Waiting for saturday :)

Nu är allt gjort som ska göras. Jag har gymmat, varit på stan och köpt två..............jävla geting! Försvinn! Ahhhhhhh............................................äh var va jag nu..? Jo, jag va nere på stan och köpte två T-shirtar på Jack and Jones (typ det enda stället jag köper kläder på) och dessutom gjorde vi ett ytterst nödvändigt stopp på allas vår Glasbank. Ett uttag gjordes där i form av booooze till festen imon. Om det är någon gröda som är intresserad kan ni ju alltid kråla til Nyhem vid 5. Då blir det grillning och allmänt mys. Sedan är det väl tänkt att vi ska förfesta och supa lite för att sedan gå till Sommarfesten på Kåren och supa oss fulla på billig sprit. Därefter blir det förhoppningsvis film tills vi inte orkar mer :P

Jag monterade just ihop min nya grill som jag köpte igår. Fy fan vad jag hatar pilliga saker, men efter många frustrerade skrik gick det. Må han som konstruerade den brinna i helvetet! :)
Jag har egentligen inget att säga, sitter och väntar på Stargate SG1 och att Anna ska bli klar med sin hemtenta så att vi kan köpa mat och godis. Nä, ni får kolla på några bilder istället..orkar inte skriva mer just nu. Skriver mer imon efter festen!

Adios gringos och señoritas!


image63

                                         God mat kommer lagas på denna imon..




image64

                                                           ...dock inte mina tår :P
                       

image65

                                                        Nyhem, Halmstad, 17.00 (i skuggan) :D

Hemtenta at night

Jag har just skickat in hemtentan. Den blev på nio sidor och jag är inte nöjd :P va nere hos Johan innan och om jag säger "fråga 3 - Deixis" får båda han och jag frispel!!!!! Jag är så aaaaaaaaaaarg :D värsta frågan någonsin!
Nu är skolan iaf slut för terminen och jag kan få högst en omtenta i Augusti. Nu är det istället lördag som nalkas och jag å Anna har t o m köpt en ny bärbar grill som ska göda oss på lördag. Det blir fina spett på den, Lolli ;)

Idag har jag annars varit och klippt mig...kort....känner mig naken, men det blev väl fint I guess. Min naturliga hårfärg syns för första gången på flera år typ..
Vi får la se om det blir nån slingning :)
Köpte även en ny kontorsstol idag och den är fan inte att leka med asså! Grym är den!

Orkar inte skriva mer nu utan jag ska lägga mig (kolla på klockan för fan!!!!! :P)...min stavning påverkas också märker jag...öhhhh...seg..ni får lite bilder att kolla på istället. En söting-katt som slingrar runt på Nyhem, klockan jag gav Anna när hon fyllde år, jag i ny frilla och dessutom min nya datastol..håll till godo.....natt!..........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz






image62





image59




image60



image61

Lagen om allts jävlighet

Det finns en oskriven lag som kallas "Lagen om allts jävlighet". Kortfattat handlar den om att när en sak går bra för dig, går något annat åt helvete. Det behöver inte vara stora saker det handlar om utan kan vara även de minsta. Allt kan aldrig vara helt perfekt. Det måste alltid finnas något du kan störa dig på.

Som ett lysande exempel på detta kan jag nämna att jag, som jag skrev i mitt förra inlägg, fick mitt U ändrat till G på litteraturhistorietentan. Lycka! Jag har dessutom bara en fråga kvar på hemtentan och på lördag är det fest med folk jag tycker om :) och som grädde på moset är jobbet fixat i sommar + att jag sitter och käkar på en fet gurka just nu. Kan det bli bättre?
Då kommer Mr.  Lag-om-allts-jävlighet och hälsar på såklart. Han har sett att lilla Jocki har det bra och mysigt i sin lilla lägenhet. Han har just hyrt "Mr. Woodcock" och har bunkrat upp med chips och läsk. Han är så lycklig så! Men vänta..DVD:n går ju fan inte å sätta igång!!! Vi testar att dra ur och sätta i kontakten...jippie den funkar igen!!! *3 minuter senare* k*uken! DVD:n självdör!!!! "#%"%&#%&#&#&#¤!!!!!!!!!!!!??????? Den är kaputt, som man hade sagt i Ryssland. Tack för den, Mr. Lag-om-allts-jävlighet!!!! Nu måste lilla oskyldiga Jocki köpa en ny DVD för det kostar fan mer att laga den än att köpa en ny!!!!! :@ Olycka!!!!!

Nää jag är så jävla sur just nu så att jag kan spricka!!!! DVD:n åker snart ut genom fönstret asså!!!! Ett sista försök imon, sen ryker den!!!

Lagen om allts jävlighet, gott folk! Den finns där ni är, va så säkra!

U blev G!

Va på tentagenomgång vid 11 idag. Det va litteraturhistoriatentan som jag ville ha dom rätta svaren på så att jag kunde plugga till omtentan i Augusti. Jag fick lite mer om man säger så :D
Jag fick alltså 31/58, vilket va U. Det visade sig dock att min lärare hade slarvat en del och gett mig poäng som jag inte skulle haft samt missat poäng som jag skulle haft. Det första jag fick veta va att G-gränsen inte alls låg på 65% av maxpoängen utan bara 60%. Det betydde att G nu låg på 35 istället för 38. Jag va alltså 4 poäng från G. Efter att ha gått igenom tentan visade det sig att jag skulle haft 3,5 poäng till, alltså 34,5 poäng. En halv poäng från G! Fy fan va surt, tänkte jag! Det visade sig dock snabbt att man rundar uppåt i sånna här fall och G var nått! :D
Jag försökte att verka ödmjuk och inte fira alltför mycket och jag lyckades med det också. Med näven knuten i triumf gick jag iaf ut därifrån (lärarrummet) och gick å gymmade istället. U blev G!

Dessutom ska jag klippa mig på torsdag och Lollisen ska slinga mig på lördag i utbyte mot att jag jobbar på två av Nollepubarna i Augusti. Det va ett bra byte.....hoppas jag ;)
Annars blire fest på lördag och biljetter är redan inköpta. Lolli kommer ner från Eksjö och förgyller vår fest också. Vi ber vädergudarna om fint väder på lördag eftersom vi ska grilla. Annars hoppas jag på en grym fest på lördag och mycke folk :)

Nu återgår jag till hemtentan..

