Var dag är vardag...igen..

Jupp, så är det nog allt. Va ju i skolan idag till och med och dessutom gymmade jag för första gången sen i början av Juni. Ja, jag är seg som en rädisa just nu :P

Men låt oss inte gå händelserna i förväg. Senast jag skrev, skrev jag ju att jag kanske skulle gå ner till Picassoparken och socialisera lite. Det va i fredags på byggkvällen. Sagt och gjort, jag slingrade ner till Picasso och väl där satt jag väl typ i en solstol (Lollis söndersuttna stol typ ;P) i fem timmar tills det att jag va halvt ihjälfruden och gick hem med Martin. Det va dock trevligt och lite eldshow fick man också se (som jag lägger upp film på när Anna hämtat min kamera som hon glömde i Gånarp :P). Mycke snack, lite verkstad som det så fint heter :)

På lördagen gick jag upp halv ett och slingrade ner till Nissan och Picasso igen för att se på Regattan (bilder på ansiktsboken snart). Det gick dock inte så bra för Språk/KK då klantarna (;D) lyckades med bedriften att krocka med Najaden (flärrigt skepp). Dock kom dom över på andra sidan först, vilket va mer än min årskull lyckades med, så jag ska nog hålla käft tror jag :D
På kvällen, vid 17, kom alla nollor hem till mig och här visade jag två filmer från förra årets nollning först och sedan kom årets stab med papperskassar på huvudet. Dom avslöjade sig sedan för nollorna och vi satt en stund och socialiserade innan merparten gick till finsittningsmiddagen. Vi som va kvar söp och skrålade typ. Vid 22 kunde vi också komma in på Kåren...trodde vi, men vi fick stå och vänta tills 23 innan vi kom in. Varför vet jag inte, men alla är tröga som mördarsniglar! Stod bakom ett gäng våldtäktsmän (dom dansade inte) i kön, vilket inte va så kul. Det va nära att jag blev av med oskulden där..

Väl inne va det grymt packat och man fick stå en bra stund för att ens få en drink. Vi dansade mycket och drack ännu mer....typ..sedan, när vi skulle gå hem blev Filé anfallen av en mordisk jävla taliban. Jag gick emellan och då anföll han mig istället. Drogad va aset och det krävdes en Islänning för att få honom lugn. Shit vilka idioter det finns i världen asså..
En rätt så kul kväll dock, även om Lolli och Evvi stack tidigt (får ni inte göra på onsdag ;D). Anna och Therese underhöll mig istället. God bless you! :)

Va bakfull redan när jag kom hem (jävla 1-timmes-kö!) vilket i sin tur innebar att jag inte va bakfull alls på söndagen. Hela söndagen gick åt till att kolla på boll. Jag missade ju Arsenals kross av Newcastle i lördags så jag fick trösta mig med lite annat smått och gott :) alla ligor är ju igång nu och jag kan se ALLA och då menar jag ALLA matcher jag vill! Slå den ni! :D

Idag gick jag till skolan vid 12, till gymmet vid tjugo över 12 med Johan, Ägget, Evvo, Lolli (senare) och nån jävla ryss som Tapio typ har raggat upp..
Känner att musklerna är slappa efter sommaren men jag kommer nog snart igång. Dessutom är mitt hår igång igen. Snart kommer dreadlock-tofsen tillbaka och då jävlar! :D Inte pilla! Nej, sa jag! Ahhhh!!! :@

Nu tänkte jag iaf gå och sussa eller nåt. Ska göra lite skolgrejor imon och på onsdag är det fest igen. Det ser vi fram emot! Natti natti!

Dagens låt: Flo Rida feat. Will.I.Am and Fergie - In the Ayer (Ohh goddam! :D) <---- nåt för Lolli ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0