.....skit ner er!!!! :D

En uppmaning: akta dig för våldtäktmän på första våningen, Lolli! Dom dansar inte! ;D



                                                   Aj! :( (hehe det ser ut som en.....) :P













                                                             Kan kosta på mig ett leende ;)

O heliga ledighet!

Idag har jag gjort massa ansträngande saker. Fan va jobbig dag det har varit. Jag har slitit från soluppgång till solnedgång. Från dusk til dawn..............äh vem fan försöker jag lura egentligen...jag har inte gjort ett skit! :D
Sov till 13, käkade lunch, hämtade Evvis böcker/tog en promenad med Anna (bevis längst ner ;D), snarrade med Lolli på msn, snarrade med Evvi på msn, snarrade med Sandra på msn, käkade tacos, kollade på TV och kollade på TV. Lägg till några toalettbesök på det så har ni min dag! Fan va dåligt samvete jag har för att jag kastat bort en dag ur mitt liv! NOT! :D

Ni anar inte hur mycke den här ledigheten gör för min ork. Det är grymt slitsamt att jobba minst 7 timmar per dag i den där disken (bra pengar dock *gnider handflatorna och ser girig ut*). Min rygg har fått vila upp sig och jag är redo för en ny vecka imon vid 17. Denna veckan kommer suga stjärt eftersom det är medeltidsdagrna på fästningen i Varberg nu i helgen = rövigt mycke folk = folk blir hungriga = dom invaderar restaurangen = jag får slita röva av mig = massiv dricks *gnida, gnida*
Tur att man har fått vila upp sig, som sagt. På dagrna måste jag dessutom göra dom där äckliga uppgifterna också, men ju fortare jag gör dom, desto snabbare kan jag slappa. Dom väntar ju ändå fint väder hela denna veckan så..

Imon kommer Lolli, Kicki och Linnea hit för att hämta Lollis nyckel + att vi ska hämta in lite saker till hennes lgh också. Kul att hjälp till bara tycker jag. Inte så tungt den här gången heller :)
Hoppas att man får en sittplats på tåget imon bara. Orkar inte stå upp hela jävla tiden. Sug röv, SJ!

Nä, nu ska jag hitta the hay! Sov sött! Imon bloggar jag från det variga berget igen..



                                                                               Beviset ;)

RSS 2.0