Dagens låt: Africa Bambaata - Feel the Vibe


image58


                                                           Me like this letter :)

Från variga berg till städer av halm..

Japp, så skulle man kunna sammanfatta vad som händer i mitt liv just nu. Har jobbat tre gånger nu och tjänat en del pengar redan, även fast min "riktiga" arbetsperiod inte börjar förren den 5:e juni. Jag gillar redan den här restaurangen mer än den jag jobbade på förra året. Inte nog med att personalen är mycket trevligare och roligare att snarra med (med ett undantag. Dina skämt suger, din latrintömmare! :@), är det också mer pengar till moi :)
Jag har mer i timmen för det första (igår hade jag 111 spänn i timmen) och sedan får jag vara med och dela på dricksen varje dag. På det förra stället fick jag dricks två gånger SAMMANLAGT under sommaren, här har jag redan fått dricks två ggr och jag har bara jobbat tre. 85 och 130 kr har det blivit i drickspengar. 130 spänn igår alltså på 7 timmars jobb, vilket inte ens va särskilt ansträngande.

En annan sak som gör detta jobbet roligare är att servitriserna är mycket trevligare här. På det förra stället va dom svin hela bunten som diss(k)ade (;P) oss diskare totalt. Här hjälper dom till. Kan säga att det är en servitris som hjälpte mig att städa igår (hon gjorde typ hälften av allt) bara för att hon ville hem snabbare. Det hade aldrig hänt på det förra stället. Då hade dom bara satt sig ner och bajjat tills jag va klar typ. Bastardos!

Annars händer det inte så mycket...eller vem fan försöker jag lura egentligen!? Det är ju fan hur mycket som helst! Jag har hemtenta i Fiction som ska vara inne på fredag och idag har jag hämtat ut min cykel. Dessutom ska jag hinna gymma (vilket sket sig idag) och gå till stan för att köpa en ny datorstol (som någon jalapeño hade sönder. tralala ohh tell me whyyyyyy tralalala :P) och ett par nya gymskor. Inte så jävla gött att få en 20-kiloshantel på kuken...eller ja menar foten..men men allt i sinom tid..bah!
Sen ska jag beställa klipptid också. Ser ju fan ingenting och när håret blir flottigt ska jag inte ens berätta hur det är..eller jo förresten..det är som att ha en stor, död jävla bäver på huvet :D

På tal om bävrar så såg ja....haha nä jag bara skoja! Jag har fan inte sett någon bäver...or have I?
Annars yrkar jag för att både Evvo och Lolli kommer ner till Halmstad på lördag för att festa en sista gång innan sommaren (jag sa innan..innan va ordet ;D). Ni kan bo i Annas lägenhet båda två och dessutom får ni äran att slinga mig *locka locka* ;) ;) ;)

Nä nu ska jag gå och gräva upp mig själv från allt arbete och gå å handla med Anna, som för övrigt är en orange ull-katt :) Älskar dig! <3

Dagens låt: Russetunes.com - Climax 2008


image57

                           Här tillbringar jag min tid i sommar! Kom och hälsa på vetja! ;)         

Lugn stund? My ass!

Onsdagen började annars med ett U (som jag skrev i förra inlägget) och gym med Johan. Sedan hjälpte jag och Johan Lollisen att bära "skit" från hennes lgh till min källar-bur på Nyhem. Så fort du flyttat in, Lolli, bygger vi linbanan ;)
Det är annars många av mina kompisar som flyttar till Nyhem snart och det bådar ju gott. Kan bli riktigt skoj :)

Festen i onsdags va riktigt kul. Vi förfestade hos mig till typ halv 12 ocg gick därefter till Kåren. På Kåren va det lika dött som på en Man U-match, men det va kul ändå tack vare människorna jag va med (ni vet vilka ni är ;D). Vi gick väl typ vid lite i två och på vägen hem va det någon (möjligtvis jag :P) som kom på att vi skulle gå upp till mig och glo på film. Så blev också fallet och vi knödde in oss, 6 pers, i min 22 kvadratare. Det va trångt och onda fötter ville äta oss, men på något sätt lyckades vi överleva. Hot Shots 2 kollade vi på och den blir ju aldrig kass om man säger så :)

Någon gång under natten, mest troligen pga Martins överfall i slutet, blev min högra axel helt förstörd typ. Har ingen aning vad som har hänt, men det går la över snart får vi hoppas :P
Annars höll vi på till runt 4 på morgonen och när alla gick hem va det redan ljust ute. Det viktigaste som hände under kvällen va annars att Lolli och Evvo lovade att när (om ;P) jag klippt mig, ska dom slinga mitt hår. Vi får la se när tillfälle ges. Ingen som förnekar?...........bra! It's a deal then! ;D

I torsdags väcktes jag vid 9 (efter att ha sovit i typ 3 timmar) av att jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in vid 5. Jag ville inte gärna tacka nej, så jag sa med min bakis-röst: "kan jag väl!". Jag tog tåget till det variga berget och jobbade från 17 till 23.15. Bra pengar och jag har inte ens börjat ännu egentligen. Va dock helt ledbruten när jag kom hem efter allt slit.
Gick upp 13.30 idag och spelade boll med min lillebrorsa. Två timmar i solen med bar överkropp gav lite färg + att jag fick bollat lite med någon som är närmre "min nivå". No offense till er andra jag bollat med. Ni har era  speciella egenskaper ni med ;)

Vid 17.50 åkte jag tåg till Halmstad igen och jag och Anna käkade tacos och kollade på Kill Bill 2. Har bara slappat ikväll men imon blir det andra bullar. Hemtentan i Fiction damp ner i min inkorg innan så jag har fullt upp. Citat från Cecialia, min lärare: "Skrivningar som inkommer för sent kommer ej att läsas och kommenteras". Ruggigt :P
Nästa fredag ska den va inne. Jaja..bäst att sätta igång direkt då..

See you..................................in hell! moahahahaahaaha!!!!!!! :D

Dagens låt: Jim & Stian - Dagen Derpå (Bootylicious Radio Edit)


Kuken! Ballen! Påskbergsvallen! :@

Min dag är förstörd! I alla fall tills festen ikväll. En rolig fest + G på Språkvetenskapen kan rädda min termin. Det är den där jävla tentan i Brittisk och Amerikansk Litteraturhistoria som gäckar mig. Det är ett vedervärdigt tråkigt ämne för det första. Att jag typ sov på lektionerna hjälper ju inte heller. Att vi hade hur mycke som helst att plugga på hjälper definitivt inte. Jag har alltså gjort skiten två ggr nu. Första gången gick det totalt åt helvete och jag fick 22/65. U alltså. Nu idag fick jag reda på att jag fick U igen och denna gången hade jag 31/58. G va alltså 37 så jag va 6 poäng ifrån. Sug min röööööv! Det jävligaste va att jag verkligen försökte den här gången. Jag satt fan å pluggade i tre dagar, men det gick fanimej inte ändå. Blir omtenta i höst på fanskapet! Suuuuuuuuuuug!!!!!! Jag har iaf G på uppsatsen och på Grammatiken, men det krävs ett G i Språkvetenskapen (vette fan om jag får) och på hemtentan i fiction för att terminen ska vara avklarad. Man behöver alltså 22,5 poöng av 30 möjliga vilket jag får om jag bara misslyckas på en tenta. Vi får la se..

Fy fan säger jag iaf. Fest ikväll hoppas jag kan dränka mina sorger. Nu går jag och hänger mig och återuppstår ikväll igen..

Dagens låt: äh! skit ner er!


Av alla oviktiga saker i världen...

...är fotboll det absolut viktigaste.

Some people believe football  is a matter of life and death. I ensure you, it is much more important than that.

- Bill Shankly

Ovanstående är två av dom mest klockrena citaten jag någonsin sett. Dom är oerhört talande och förmedlar exakt hur jag känner för fotboll. Det finns stunder då jag försökt intala mig själv att det inte spelar någon roll hur resultatet i en match blir. Jag kunde inte ljuga mer för mig själv. Jag bryr mig, vare sig jag vill eller inte.

Fotboll är en av dom sakerna som kan starta krig (El Salvador-Honduras, 1969 - Fotbollskriget) och få krig att stanna upp (Julafton, 1914, Belgien). Det om något borde bevisa hur viktig fotbollen egentligen är. Men jag tänker inte sitta här och predika om hur bra fotbollen är och att alla måste bli fanatiska fans. Det är något man föds till, enligt mig. Precis som att man föds till fotbollsspelare. Visst kan man träna upp sig så att man blir bättre, men du kommer aldrig ha den där sista, "magiska" touchen eller spelförståelsen om du inte föds med det i blodet. Jag påstår inte heller att jag själv är född till fotbollsspelare, utan jag är väl ett halvblod i så fall då jag varken är jättebra eller jättekass.

Svälten i världen, krig i diverse länder samt sjukdomar är viktiga saker att ägna sin uppmärkssamhet åt, naturligtvis, men om du någon gång vill göra något för att komma undan från verkligheten, är fotboll det allra bästa. Du glömmer totalt bort alla andra bekymmer och du är helt inne i matchen. Det spelar ingen roll om det är ditt favoritlag (du behöver inte ens ha ett favoritlag. Sånt utvecklas naturligt med tiden.) som spelar eller om det är ditt "hatlag". Du kommer fortfarande vara så inne i matchen att du inte bryr dig om något annat. Det första citatet längst upp på sidan är väldigt överensstämmande med detta.

Att säga att fotboll är viktigare än liv och död kan verka töntigt och fel, men det känns faktiskt så. Inte före eller efter matchen, utan under densamma. Ditt humör står och faller med resultatet och spelet i matchen. Det är fantastiskt! Du kan vara världens gladaste före matchen och vara sur som en Ä-gurka efteråt. Du kan vara sur och irriterad före, för att efteråt vara världens gladaste och alla världens problem känns avlägsna för en stund....tills du kommer ihåg dom igen. Då blir allt som vanligt och fotbollen går från att ha varit viktigast i världen till att vara viktigast av alla oviktiga saker igen. Citaten, någon? ;)

Du kan fråga vilken icke-fotbollsintresserad person som helst om hur det är att försöka få kontakt med en fotbollsintresserad som tittar på en match; det går inte!
Fotboll är en källa till stor glädje och stor sorg. men även en källa till våld. Det är våldet som är fotbollens baksida. Det bevisar ju hur mycket fotboll verkligen engagerar och även om våld är oerhört dåligt för fotbollens image, är det ju en väldigt liten del som utövar det. Dessutom är denna lilla delen inga "riktiga" supportrar utan bara svin som vill förstöra. Giljotinen för er, säger jag bara!

Som ett exempel kan jag säga att fotbollen är det enda som har fått mig att gråta sen jag va typ 10 år gammal. Jag har gråtit av lycka och av sorg. Fotbolen har gett mig många underbara stunder men också stunder då jag bara vill självdö eller gå i ide. Därför utfärdar jag nu en varning till alla som tänker engagera sig i fotboll, vare sig du tänker spela eller bara titta; om du inte har ett psyke och ett hjärta som klarar av och verkligen brinner för sporten fotboll, låt det va och låt oss riktiga fans föra fanan vidare!

Här har ni ett hjärta som brinner i alla fall..

Dagens låt: Markoolio - Sverige det bästa på vår jord (EM låten 2008)


image56

                                                             En passion! En Livsstil!

Valrossar och disk

Om jag säger fredag, då tänker säkert många "åh, vad trevligt! Lite fest eller film kanske!". Det är exakt vad jag gjorde i fredags. NOOOOOOOOOOOT!!!!
Istället satt jag med två röviga språkvetenskapsböcker och försökte banka in all kunskap i mitt feta huvud. Nu tänker ni säkert "men om du är så fet-huvad, varför kunde du inte lätt få in all kunskap då, ditt as?" Japp jag kan hålla med om att jag är ett as och dessutom är jag fet-huvad (håret får det att se ut så juuuuuu :P), men det gick fan inte att få in allt. Hela fredagen, med undantag för gymmet, ägnades åt plugg.

09.00 i lördags va det dags för tenta. Vi fick våra tentor och gjorde en konstig upptäckt; det sladdriga och valkiga fettot Hildebrand hade glömt att skriva två av frågorna. Dom löd: "3. ?" och "4.?". Svara på dom om ni kan, era arslen! Jag och Johan sa till tentavakten, som i detta fallet va en gammal dement kärring. Hon kollade på våra tentor och yttrade sedan orden: "ni har bara fått halva tentan". Vaddå halva tentan!? Det hela slutade med att den gamla geten kom tillbaka med en helt annan tenta, av Anna Fårhaeus. Det var en tenta i Språkvetenskap, men den va en distanstenta och det va saker som vi inte hade gått igenom. Dessutom va dett 20 feta frågor på den. Jag fattade noll, men gjorde som jag blev tillsagd och gjorde klart den första tentan (på vilken det ju saknades två frågor). Den gick väl sådär tror jag. Är väl typ 40/60 att jag får G. Dock är det inte det jag stör mig på mest. Min fråga måste bli: hur fan, och då menar jag FAN, kan man missa att skriva TVÅ frågor på en tenta som bara innehåller TIO totalt!?!? Kan någon säga det!? Jävla valross..

Hildebrand och hennes man har sex:

Maken: åh Kristina! Nu kommer jag och tar dig!
H-B: kom min stora stygga pojke!
*maken hoppar på Hildebrand*
Maken: hjälp! Jag sugs in mellan valkarna! Hjäääää.....
H-B: streta inte emot! Du gör det bara värre!
*slurp!*

Usch! Ohyggliga tanke! Vilket öde!

För att gå över till något helt annat (vilket jag tror är bra så att ni inte spyr), kan jag säga att i lördags, efter tentan, åkte jag till Varberg för att jobba på Hus no. 13 på Fästningen. Jag jobbade i fem timmar, som en liten mjukstart (börjar inte förren den 15:e Juni egentligen). Det var lika tungt som förra sommaren och jag har redan skurit upp mina fingrar. Fan va fingrar blöder asså! :D
Det gick bra iaf och chefen va nöjd, vilket bådar gott inför fortsättningen. Fingerskydd kommer tillämpas dock :)

Såg Arsenal - Unbeaten 49 DVD:n med min lillebrorsa igår också. Fan vilka minnen! Blev tårögd. När vi ändå är inne på fotbol vill jag bara säga till alla MIlan-fans som läser detta: sug min k*k, era uppblåsta as! UEFA cupen!!! Där hör ni hemma!!!! HAAHAHAHAAHAHAHAH!!!!!!

Imorgon (idag snarare) ska jag ner till stan och sen ska jag gymma. På kvällen kommer mina föräldrar hit och eftersom Ann fyller år imon ska vi ut och käka på stan. Senare i veckan, på onsdag hoppas vi på att det blir fest! Evvi sa att det skulle bli det iaf och jag tror på henne ;) Lolli ska också me!!! Eller hur, Lollis? ;) ;) ;)

Nä, nu ska jag lägga mig. Är seg som deg. Bonne nuit!

Dagens låt: Basshunter - Camilla (släpp hela någon gång då, ditt drägg!!!!)


Säsongen 2007/2008 - Arsenal

Här kommer jag skriva en kort (jag ska försöka iaf :P) beskrivning av Arsenals säsong. De fyra sakerna jag kommer gå igenom är Ligacupen, FA-cupen, Champions League och Premier League.

Ligacupen:

Arsenal - Newcastle 2 - 0
Sheffield united - Arsenal 0 - 3
Blackburn - Arsenal 2 - 3
Arsenal - T*ttenham 1 - 1
T*ttenham - Arsenal 5 - 1

Detta är turneringen som betyder minst för Arsenal och alla andra stora lag. Det visar sig främst genom att Arsenal spelar alla matcher med "B-laget", dvs yngre talanger som inte platsar i A-laget ännu men som kan ta chansen genom att spela bra här. Förra året loosade Arsenal mot ett ordinarie Chelsea i finalen och i år föll man mott ett rövigt taggat Sp*rs i semin. Arsenal hade egentligen aldrig en chans, men jag sörjde inte så länge iaf. Till alla äckliga Sp*rs-supportrar (finns det några överhuvudtaget!!!???) vill jag bara säga: YOU WON THE LEAGUE IN BLACK AND WHITE!!!!!!!!!

FA-cupen:

Burnley - Arsenal 0 - 2
Arsenal - Newcastle 3 - 0
Manchester United - Arsenal 4 - 0

Det började väl lovande i turneringen som Arsenal senast vann 2005 då man slog United på straffar i finalen i Cardiff. Sedan fick man United av alla lag. 4 - 0 och stooooooooor torsk. Har inget att tillägga förutom att Chelsea och Liverpool suger hårdare då båda dom åkte ut mot League One laget Barnsley.

Champions League:

Kval:

Sparta Prag - Arsenal 0 - 2
Arsenal - Sparta Prag 3 - 0

Gruppspel:

Arsenal - Sevilla 3 - 0
Steaua Bukarest - Arsenal 0 - 1
Arsenal - Slavia Prag 7 - 0
Slavia Prag - Arsenal 0 - 0
Sevilla - Arsenal 3 - 1
Arsenal - Steaua Bukarest 2 - 1

Åttondelsfinal:

Arsenal - Milan 0 - 0
Milan - Arsenal 0 - 2

Kvartsfinal:

Arsenal - Liverpool 1 - 1
Liverpool - Arsenal 4 - 2

Arsenal hade inga problem med att avfärda Sparta Prag i kvalet. Gruppspelet gick som en dans och det va dags för åttondelsfinaler. Arsenal hade nöjet att bli lottade mot AC MIlan, som vann turneringen förra året och har vunnit den ytterligare gånger tidigare. Milans fans kom att bli dom drygaste jävlarna jag varit med om! När Fabregas och Adebayor sänkte Milan inför ett fullsatt San Siro, grät jag av lycka. För vidare info om den matchen hänvisar jag till mitt inlägg "Sagolikt, Arsenal". Matcherna mot Liverpool tänker jag inte ens kommentera eftersom jag bara blir sur då. Kan säga så mycket som att det fanns viss domarinverkan. Fröjdfeldt är för evigtuppsatt på min "hatade-lista".

Premier League:

Arsenal tippades av experter(?????????) komma runt 6-7:e plats, efter Sp*rs. Vad har jag att säga om det? HAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sp*rs kommer aldrig att komma före Arsenal. Patetiska jävla as!!! White shite!!!! 
Säsongen började iaf grymt bra och höstens höjdpunkt va lätt när Adebayor dundrade upp sitt 3-1 mål i krysset på Shite Hart Lane i September. Arsenal ledde ligan med 5 poäng vid nyår. I februari, i matchens 94:e minut mot Birmingham borta, gick allt åt helvete. Eduardo skadad, bara 2-2 och svacka deluxe! Arsenal hämtade sig aldrig från svackan och även om jag tycker dom spelade bra, gick det inte då United va bättre. Arsenal sumpade massor av tillfällen att rycka i tabellen och får man bara lika hemma mot lag som Birmingham, Middlesbrough och Aston Villa, vinner man inte ligan. Så enkelt är det! Dock tycker jag ändå att Arsenal gör en godkänd säsong med tanke på hur uträknade dom va före säsongen. Trea i ligan, 4 poäng bakom United är inte så illa. Nästa säsong kommer Arsenal bli etta, sanna mina ord gott folk!!!!!

Sluttabell: 

Manchester U 87 
Chelsea 85
--------------------------------------------------------------------------
Arsenal 83
Liverpool 76
--------------------------------------------------------------------------
Everton 65
Aston Villa 60
--------------------------------------------------------------------------
Blackburn 58
Portsmouth 57
Manchester C 55
West Ham 49
Tottenham 46 (haahaahahaahaahaahahaahaahaahahahaahaha)
Newcastle 43
Middlesbrough 42
Wigan 40
Sunderland 39
Bolton 37
Fulham 36
--------------------------------------------------------------------------
Reading 36
Birmingham 35
Derby 11

Säsongens höjdpunkt:

Milan - Arsenal 0 - 2 på San Siro! Jag har aldrig gråtit och skrikit så mycke av glädje innan.

Säsongens skit:

Liverpools avancemang i CL. Nuff said!

Det var allt! Enjoy!

image55

                                               Mer sånt här 2008/2009 tack, Fabbe!!! :D

En rövig nyhet, en halvbra och en helbra!

Låt oss börja med den halvbra nyheten. Det var nämligen så att imorse vid 9 hade jag tenta i Litteraturhistoria. Omtenta rättare sagt eftersom den första gick åt helvete. 22 av 65 hade jag på den första och jag och Johan hade suttit sen i torsdags och pluggat för att klara den. Det kändes helt ok innan tentan, vilket iofs inte va så bra mes tanke på att man lätt kan bli jinxad om man blir för självsäker (jag jinxar dig, Blondinluder!!! Moahahahaha!!!! :@).
Upplägget på tentan va samma som på första vilket jag trodde va bra. Det va det väl också men det visade sig att även om det var samma sorts frågor, var det helt andra än dom på första. Det var alltså inte lätt. 58 poäng va max, 37 va G (vilket jag vill ha! Vill ha! Vill ha! Vill ha!) och på dom två första uppgifterna (som jag och Johan hade pluggat in extra hårt) fanns hela 40 poäng att hämta. Nu vet jag att jag inte fick full pott på dom, men det gick definitivt bättre än förra gången, mycket bättre. Jag resonerar som så att, eftersom jag svarade på allt på tentan, men inte är säker på något egentligen, är chansen att jag får G 50/50 ungefär. Det var mindre poäng och dom två första uppgifterna måste generera minst 14 poäng var (=28). Då har jag chansen att få G eftersom jag då bara behöver 4 poäng från den svåraste delen. Håll tummar och tår för att jag klarar det! Annars blir det omtenta i Augusti! Den halvbra nyheten är alltså att jag denna gången iaf har en rimlig chans att få G, vilket jag absolut INTE hade förra gången. Halvbra helt enkelt! :D

Den röviga nyheten fick jag uppkörd i nyllet efter tentan när jag frågade efter resultatet på tentan i Språkvetenskap (som jag har det strandade sjölejonet Hildebrand i för övrigt). Jag fick nämligen ett super-U på den! Den va fan mer U än U!!!!! Jävla U!!!!! 19 poäng av 70!!!! Wohoooo!!! Eller nä..det va väntat faktiskt. Två böcker på 300 sidor att plugga på, ingen övningstenta och en uppsats som också skulle in. Man kan säga att det va väntat. Ni kan förresten sluta med era sarkastiska applåder nu, era as!!! .......................................sluta sa jag!!!! Jag blottar mig!!!! ......................... tänkte väl de...
På lördag gäller det. Imon börjar plugget!

Den helbra nyheten då? Jo, den fick jag samtidigt som den röviga. Jag fick nämligen G på uppsatsen, vilket va bajsigt skönt eftersom jag då slipper komplettera. Att det dessutom va sjölejonet som G:ade mig va extra gött!

Bara en tenta kvar (Språkvetenskap på lördag) och en hemtenta i Fiction. Sen ska jag typ jobba. Imon fyller jag år för övrigt, men jag har inte tid att fylla år så det blir plugg och tårta på kvällen. Det finns tårta till flera personer så det är bara att komma och snylta. Hildebrand och Cecilia får dock ingen!

Anna är magsjuk också. Hon har skitit sönder min toalett och spytt sönder den också. Sedan skickade jag in henne till sig så att hon sket sönder sin egen toa också. Nu ligger hon bakom mig i min säng och vilar iaf..

Nä, nu pallar jag inte skriva mer...eller jo..jag städade min lgh idag också. Fan va damm det va vid fönstrena! Ett en cm tjockt lager typ. Det anföll och bet efter mig när jag kom dit. Men jag vann och nu är det rent och fint igen.  Lägenheten är fin när den är ren kom jag på, men det får bli en engångsföreteelse.. :P

Tjo!

Dagens låt: Kat Deluna feat. Busta Rhymes - Run the Show (fan va jag har börjat gilla sådana låtar då :P)


image52

                                                                        Min lägenhet!

image53

                                                Jag gillar Arsenal ;) (Anna sussar i sängen)


image54

                                                       The place where it happens ;P

Oväntad utgång

Jag lovar, snart kommer jag skriva en sammanfattning av Arsenals säsong ;)

I fredags hände det väl inte för mycket precis (därav att jag inte skrivit så mycke heller). I går hände det inte heller så mycke. Jag gick en promenad med Anna ner till Östra stranden på dagen och sedan pluggade jag och Johan en stund på Litteraturhistorian som vi har på Tisdag. Därefter käkade jag å Anna och glodde på film. Den siste Mohikanen närmare bestämt. Precis när filmen va slut och jag skulle börja kolla på en van Damme-film typ, ringde Sandra och frågade om jag ville hänga med ner på stan å festa typ. Jag sa ja och lyckades dessutom övertala Johan att följa med :P
Vi stötte på Evvo utanför mitt hus och slog följe med henne en bit. När vi skule skiljas åt, ungefär vid Nergz, hände en rolig(?) sak. Evvo cyklade iväg och bakom henne kom en piketbuss uppkärande. En polis-piketbuss rättare sagt. Evvo såg inte den och hon blev stannad eftersom hon inte hade några lysen på cykeln (ett förfärligt brott enligt den usla Halmstads-polisen). Hade polisen i Halmstad sett en kvinna bli yxmördad mitt på Laholmsvägen samtidigt som en person cyklar utan lyse på cykeln, hade dom tagit personen på cykeln först och mördaren om dom hade haft tid. Ni suger så jävla hårt, era blåklädda gnuer!!! :D

I vilket fall som helst blev Evvo snappad och eftersom jag och Johan va typ 30 meter bort, men såg det hela tydligt, kunde vi inte höra vad som sades. Därför hoppas jag att Evvo kan upplysa mig om det. Snälla? ;)
30 sekunder höll samtalet på och jag såg ingen böteslapp iaf, men som sagt, jag va en bit därifrån..

Annars träffade vi Sandra och hennes kompis Anna nere vid McDonalds och gick först till Bulls, där det va smockat med folk + en överspänd kille som sa att jag va gravid. Vi hade arga leken och då gav han upp. Sedan gick vi till BM och tog en dricka för att sedan gå till Ida's och Shota lite. Sen ringde vi Evvo och Lolli. Dom sades sig vara på Bulls men de visade sig vara på Caféet istället. Där va rövigt mycke folk och man kunde typ inte röra sig. Efter ett tag gick vi även till ytterligare ett ställe som jag dock inte kommer ihåg vad det hette. Gastons? Blue Oyster Bar?
Där dansade vi lite och gick sedan hem. Jag och Johan följde Lolli hem, även om hon inte ville det egentligen (som vanligt) ;D

Idag har jag pluggat lite, sett Äckel-United vinna ligan och käkat Kina-mat. Imon ska jag lämna in min cykel på service (den e sunkig, eller hur Lollis ;D). Annars hoppas vi på bajsigt väder imon då jag ska sitta inne hela dagen och plugga. Nu ska jag sätta mig och kolla på Sevilla-derbyt mellan Betis-Sevilla.

PS. Arsenal vann mot Sunderland idag med 1-0 borta. 4 sista matcherna i ligan är vinster och AFC slutar alltså på 83 poäng. 3:a i ligan, inte så himla dåligt ändå. Jag är stolt! Walcott kommer bli stooooooooor!!!!!
Forever a Gooner!!!!!

Fortfarande skeptisk......NOT!

First things first. Igår va det fest. Det tog ett tag för alla att komma tillbaka från gasquen men sen satt vi ute på Nyhem och drack typ. Vid 11 typ gick vi till Kåren. Där va väl lika få som vanlig men jag hade kul ändå. Det är ju kvaliteten på folk och inte kvantiteten som räknas ju ;)

Idag började min dag vid 7. Jag durrade och sen slingrade jag ner en frukost i maggen. Därefter gick jag ner till tågstationen och tog 9-tåget mot Varberg. Satan va folk det va på det tåget. Har inte folk bättre saker för sig än att åka tåg!? :P
När jag kom fram gick jag upp till fästningen där jag skulle ha min intervju. Jag va inte nervös men jag hade en konstig känsla i magen. Den var dock obefogad. Det hela gick väldigt lätt och smidigt och det verkar som om han redan hade bestämt att det va jag som skulle få jobbet. Han sa att jag fick jobbet om jag va intresserad. Det va jag. Så nu har jag ett sommarjobb. 95 spänn i timmen + OB för att diska lite är helt ok enligt mig. Jag är nöjd än så länge iaf :)

Har inte så mycke mer att säga om detta då allt gick väldigt smidigt. Jag hann t o m ta en glass på stan i Vbg innan jag stack tillbaka till Halmstad igen. Nu tänkte jag käka och sen plugga med Johan typ. Tortillapizza ikväll! Wohoooo!!! :D

Dagens låt: Johnny Cash - Ring of Fire

image51

                                                            Mitt anställningsbevis

Skeptisk

Jag vet inte om jag har berättat om det innan men förra sommaren jobbade jag på en restaurang nere i Läjet (Varberg, Träslövsläge) som heter 57 Nord Grill & Seafood. Jag jobbade som diskare och det va tungt som faen och alla klankade typ ner på en hela tiden. Dock var det "lätta" pengar då det endast var fysiskt krävande och inte särskilt avancerat på något annat sätt. Jag gillade egentligen inte någon av de jag jobbade med och speciellt inte min chef. Ett riktigt as är han och till råga på allt "förskingrade" han min sista lön på 4000 kr. En arg moder hjälpte mig dock att få tillbaka pengarna som jag hade slitit för och han fick sparken (tror jag???????). Det var dock mycke OB-timmar så jag tjänade bra.

Varför tar jag då upp detta? Jo, det är så att i morse fick jag ett mail av denna chef (som jag trodde fått sparken). Han skrev något i stil med att han tyckte att jag var loj och saknade ödmjukhet förra sommaren men att jag gärna kunde komma på en intervju imorgon klockan 10 på fästningen i Varberg (Hus no. 13). Bara detta ensamt låter ju jävligt konstigt men jag tackade ja iaf i brist på andra jobb inom synhåll. Jag är dock gryyymt skeptisk till om han bara jävlas eller om han verkligen menar allvar. Jag säger så här; om han jävlas och jag åker till Vbg i onödan, bakfull och allt, imorgon, då ska jag fan bajja i hans brevlåda och ägga hans hund! Jag ska hemsöka honom i decennier to come!!!! Att jag tackade ja satt rövigt långt inne. Jag hade helst bara bett honom att dra åt helvete, men jag svalde min stolthet (jag har oerhört svårt att göra det ska ni veta) och tackade ja, snällt och lydande. Vi får se vad det leder till imon, men kom ihåg att jag varnade dig, ditt as!!!!

Ikväll är det fest för övrigt. Jag skriver imon hur det gick i Varberg och på festen..


image50


                                                              Coming your way, biatch!

Jag kom, jag såg, jag tentade!

I lördags hade vi ovverallsinvigning. Men vad nu då, tänker ni som följt min blogg. Har inte Språk redan haft en invigning? Jorå, det har vi allt haft men eftersom det fanns två eftersläntare vid namn leo och therese, va vi tvugna att ha en till. Lördagen började annars med att jag gick tillgymmet. Det skulle va öppet men va det inte så lite frustrerad blev man allt. Sedan bar det av till Filè där vi hämtade sprit. Vid 16 var det dags. Det hela började med att de två offren fick ögonbindlar på sig. Sedan ledde vi dom, samtidigt som vi hällde öl på och i dom, till en lekplats lite längre bort. Där tvingade vi dom att dricka en äcklig drink (säg något som inte va i den liksom :P) och kasta drinken på dom. Såg väldigt trevligt ut (film på facebook för övrigt). Sedan fick dom leka "bacon" i sanden.

Sedan bar det av en bit bort igen där dom fick kladda lite med färg på varandra. Därpå va invigningen slut och vi satte oss på Nyhem och grillade samt bollade lite. Senare blev det också vattenpipa och eldskådespel signerat Islänningen. Ingång följde på det och vi satt väl i typ några timmar och söp inne hos mig före vi gick ner till stan och Ida's. Rätt så seg stämning va det väl om jag ska va ärlig men det blir inte roligare än man gör det! Sen blev det sängen!

I söndags gick hela dagen åt till att plugga på omtentan i Grammatik som jag skulle ha på måndagen (igår). Pluggandet gick bra och i måndags vare dags. Ingen fråga jag hade pluggat på kom på tentan men jag tror det gick ändå. Hoppas det iaf...nä tror..hoppas...ähh..skit ner er! :D
Efter tentan blev det gym me Johan på Tohan och sedan hem och käka, vilket jag inte gjorde, utan jag drog till Evvo istället. Lolli och Evvo och Phille å jag gick ner på gräset utanför Gamletull och bollade lite (jag och Filé iaf ;P). Filé va bättre än jag trodde. Från att ha varit Francis Jeffers blev han Thierry Henry...eller nej det va för bra..snarare Phil Neville, vilket är bra..eller inte...men jag va nöjd iaf ;) *applåder till Filé*

Sen käkade vi isglass och sen gick jag å Lolli hem. Jag käkade mat från Kina Box *reklam reklam* vilket va smarrigt värre.

Idag gick jag upp 12 och har gjort i princip ingenting. Hur seg som helst och ingen motivation att plugga till tentan på tisdag heller. Den tentan kan Cecilia köra upp i röva för övrigt! Dessutom vill jag ha tillbaka min uppsats från Fläskberget så att jag vet vad jag ska koncentrera mig på. Men hon är väl typ på smekmånad i Gdansk fortfarande eller nåt..

Ska iaf gå å käka nu. Tacos! Wohoooo! Imon blir det väl fest tror jag. Ska iaf gymma och sen gå till glasbanken. Ni får inte glömma av mig imon efter gasquen tjejer. Då blir jag :'(   ..nä jag skoja bara, men ring mig! Martin e också här! ;D

Dagens låt: Vinyl Shakerz - One night in Bangkok

Minimal chans..

Då menar jag naturligtvis att det fortfarande finns en minimal chans att Arsenal tar hem ligan. Det är två omgångar kvar och Arsenal, som står på 77 poäng, har kvar att möta Everton (H) och Sunderland (B). Både Chelsea och Manchester United står på 81 poäng, fast Man U har grymt mycke bättre målskillnad än Chelsea så troligast är att Man U och Chelsea slutar på samma poäng men MU vinner på bättre målskillnad. Kommer inte ihåg när det hände senast faktiskt. Man U har kvar att möta West Ham (H) och Wigan (B) medan Chelsea ska möta Newcastle (B) och Bolton (H). Arsenal har lätt det bästa programmet då varken Everton eller Sunderland har något att spela för längre. Chelsea har det svåraste med Newcastle på St. James' Park. Newcastle som är i grym form just nu + Bolton som kämpar för att hänga kvar i PL.

Man U har West Ham hemma, som dom iofs brukar ha svårt för (förlorat de tre senaste mot WH, 0-1, 0-1, 1-2), men WH har definitivt iget att spela för så där blir det en enkel seger för Man U. Wigan borta är klurigt. Arsenal fick bara 0-0 mycket pga den usla gräsmattan. Wigan är inget bra lag men kan störa om dom har en bra dag. Man U måste iaf tappa poäng i en av matcherna och förlora den andra för att Arsenal ska kunna gå om. Osannolikt!

Chelsea måste även dom tappa poäng i båda matcherna. Två lika räcker för Arsenal. Arsenal själva måste naturligtvis vinna båda sina matcher, annars är det kört.

Hur tror jag det kommer gå då? Jag har aldrig varit optimist och jag är det inte nu heller. Arsenal har tappat för mycket nu på våren och det är egentligen en bragd i sig att lyckas ha chans på ligan fortfarande. En uppryckning sen förra och förrförra säsongerna då Arsenal kom fyra, 25 poäng efter segraren. Nu har vi iaf Äckelpool bakom oss! Sug på den alla äckliga Scousers!

Nu i helgen:

Arsenal - Everton 3 - 1
Manchester U - West Ham 3 - 0
Newcastle - Chelsea 1 - 1

Helgen därpå:

Sunderland - Arsenal 0 - 4
Wigan - Manchester U 1 - 1
Chelsea - Bolton 2 - 1

Vilket ger följande sluttabell:

Manchester United 85
Chelsea 85
Arsenal 83

Detta är det mest troliga. Man U vinner ligan på bäst målskillnad och Arsenal slutar två poäng efter toppduon, vilket är en bragd i sig. Inte minst pga av alla "experters" nedlåtande kommentarer före säsongen. Den bästa va nog ändå "Arsenal kommer ha ett mellanår och kommer sluta mellan plats 5-10, efter Tottenham till och med". Tottenham ligger just nu på tolfte plats så börja käka dina ord, din jävla älg!
Jag är mer än nöjd med denna sluttabellen även om säsongen förlorades i 94:e minuten mot Birmingham tidigare i våras. Arsenal är bäst helt enkelt!

En liten kommentar om skytteligatoppen också. Emmanuel Adebayor sades vara Thierry Henrys (GUD!) ersättare och han har verkligen ersatt med bravur! 24 mål i ligan och 30 totalt från en spelare som är "usel, tekniklös och långsam". Ät skit, alla tvivlare!

Ligan:

Christina Ronaldo 28
Emmanuel Adebayor 24
Fernando Torres 22

3 mål mot Everton och 2 mot Sunderland så vinner Adde skytteligan! Det skulle smaka mumma! :D

Nästa säsong är Arsenals!!!!!! Mot äraaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!

En säsongssammanfattning kommer inom kort..

Vad tycks om detta, Lolli? ;)

Dagens låt: Soundtrack - The Last of the Mohikans


image49

                                                                Helt enkelt bäst!

Vissa personer..

Vissa personer är födda i farstun. Vissa personer kommer aldrig att ha alla hästar i hagen. Vissa personer har en personkemi som inte ens Idi Amin hade gått ihop med. Han hade ratat era sladdriga kroppar! Vissa personer är så störande att en stör hade stört sig på dom. Vissa personer är så patetiska i allt dom tar sig för att ordet "patetisk" tappar sin innebörd och måste ersättas med ett starkare ord. Vissa personer vet inte hur jävla dumma i huvudet dom egentligen är. Vissa personer borde få veta hur jävla dumma i huvudet dom egentligen är. Vissa personer kommer aldrig att få veta hur jävla dumma i huvudet dom egentligen är eftersom ingen kommer orka berätta för dom. Vissa personer kan suga min röv! Vissa personer kommer aldrig att få suga min röv eftersom jag inte vill smutsa ner den.

Vissa personer borde inte få kalla sig människor. Vissa personer är antagligen inte människor utan *****. Vissa ***** borde inte ha rätt att öppna sin sladdrande käftar eftersom det ändå bara kommer skit ur dom. Vissa personer förtjänar giljotinen. Vissa personer borde sluta tro att dom är något. Vissa människor snackar så mycket skit att jag blir gråtfärdig. Vissa personer skulle behöva uppsöka en psykiatriker. Vissa personer borde sluta umgås med annat folk. Vissa personer tar åt sig av minsta lilla. Vissa personer kan ingen hjälpa. Vissa personer vill ingen hjälpa. Vissa personer är FUBAR. Vissa personer kommer alltid att vara FUBAR. Vissa personer kommer jag aldrig att gå ihop med. Vissa personer hatar jag. Vissa personer kommer jag alltid att hata. Vissa personer borde bosätta sig i Sibirien så att dom inte kan störa normala människor mer. Vissa personer är helt enkelt helt jävla dumma i huvet och kommer alltid att vara det ända till den dagen då gnuer regnar från himlen. Vissa personer vet att jag menar dom. Vissa personer fanns även på medeltiden. Vissa personer finns även nu. Vissa personer kommer alltid att finnas..

Inga namn nämnes, men namnet börjar med Blondin och slutar med Bella..men inga namn som sagt.. :D

Valborg

I måndags va det fint väder. Fotbollsväder skulle man kunna säga rentav. Dock blev det ingen boll eftersom en hemtenta gäckade vissa personer. På kvällen blev det ändå boll, fast på TV. Lolli stannade hela matchen mellan Derby-Arsenal (2-6), medan Philip stod ut i en halvlek och Evvo slingrade hem före matchen börjat. Kan Lolli fått blodad tand kanske? ;D

I tisdags va det fint väder. Blåsigt men varmt. Fotbollsväder skulle man kunna säga rentav. Den här dagen blev det boll, efter att jag, Lolli, Tohan och Filé varit borta på Eurostop och inhandlat berusningsmedel. Vi va borta på Bolmens och kickade lite boll. Johan sträckte låret på andra sparken men han va me ändå. Sedan kom även Evvo och då blev det mer skjutande på mål och dylikt (läs: i Philles hövve) :P
Detta va kul eftersom jag sällan fått spela fotboll sen jag kom till Halmstad. Lite "fel" umgänge för det kanske, men det vägs å andra sidan upp av andra egenskaper :)
På kvällen kollade jag, Lolli och Tohan på From Dusk til Dawn och Bad Taste där den sistnämnda verkligen innehöll inslag av dålig smak. Haha! Mycket trevligt iaf och vi hoppas på fler filmkvällar framöver :)

Igår va det Valborg. Dagen började med gym tillsammans med Johan och sedan gick vi och handlade med Evvo, Lolli och Anna. Grillspett skulle det bli på kvällen hemma hos Filé. Vid halv 5 gick vi till Phille och där söp vi och käkade god, grillad mat. Lite kubb blev det också. Jag ägde för övrigt ;)
Vid halv 11 typ tog vi en taxi in till Kåren. Väl där märkte vi att det inte alls va så mycke folk som vi hade trott, eller i varje fall som jag trott. Men det gick ändå. Jag kan väl erkänna att jag va rätt så dragen efter att ha druckit 13 alkoläsk, en öl och en vodkashot. Dock va jag mest yr i bollen. Har ingen aning när jag gick hem men hem gick jag i varje fall. Däckade ganska snabbt efter att jag kommit hem gjorde jag också. 

Idag vaknade jag (tror jag iaf) med en fet huvudvärk. Tog mig typ en timme att komma upp ur sängen. Tog en treo och käkade lite så nu är det ok iaf. Såg att det blev Chelsea-Man U i CL finalen 21 Maj. En skam, men ändå bra då Engelsk fotboll är bäst!

Idag ska jag göra ingenting typ. Äta något ikväll med Anna och bara slappa. Kolla på UEFA-cupen kanske..vi får se..

Lägger upp bilder från gårdagen på ansiktsboken sen..

So long..


image47


image48

                                                               Jag iklädd en Mankini :P                                     

RSS 2.0